Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
second time growbox
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 773 times
- Been thanked: 448 times
- mravkatrevoman
- Градинар

-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Аз съм с такава геясем, но си добавям мои си неща. Иначе и чиста става, не е лоша почва...
Крушката е сигурно улично хпс, аз съм ползвала такива МХ и ХПС и вършат работа, може би да са по тъпи от специализирани, но ако е за дали стават, да. За същите не са, лумените са им по малко.
Крушката е сигурно улично хпс, аз съм ползвала такива МХ и ХПС и вършат работа, може би да са по тъпи от специализирани, но ако е за дали стават, да. За същите не са, лумените са им по малко.
- mravkatrevoman
- Градинар

Мерси за бързия отговор Инче . Точно за теб си мислих като писах и се надявах да се включиш понеже знам , че си ги пробвала почти всичките . Аз и добавих перлит , че ми се видя малко . ХПС-то не съм го взел просто цените им са много примамливи и се чудя дали да спестя едни 25-30 лв . Ако ще е по-зле да изчакам малко и да взема от шопа ?Inna написа: ↑09 Май 2021, 00:28 Аз съм с такава геясем, но си добавям мои си неща. Иначе и чиста става, не е лоша почва...

-
Inna
- Marijuana Mom

МХто, което ползвах беше 400 вата, ново струваше тогава 20ина лева, определено вършеше чудесна работа в растежа. А на уличното ХПС(пак някво такова взех временно веднъж) му добавях аз студени ЦФЛта по 60 вата два броя за по сиг, че нямало студен спектър и то си ставаше. Но все пак за цъфтеж е по добре да си е новичка, гроу,да си е сигурно.
- mravkatrevoman
- Градинар

-
Inna
- Marijuana Mom

Още
Ръгай доста перлит или друг заместител, в готовите винаги е малко. Не съм я ползвала тази конкретна, но на вид изглежда хубаво. Щом е лекичка и мекичка..... 
- mravkatrevoman
- Градинар

Сложих перлит . Ще я пробвам . Преди 48 ч посях 3 блек шугар в геясем-а за, който говорихме по рано . Първо ги накиснах в малко вода с 2 капки роот бетър на биобиз. Резултат нямам . Ще давам оценки впоследствие.

- mravkatrevoman
- Градинар

Вече 2 от 3те блек шугар-а се показаха . Почвата на геясем с добавен перлит малко ми се вижда много светло стъблото и се притеснявам . Изкарал съм ги на отворената тераса на НЕПряка слънчева светлина . Довечера мисля да ги пускам под 400в мх . Вие как мислите рано ли е за тая лампа ?
Пуснал съм 3 wedding cake , 3 gorilla zkitles на барни и 3 бели вдовици от сийдсман . Те бяха 12-14 ч във чаша с вода . После по салфетките почти всички са отворени вече утре ще ги пусна по саксиите ако са пораснали достатъчно коренчетата .
Пуснал съм 3 wedding cake , 3 gorilla zkitles на барни и 3 бели вдовици от сийдсман . Те бяха 12-14 ч във чаша с вода . После по салфетките почти всички са отворени вече утре ще ги пусна по саксиите ако са пораснали достатъчно коренчетата .

- mravkatrevoman
- Градинар

.png)