Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Goshkata1997 Дневник Начинаещ

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Goshkata1997 написа: 04 Яну 2020, 15:00 Оставих номера на картата и ми дръпнаха парите, пратиха ми съобщение че семената ми са запазени, но не са ми пратили тракинг код. Ще чакам

Seedsman Webmaster :

From December 24th - January 1st 2020 we will be running a limited service with skeleton staffing.

Business will resume as normal from January 2nd.

We appreciate your understanding and will endeavour to get your orders sent to you as soon as possible.

Thank you for being a valued part of the Seedsman community; we wish you all a very Happy Christmas and all the best for the New Year.

От 24 Декември 2019 до 1 Януари 2020 година работят с ограничени услуги и време, само с малка част от екипа заради празниците.
От 2-ри Януари работят нормално, но 100% са пълни с поръчки заради почивните дни и промоците. Като ти изпратят семената ще ти изпратят код за проследяванет. Ако до 08.01 не получиш имейл, им пиши през Съпорта, като пуснеш оплакване за проблема.

#БГКоноп
Goshkata1997
Градинар
Градинар
Has thanked: 30 times
Been thanked: 139 times

Здравейте пише че семките ми в петък са били тук.. сега звъня в интерлогистика и казват че няма такава пратка с този номер... моля помогнете за да не изгоря пак с пари......
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Goshkata1997 написа: 11 Яну 2020, 10:52 Здравейте пише че семките ми в петък са били тук.. сега звъня в интерлогистика и казват че няма такава пратка с този номер... моля помогнете за да не изгоря пак с пари......
На мен също ми се случвало, споко, ще си вземеш семената. В проследяването ги показва по-рано отколкото са обработени и пристигнали...

Щом са пристигнали е трябвало да ти оставят бележка в пощенската кутия (покана да си вземеш пратката) или да ти се обадят по телефона. Да не показва, че са пристигнали в склада на интерлогистиката и още да не са обработени за адрес?
Щот на мен така ми показа, че пратката е доставена,а тя всъщност е доставена до интерлогистиката и при нея с друг код се проселдява, а не с този, които ти е пратен на имейла.

С кода за проследяване какво виждаш?
Виж в проследяването дали не пише и 2-ри номер/код с които можеш да го проследяваш в България. Понякога в проследяването има втори цифри, които трябва да копираш и ползваш за България и интерлогистиката с която пристигат.

Възможно е в Понеделник да ти ги доставят.

Пиши ми на лично съобщение подробности, когато е тръгнала.

#БГКоноп
Goshkata1997
Градинар
Градинар

Здравейте, на дросел а на който съм сложил лампата 600 хпс мога ли да вържа някаква по силна енергоспестяваща хпс? Или ако сложа 1000 вата вместо тази 600 ще има ли голяма разлика в тока? Взех семките от сиидсмена, доста голям подарък имам 16 семки бонус..
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1521 times
Been thanked: 1272 times

Здравей, и на дросела, и на лампата пише колко ампера са (6,2). Ако сложиш по силна лампа (1000) ще свети слабо и най-много да съсипеш лампата. Ако сложиш по слаба (400) ще светне като за 600, но за кратко, т.е. ще изгори.
Мир
completely mad
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3743 times

Goshkata1997 написа: 13 Яну 2020, 17:52 Здравейте, на дросел а на който съм сложил лампата 600 хпс мога ли да вържа някаква по силна енергоспестяваща хпс? Или ако сложа 1000 вата вместо тази 600 ще има ли голяма разлика в тока? Взех семките от сиидсмена, доста голям подарък имам 16 семки бонус..
Това което искаш няма как да стане с обикновен магнитен/механичен дросел. За тази цел ти трябва електронен баласт, на който може да се сменя мощността. Но лампата трябва да е съобразена с мощността, която ползваш.
Обяснили са ти какво може да стане, ако решиш да пробваш. Само не съм сигурен, ако сложиш по - мощна, дали изобщо ще я запали, ама това не е от значение, така или иначе не може да се ползва по този начин.
Аватар
SativaLover
Градинар
Градинар
Has thanked: 87 times
Been thanked: 91 times

Аз съм връзвал 250вата ХПС на 400вата МХ дросел / баласт и си работи нормално, даже още си го ползвам комплекта.

Едит: Сигурно и 400вата ХПС може да се свърже на 600вата МХ баласт, ако ампеража е същия. Принципно за МХ тока идва малко по-слаб от ХПС.

1000вата не ти препоръчвам, понеже трябва да оставиш много голямо разстояние от лампата до растенията. По-добре сложи 2 х 400 или 2 х 600вата. Успех!
Goshkata1997
Градинар
Градинар

Да но за да сложа 2х400 примерно трябва да взема още един дросел.. аз тоя първия го купих за сто и колко лева беше от Грийн планет.. целта ми е да сложа колкото мога повече цветя.. ще правя нов гроу във кошчета по 10-12 литра. Добре ли е ако почвения микс ми е от чкч, тор от стария гроу, престояла тор от зайци и пепел ? И тази тухла кокос освен да я разчупя в почвата друго трябва ли да правя от нея? Колко ще събера под тая 600 ватова хпс..
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1521 times
Been thanked: 1272 times

Goshkata1997 написа: 14 Яну 2020, 16:44 Да но за да сложа 2х400 примерно трябва да взема още един дросел.. аз тоя първия го купих за сто и колко лева беше от Грийн планет.. целта ми е да сложа колкото мога повече цветя.. ще правя нов гроу във кошчета по 10-12 литра. Добре ли е ако почвения микс ми е от чкч, тор от стария гроу, престояла тор от зайци и пепел ? И тази тухла кокос освен да я разчупя в почвата друго трябва ли да правя от нея? Колко ще събера под тая 600 ватова хпс..
Най-добрия вариант е да си вземеш електронен дросел и да ползваш лампа според случая, но е по-скъп. Две Х 600 съм ползвал в бокс 1,5Х1,5 без кул тюб и температурата беше на косъм да ги опърли. Твоя бокс 1,2Х1,2 ли е?
completely mad
Goshkata1997
Градинар
Градинар

Имам голям бокс 1.5 на 2.5
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”