Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Труда на Grustman 2023
-
DeutschBuds
- Градинар

- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 512 times
Ами като съвет мога да ти дам да свалиш пх на 5.9 - 6 и да го държиш постоянно на всяко поливане и пх 1.2 1.3 и да видиш след няколко дни дали ще има ефект. Тези листа, които са вече така ще си останат така, виж другите новите как ще им се отразява.
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
Благодаря а относно осветлението мисля че е добре 50 см 30 процента ще го направя смятам утре да топирамDeutschBuds написа: ↑02 Фев 2023, 21:33 Ами като съвет мога да ти дам да свалиш пх на 5.9 - 6 и да го държиш постоянно на всяко поливане и пх 1.2 1.3 и да видиш след няколко дни дали ще има ефект. Тези листа, които са вече така ще си останат така, виж другите новите как ще им се отразява.
- grustman
- Градинар

Имам и flash clean който го дават и за преторяване възможно ли е с него да се минат или само с вода и кал маг и колко дни. Или най добре с всичките добавки но на 1.2 ес
- grustman
- Градинар

Чакам да дадете съвет
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
И на мен ми е интересно с минералните как най-добре се процедира при презобване.Миенето с флъш е за по-брутално преторяване и може би за по-късни етапи... Аз бих пробвала два пъти само на вода, но така правя с биотата, пък тук ти ториш на всяка поливка и не знам в такъв случай ...Може просто драстично да намалиш основите на някакви 0.и нещо да полееш няколко пъти и да поизтече, за да се уравновеси сегашното 2.и нещо, което е доста много за такива цветенца и въобще си е много. Направо едва ли не без тор да ги полееш , но да има мъничко и да измие малко отдолу ако има натрупано. После те ще се оправят и като станат по-големи ще могат повече да ядат и ще си го по изядат ако сега намалиш. Може още малко да се влошат преди това, защото те показват признаци по-късно. Затова не взимай различни и/или безразборно мерки, а почакай малко да видиш ефекта. Не ги мий засега с този клийн, мисля че не е толкова фатално положението, но пак очаквам включване и от другите колеги?
- grustman
- Градинар

Благодаря Инка а всички ли да ги мина или само тези с признаци аз смятам всички с вода с нагласено пх 6.0Inna написа: ↑03 Фев 2023, 10:02 И на мен ми е интересно с минералните как най-добре се процедира при презобване.Миенето с флъш е за по-брутално преторяване и може би за по-късни етапи... Аз бих пробвала два пъти само на вода, но така правя с биотата, пък тук ти ториш на всяка поливка и не знам в такъв случай ...Може просто драстично да намалиш основите на някакви 0.и нещо да полееш няколко пъти и да поизтече, за да се уравновеси сегашното 2.и нещо, което е доста много за такива цветенца и въобще си е много. Направо едва ли не без тор да ги полееш , но да има мъничко и да измие малко отдолу ако има натрупано. После те ще се оправят и като станат по-големи ще могат повече да ядат и ще си го по изядат ако сега намалиш. Може още малко да се влошат преди това, защото те показват признаци по-късно. Затова не взимай различни и/или безразборно мерки, а почакай малко да видиш ефекта. Не ги мий засега с този клийн, мисля че не е толкова фатално положението, но пак очаквам включване и от другите колеги?
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
Не съм сигурен дали не е по добре с малко коренчета...по точно нещо богато на водорасли....за да стимолираш корените
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Според мен само тези, които имат признаци, а другите просто внимавай. Предложението на Витамина също върви, не знам и аз как ще е най-удачно, дали с чиста водица веднъж, дали няколко пъти с много минимални дози, дали с коренов стимулатор....
Предполагам, че трябва малко повечко рън оф да има един, два пъти, да поотмие долу на дъното...Ама не чак флъш....
- grustman
- Градинар

Оправих ги с чиста вода на това прошареното от долу изтече 2.1 после стана 1.8 пх 6.0 чак понеделник ще ги поливам защото доста вода поеха
- grustman
- Градинар

.png)