Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Mokum tulip /C-vibes(Dutch P) x Chem lem (Dark horse)

Заключено
Семена марихуана
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Has thanked: 46 times
Been thanked: 390 times

При съхранение тея торбички цветчетата с полена да ги махна ли или да си стоят така ,както да на снимката ? Инна ,ти ги знаеш ,дай един отговор ,че съм забравил за съхранението на полена
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Prototype046 написа: 28 Авг 2024, 21:07 При съхранение тея торбички цветчетата с полена да ги махна ли или да си стоят така ,както да на снимката ? Инна ,ти ги знаеш ,дай един отговор ,че съм забравил за съхранението на полена
На мен слвд време ми се прецаква. Иначе съм сушила и цяло връхче с цветчетата. Но те ми се струва, че мокрят и затова последни пъти събирам само полена и в хартийка....
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

Аз ,ще го ползвам след около две седмици ,а едната част ,ще е без тея цветчета за по-дълго време да имам ,
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

И аз взимам връх и във вода,и почват да се отварят
Прикачени файлове
Screenshot_20240829-192023_Gallery.jpg
Screenshot_20240829-192012_Gallery.jpg
Screenshot_20240829-191954_Gallery.jpg
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

Inna написа: 29 Авг 2024, 10:07
Prototype046 написа: 28 Авг 2024, 21:07 При съхранение тея торбички цветчетата с полена да ги махна ли или да си стоят така ,както да на снимката ? Инна ,ти ги знаеш ,дай един отговор ,че съм забравил за съхранението на полена
На мен слвд време ми се прецаква. Иначе съм сушила и цяло връхче с цветчетата. Но те ми се струва, че мокрят и затова последни пъти събирам само полена и в хартийка....
А като го събираш в хартия ,слагаш ли го в плик найлонов или ?,защото знам ,че в хладилник се държи ?
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

Другия въпрос ми е клонинг ,който съм опрашил,мога ли да го върна след като обера семената ,обратно в вег ?
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Prototype046 написа: 29 Авг 2024, 19:55 Другия въпрос ми е клонинг ,който съм опрашил,мога ли да го върна след като обера семената ,обратно в вег ?
Да ти кажа чак до там не съм се задълбавала и не знам.....Не знам след като е завършуло жизнения си цикъл и е направило семена дали ще тръгне пак. Може би първо да си резнеш от него нов клонинг и другото да си го опрашиш.... Аз сега ще опитам едни клонинги да ги опраша с тоя прашец , който имах, но те са просто навън, отрязах си от тях и сега остатъците ще цъфнат на дневна светлина вероятно, така че ще пробвам дали прашеца работи още. А за съхранението-първо в хартия да го държи макс сухо, а пък после може и в кутийка, и аз не знам точно най-добрия вариант.
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

Inna написа: 30 Авг 2024, 10:29
Prototype046 написа: 29 Авг 2024, 19:55 Другия въпрос ми е клонинг ,който съм опрашил,мога ли да го върна след като обера семената ,обратно в вег ?
Да ти кажа чак до там не съм се задълбавала и не знам.....Не знам след като е завършуло жизнения си цикъл и е направило семена дали ще тръгне пак. Може би първо да си резнеш от него нов клонинг и другото да си го опрашиш.... Аз сега ще опитам едни клонинги да ги опраша с тоя прашец , който имах, но те са просто навън, отрязах си от тях и сега остатъците ще цъфнат на дневна светлина вероятно, така че ще пробвам дали прашеца работи още. А за съхранението-първо в хартия да го държи макс сухо, а пък после може и в кутийка, и аз не знам точно най-добрия вариант.
Ще може според мен клонинги е почти на година и за втори път расте и цъфти в начална фаза е сега ,главите към началото на лятото изсъхнаха и се показаха разклонения и тръгна,ще взема клонинг ,както казваш,но е в начална фаза на цъфтеж ?
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

Видях днес ,че женския клонинг въпреки ,че тепърва влиза впчъфтеж заформя две семки ,махнах ги и повече няма да го вадя навън ,като за форми хубави плодници и глави ,ще го опраша с моя полен ,дали е проблем ,че се е опрашило отвъншен неизвестен леко с 2-3 семки ?
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Prototype046 написа: 01 Сеп 2024, 14:49 Видях днес ,че женския клонинг въпреки ,че тепърва влиза впчъфтеж заформя две семки ,махнах ги и повече няма да го вадя навън ,като за форми хубави плодници и глави ,ще го опраша с моя полен ,дали е проблем ,че се е опрашило отвъншен неизвестен леко с 2-3 семки ?
Аз ги правя винаги вътре и то зимата точно заради това, да няма шанс за фал. Гледай го дали ще има още от тези семки, да не ти се объркат с другите, защото една да се омеси сред тях и край. 😂И ако искаш снимай какво правиш и опрашваш да гледаме, че мен ми е интересно.
Заключено

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”