Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Труда на Grustman 2023

Публикувай отговор
Семена марихуана
DeutschBuds
Градинар
Градинар
Has thanked: 298 times
Been thanked: 512 times

Ами като съвет мога да ти дам да свалиш пх на 5.9 - 6 и да го държиш постоянно на всяко поливане и пх 1.2 1.3 и да видиш след няколко дни дали ще има ефект. Тези листа, които са вече така ще си останат така, виж другите новите как ще им се отразява.
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 473 times
Been thanked: 1478 times

DeutschBuds написа: 02 Фев 2023, 21:33 Ами като съвет мога да ти дам да свалиш пх на 5.9 - 6 и да го държиш постоянно на всяко поливане и пх 1.2 1.3 и да видиш след няколко дни дали ще има ефект. Тези листа, които са вече така ще си останат така, виж другите новите как ще им се отразява.
Благодаря а относно осветлението мисля че е добре 50 см 30 процента ще го направя смятам утре да топирам
Аватар
grustman
Градинар
Градинар

Имам и flash clean който го дават и за преторяване възможно ли е с него да се минат или само с вода и кал маг и колко дни. Или най добре с всичките добавки но на 1.2 ес
Аватар
grustman
Градинар
Градинар

Чакам да дадете съвет
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

И на мен ми е интересно с минералните как най-добре се процедира при презобване.Миенето с флъш е за по-брутално преторяване и може би за по-късни етапи... Аз бих пробвала два пъти само на вода, но така правя с биотата, пък тук ти ториш на всяка поливка и не знам в такъв случай ...Може просто драстично да намалиш основите на някакви 0.и нещо да полееш няколко пъти и да поизтече, за да се уравновеси сегашното 2.и нещо, което е доста много за такива цветенца и въобще си е много. Направо едва ли не без тор да ги полееш , но да има мъничко и да измие малко отдолу ако има натрупано. После те ще се оправят и като станат по-големи ще могат повече да ядат и ще си го по изядат ако сега намалиш. Може още малко да се влошат преди това, защото те показват признаци по-късно. Затова не взимай различни и/или безразборно мерки, а почакай малко да видиш ефекта. Не ги мий засега с този клийн, мисля че не е толкова фатално положението, но пак очаквам включване и от другите колеги?
Аватар
grustman
Градинар
Градинар

Inna написа: 03 Фев 2023, 10:02 И на мен ми е интересно с минералните как най-добре се процедира при презобване.Миенето с флъш е за по-брутално преторяване и може би за по-късни етапи... Аз бих пробвала два пъти само на вода, но така правя с биотата, пък тук ти ториш на всяка поливка и не знам в такъв случай ...Може просто драстично да намалиш основите на някакви 0.и нещо да полееш няколко пъти и да поизтече, за да се уравновеси сегашното 2.и нещо, което е доста много за такива цветенца и въобще си е много. Направо едва ли не без тор да ги полееш , но да има мъничко и да измие малко отдолу ако има натрупано. После те ще се оправят и като станат по-големи ще могат повече да ядат и ще си го по изядат ако сега намалиш. Може още малко да се влошат преди това, защото те показват признаци по-късно. Затова не взимай различни и/или безразборно мерки, а почакай малко да видиш ефекта. Не ги мий засега с този клийн, мисля че не е толкова фатално положението, но пак очаквам включване и от другите колеги?
Благодаря Инка а всички ли да ги мина или само тези с признаци аз смятам всички с вода с нагласено пх 6.0
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

Не съм сигурен дали не е по добре с малко коренчета...по точно нещо богато на водорасли....за да стимолираш корените
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Според мен само тези, които имат признаци, а другите просто внимавай. Предложението на Витамина също върви, не знам и аз как ще е най-удачно, дали с чиста водица веднъж, дали няколко пъти с много минимални дози, дали с коренов стимулатор.... 🤷Предполагам, че трябва малко повечко рън оф да има един, два пъти, да поотмие долу на дъното...Ама не чак флъш....
Аватар
grustman
Градинар
Градинар

Оправих ги с чиста вода на това прошареното от долу изтече 2.1 после стана 1.8 пх 6.0 чак понеделник ще ги поливам защото доста вода поеха
Аватар
grustman
Градинар
Градинар

Наперили са се като първокурсничка :lol:
Прикачени файлове
DC56CA2F-7EAE-4814-872D-B0D237DBB63C.jpeg
4F2EC477-BADD-45E9-B0A2-370095182D65.jpeg
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”