Мой човек, има био торове, които струват по-малко от един лев за бидон, стига да си вдигнеш задника и да си ги набереш и приготвиш сам;) Колкото до холандското земеделие, с него съм имал един единствен досег - един лекар донесе от там домати, сряза единия и два месеца никакви промени, все едно беше срязал топка за тенис. Отделно на много места е забранен риболовът, защото водата е натровена с минерални торове. И те така......
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5477 times
Първо виж какви теми за минерални торове има из форума и пусни там или в такъв раздел за торене. Директни връзки не може, но снимки и обяснения може. Да, действително някои от тези пакети са доста рентабилни и действително могат да заместят много скъпи добавки. Много колеги използват такива заместители с успех. Та интетесно е, покажи ги, обаче гледай да са на подоходящи местя после някой като търси торове, минерални и тн да му излезе и това.....
.
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
Честит празник, Българи!
Ако клипа не е от подходящо място нека да бъде истрит.търсих клипа в ютуб но не го намерих,а този клип ще ви накара да настръхнете,поне при мен се получава така.
https://fb.watch/3_-q7Xa3XL/
Ако клипа не е от подходящо място нека да бъде истрит.търсих клипа в ютуб но не го намерих,а този клип ще ви накара да настръхнете,поне при мен се получава така.
https://fb.watch/3_-q7Xa3XL/
-
Inna
- Marijuana Mom

Честито колеги, братя!!! Исках да сложа българско знаменце, но ми излиза само едно много шарено
Затова ще пропусна... . Днес ще оцветят Ниагарския водопад в бяло, зелено и червено като поздрав от Канада. Канадците са готини!
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3539 times
Честит Ден на освобождението на България! Честита Баба Марта
Желая ви здраве, щастие, късмет, изобилие и свобода. Свобода за българският народ и свобода за конопа.
"Заклинам се в честния кръст, че ще бъда истински работник за освобождението на поробената ни татковина, кълна се, че съм готов да жертвувам всичко мило и драго и че не ще да пожаля ни живот, ни имот, кълна се, че ще бъда верен изпълнител на законите за освобождението и няма да открия никаква тайна, кълна се, че ще бъда готов да приема застрелване с шест куршума, ако не се съобразя със законите на освобождението."
Революционна клетва, източник: Исторически музей - Панагюрище
Честито Inna е новият модератор на форума.
*татковина означава родина, бащин дом
https://www.youtube.com/watch?v=eYft44ZQmGs
#БГКоноп
"Заклинам се в честния кръст, че ще бъда истински работник за освобождението на поробената ни татковина, кълна се, че съм готов да жертвувам всичко мило и драго и че не ще да пожаля ни живот, ни имот, кълна се, че ще бъда верен изпълнител на законите за освобождението и няма да открия никаква тайна, кълна се, че ще бъда готов да приема застрелване с шест куршума, ако не се съобразя със законите на освобождението."
Революционна клетва, източник: Исторически музей - Панагюрище
Честито Inna е новият модератор на форума.
*татковина означава родина, бащин дом
https://www.youtube.com/watch?v=eYft44ZQmGs
#БГКоноп
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3539 times
#БГКоноп

Март месец е прекрасен. Предвестник на пролетта и пълен с празници.
КАКВО СТАВА С МАРТЕНИЦИТЕ, КОИТО ВРЪЗВАМЕ НА ДЪРВЕТАТА?
Повечето мартеници вече са от изкуствени влакна. Те са устойчиви, трайни и не стареят с времето. Могат да останат здрави с десетки години. За това време дървото расте, клоните надебеляват и тази изкуствена материя се впива в дървото . Така вместо здраве и берекет им даваме уродлив растеж и входни рани за болести. И хлабаво поставените гривнички също могат да се окажат смъртоносни капани за дребни животинки и птички.
Така че първо помислете от какъв материал е вашата мартеница и дали няма да остане като всички пластмасови отпадъци в природата .
Март месец е прекрасен. Предвестник на пролетта и пълен с празници.
КАКВО СТАВА С МАРТЕНИЦИТЕ, КОИТО ВРЪЗВАМЕ НА ДЪРВЕТАТА?
Повечето мартеници вече са от изкуствени влакна. Те са устойчиви, трайни и не стареят с времето. Могат да останат здрави с десетки години. За това време дървото расте, клоните надебеляват и тази изкуствена материя се впива в дървото . Така вместо здраве и берекет им даваме уродлив растеж и входни рани за болести. И хлабаво поставените гривнички също могат да се окажат смъртоносни капани за дребни животинки и птички.
Така че първо помислете от какъв материал е вашата мартеница и дали няма да остане като всички пластмасови отпадъци в природата .
-
Inna
- Marijuana Mom

Честит празник ако има и други дами!!! 8

-
Harvester
- Градинар

- Has thanked: 385 times
- Been thanked: 303 times
Честит празник на нашата Marijuana Mom - Inna!
Да сме и благодарни за грижите към цветята на повечето съфорумници. Сигурен съм, че почти всеки тук е почерпил от нейния опит, за което няма как да не сме и задължени, поне с уважение.
Да се чувстват поздравени и останалите жени във форума!
Да сме и благодарни за грижите към цветята на повечето съфорумници. Сигурен съм, че почти всеки тук е почерпил от нейния опит, за което няма как да не сме и задължени, поне с уважение.
-
Inna
- Marijuana Mom

Harvester написа: ↑08 Мар 2021, 11:01 Честит празник на нашата Marijuana Mom - Inna!
И аз ви благодаря за компанията и за помощта!
.png)