Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Gryster написа: 15 Май 2019, 20:37 Здравейте хора и всички! Моля за помощ. В раздела за сигурността или не мога да вляза или няма нищо и не съм много на ти с компютрите... За това и не съм ви писал но от много години ви се възхищавам на резултатите, старанието начина на мислене и ред неща... Моля ви за съвет, като за човек, не много на ти с компютрите, или пример, как вие влизате тук . Вече мога да трия екзиф на снимките.
Здравей, тоя въпрос го зададе в бая теми, но не ми остана време да ти отговоря :D Не винаги може да ти се отгоори веднага особено в разгара на кампанията и за това е добре да имаш търпение за да изчакаш отговор.

Триенето на EXIF е елементарно..., а и навсякъде има сложена информация, че трябва да си триете EXIF и включително и бутон във форума за това.

В Гръсти можеш да влизаш направо, както влизаш и в другите сайтове, но при нас е дори още по-безопасно.
admin написа: 24 Мар 2019, 09:06 Стараем се да съхраняваме максимално малко информация относно потребителите на сайта. Много от вас влизат в сайта без да използват VPN което разкрива истинският ви IP-адрес, а ние не желаем да съхраняваме подобна информация, и за това сметнахме за най-правилно да направим сайта с временни сесии, които не позволяват на хората да стоят логнати за продължителен период от време, което от една страна предпазва и вас, като дори и някой да открадне компютърът ви няма да може да използва този акаунт или пък да открадне сесията ви.
Когато се логнете в стандартен сайт той запазва вашият IP-address, вид и версия на операционната ви система, разделителна способност на екрана, вида и версията на вашият браузър, локацията и езикът на вашият компютър и още много други данни. Когато ние не съхраняваме подобни данни, става невъзможно вие да сте логнати непрекъснато.
На кратко - стараем се да запазим анонимността на потребителите по всеки възможен начин и понякога това налага подобни неудобства.
admin написа: 02 Мар 2019, 23:07
PHPBB има славата за една от най-сигурните форум платформи
Въпреки нашите мерки за безопасност няма 100% сигурност и няма нещо, което не може да бъде хакнато, въпреки че не записваме IP-address, както и не записваме други данни, както не е нужно да си регистриран с реален имейл и се стараем да не съхраняваме информация за потребителите и въпреки, че криптираме информацията от форума съвета ми към всички е да използвате VPN-ни. (не само в Гръсти, а навсякъде)

Аз лично ползвам VPN от няколко години още докато ползвах фермата ползвах VPN и от тогава ми стана такъв навик, Дори вече позлвам VPN почти постоянно. Просто държа на личната си свободата и в този случей не визирам органите на реда, а свобода от нахлуване в личното пространство от механизмите които събират информация. Примерно Google и Facebook знаят къде ходите, какво правите, какво ядете, с кого се ебете и дори знаят за кого ще гласувате, но най-бруталнот е че те продават тази информация на 3-ти лица, които я използват за различни цели (примерно маркетинг). Във века на технологиите в които лично пространство много трудно се опазва всяка допълнително усилие си заслужава и за това ползвам платен VPN не само за Grysti , а и за най-обикновенни сайтове за музика, новини, спорт, хороскопи, резервации и за каквото се сетиш. VPN ви пази и всяка стотинка за него си заслужава.
Има безплатни, но съм по-доволен от платените, а цените на VPN са повече от достъпни. Цените са различават според фирмите, които ги предлагат, броя на устройвства които ползвате, в зависимост дали ще плащате услугата месец за месец, или пакет за 6 месеца, за 12 месеца, за 24 месеца или 36 месеца .... По едно време ползвах VPN, които ми струваше около под 10 лева за месеца ако го плащаш месец за месец, но качеството им беше ниско и обслужваха само 1 устройство. В момента ползвам в пъти по-добър VPN и цената му е около 15-20 лева на месец при плащане месец за месец и обслужва 3 устройства едновременно. Обаче, ако си платя за 3 години на пред цената ще ми падне на около 6 лева на месец. Обикновенно, като плащаш предварително за по-дълъг период от време цените са по-ниски и то значително по-ниски... могат да ви намалят цената с 70%, но искат пари накуп за 2-3 години. Ако VPN компанията е стабилно определно си заслужават такива дългосрочни пакети, но на мен лично не ми се затварт 200 лева и за това въпреки, че ми излиза по-скъпо го плащам месец за месец, защото при желание мога да се прехвърля в друга VPN компания веднага.

На прост български език: спокойно можеш да ползваш Grysti без допълнителни системи за безопаност, но е по-добре ако ползваш VPN. VPN е хубаво да ползваш не само за Grysti, а за всички сайтове който посещаваш.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Археолозите откриха два бонга от чисто злато на 2400 години използвани за пушене на канабис

Повече информация можете да прочетете в статията от линка в сайта на Гръсти.
gold-bong-min.jpg
gold-bong-min.jpg (114.95 KiB) Преглеждано 3863 пъти
proxy.duckduckgo.com-min.jpeg
21-min.jpeg
21-min.jpeg (26.3 KiB) Преглеждано 3863 пъти
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Уауу,златен бонг!Каква гъзария:)
Аватар
Notch
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 95 times
Been thanked: 67 times

Как ли е изглеждал канабиса на времето, доста интересно откритие!
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Преди седмица изследователят и бизнесмен Виктор Весково достигна до най-дълбоката точка на океанското дъно - бездната Чалънджър.

На дъното той откри многоцветни каменисти структури, странни същества и ... пластмаса.
1558464845923492-min(1).jpeg
1558464845923492-min(1).jpeg (28.13 KiB) Преглеждано 3824 пъти
Досега само трима души са успявали да достигнат до най-дълбоката точка на повърхността на Земята - бездната Чалънджър, разположена в Марианската падина (Тихия океан). През 1960 г. океанографите Дон Уолш и Жак Пикар правият това: спускат се на дълбочина от 10916 метра на борда на своя батискаф „Триест“. През 2012 г. канадският режисьор Джеймс Камерън успява да повтори успеха: с помощта на апарата „Deepsea Challenger“ той се спуска на 10908 метра.

Виктор Весково стана четвъртият човек в света, който успява да достигне дъното на Марианската падина. Той го прави с апарата „DSV Limiting Factor“. За 4 часа, Весково се спуска на дълбочина от 10928 метра, което е с 12 метра по-дълбоко от предишния рекорд.

„Батискафът ми устоя перфектно на екстемното налягане.”, споделя впечатленията му Весково. „По време на спускането почувствах студ и бях в пълна тишина. Това не ми попречи да заснема невероятния подводен свят, който имах късмета да видя от камерата."

По време на спускането учените наблюдават скални образувания с червено-жълти цветове, които според океанографите могат да бъдат химични скали, образувани от хемосинтетични бактерии (тези бактерии с помощта на водорода превръщат въглеродния диоксид в органична материя).

„Видяхме и дузина малки полупрозрачни малки същества“, казва Весково.

Екипът открива четири нови вида амфиподи: един на дълбочина от 2600 метра, вторият на дълбочина от 4450 метра и два на дъното.

Когато Весково извършва единично гмуркане на дълбочина 10928 метра, се натъква на найлонова торбичка и опаковки за бонбони. Учените предполагат, че подводните земетресения и океанските течения могат да пренесат пластмаса дори до тази дълбочина и това означава, че хората замърсяват най-дълбоките места на планетата, без дори да могат да достигнат до тях.

Няколко месеца преди да се спусне до бездната Чалънджър, изследователят достигна най-дълбоките точки на Атлантическия, Южния и Индийския океан. Експедицията се провежда в рамките на мисията „Пет дълбочини“, чиято цел е да достигне „дъното“ на всичките пет океана на Земята. В края на 2019 г. ще излезе документален филм за експедицията на Весково.

Източник: znambg.com
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Честит 24 май ден на българската просвета и култура и на славянската писменост! Честит ден Будители!
Помни, че Ти никога не си сам. Вие сте Вечно свързани с Всички. Най-голямото събуждане идва, когато осъзнавате своята безкрайна Природа. Вие сте вашият Господар. Само Вие имате главните ключове, за да отворите вътрешните ключалки. Колкото повече се доближаваш до това да знаеш, че сам създаваш света на своя опит, толкова по-важно става за теб да откриеш кой прави създаването. Разбирате ли, будителите са имали за какво да умрат. Открили са, че са хора. Те са се пробули. Живота е Тест и Училище. Събуждането не е Нещо. Това не е цел, не концепция. Не е нещо, което трябва да се постигне. Това е метаморфоза. Ако гъсеницата мисли за пеперудата, , казвайки си "Тогава ще имам крила и антени" така никога няма да стане и да има пеперуда. Гъсеницата трябва да приеме собственото си изчезване в своята трансформация. Когато прекрасната пеперуда размаха крилото си, нищо от гъсеницата не остава. Както се грижим за телата си така трябва да се грижим и за ума и душата си. Просветлението е пълен разцвет на тялото, ума и душата.
cm3-min.jpg
cm4-min.jpg
cm2-min.jpg
cm2-min.jpg (30.32 KiB) Преглеждано 3820 пъти
cm1-min.jpg
cm1-min.jpg (33.56 KiB) Преглеждано 3820 пъти
cm-min.jpg
Графити във Велико Търново :)
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

По-скоро някой си е свивал и пушил там, и като е намерил семка в маТряла я е хвърлил в градинката. Но да, възможно е и от горската почва да са я пренесли, както и някое птица също може да е помогнала за това :).

Щом се дава все по-голяма гласност на конопа в публичното пространство това означава, че легализацията наближава все повече.
xploder
Градинар
Градинар
Has thanked: 351 times
Been thanked: 216 times

Хм... За да е от пушен коз е трябвало да мине поне едно цъфтене, щото не е един стръг, а са си доста :oops:
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

xploder написа: 29 Май 2019, 20:10 Хм... За да е от пушен коз е трябвало да мине поне едно цъфтене, щото не е един стръг, а са си доста :oops:
Ех, явно трябва да си обеснявам вица.

Лапета се напушват в градинката. От къде знам, че са лапета? Ами повечето гролъри или пушачи на възраст няма да рискуват да свиват на обществено място, а ще си пушат във вкъщи или ще излязат подготвени със свита бибана или нещо във вейпа. Та лапетата свиват една 120-ка на публично място от аутдорче пълно със семки. Зависи от района, зависи от градинара, зависи от много фактори, но да речем, че понякога някой растения се опрашват на 50% са в семки... много досадно.... и са хвърлили семките в градинката. (пак казвам, че зависи от много фактори, като най-важният е дали има дивак в района)
Ако не ти харесва историята, нека са свили 2 х 120-ки :D .

Другият вариант е някой умишлено да го е засадил семената, но моята история ми е по-забавна.

Въпросите ми са следните:
Как са разбрали, че е диворастящия коноп и, че няма наркотични характеристики?
Защо Канабиса беше премахнат от служители на озеленителна фирма, а не от служители на МВР ? От кога озеленителните фирми изпълняват и такива специализирани операции ?
Тая озеленителна фирма дали не копаее от горите почва без разрешение от държавата и след това да я продава почвата ?
Какво е името на озеленителната компания? Тука имам едни 100 кв. метра да дойдат да ми ги "озеленят" :D .

За един приятел питам :)
Публикувай отговор