Oт доста време се опитвам, но пак имам проблем с качването на снимки. Този път ми дава някаква грешка в compressjpeg.com
Ще видя какво мога да направя по въпроса и ще ъпдейтна възможно най-скоро.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
White Widow SoG 100x100x200cm 600W HPS
- SativaLover
- Градинар

- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 91 times
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Най-вероятно грешката е в тебSativaLover написа: ↑11 Дек 2019, 13:25 Oт доста време се опитвам, но пак имам проблем с качването на снимки. Този път ми дава някаква грешка в compressjpeg.com
Ще видя какво мога да направя по въпроса и ще ъпдейтна възможно най-скоро.
От compressjpeg са направили и комперсация на png файлове
За jpg файлове:
https://compressjpeg.com/
За png файлове :
https://compresspng.com/
#БГКоноп
- SativaLover
- Градинар

Да, JPEG са, но не знам защо ми ги дава 0кб.... и на компа не ми се зареждат, не само в compressjpeg.com
явно е нещо от телефона...
явно е нещо от телефона...
- SativaLover
- Градинар

Не знам защо, но не всички снимки се зареждат.... успях да кача само 1 ( около 6 седмици цъфтеж )
- firstcitizen
- Буден

Ако имаш с какво им дай Калции ( Cal ), Магнезии ( Mg ) и Желязо ( Fe ) .
#БГКоноп
#БГКоноп
- SativaLover
- Градинар

Не, нямам ги по отделно, но мисля да си ги купя. За магнезии май се ползваше някаква сол от аптеката, или се бъркам? Утре ми пристига блумбастика + био бууст + пХ даун, че сега пХ е много високо - 7.5.... мисля да го сваля до 6.0 - 6.5 и да ги полея още 2-3 пъти с торове, а после последната 9та седмица флъш само с вода.... по принцип го дават 8 седмици цъфтеж, но поне на половината ще им дам екстра бонус седмица. Мисля да си взема джобен микроскоп и да ги следя за 60-70% узряване, но не разбирам много от това.
П.С. Пак според зависи от гледната точка, но според мен с клониннги се работи много по-лесно, отколкото със семена! Ако беше само 1 фено щеше да е ОК, но според мен те са поне 2-3 различни фенота.
П.С. Пак според зависи от гледната точка, но според мен с клониннги се работи много по-лесно, отколкото със семена! Ако беше само 1 фено щеше да е ОК, но според мен те са поне 2-3 различни фенота.
Последно промяна от SativaLover на 11 Дек 2019, 16:17, променено общо 1 път.
- firstcitizen
- Буден

Английска сол ( Магнезиев сулфат )от аптеката за Mg
viewtopic.php?f=9&t=13&p=32&hilit=%D0%B ... %D0%BB#p32
Чжобни микроскопи съм ползвал и не съм доволен от тях за наблюдения на трихомите. По-добре си вземи лупа, защото с джобен микроскоп трудно се работи и мачка много главите. Трудно се работи, защото тялото ти има микровибрации, които не усещаш, но като погледнеш с ръчния микроскоп тия трептенета.... За това по-добре лупа и с колкото по-широка леща, толкова по-добре, защото ще можеш да видиш по-голям ареал на трихомите, а не само едно малко петънце. Хубаво е лупата да ти е х40 или х60. Задължително да има подсветка! Защото като се приближиш и тялото ти хвърля сянка върхи това, което ще гледаш и в този момент подсветката ти е пръв приятел, било то подсветкат ада е 1 диод.
#БГКоноп
viewtopic.php?f=9&t=13&p=32&hilit=%D0%B ... %D0%BB#p32
Чжобни микроскопи съм ползвал и не съм доволен от тях за наблюдения на трихомите. По-добре си вземи лупа, защото с джобен микроскоп трудно се работи и мачка много главите. Трудно се работи, защото тялото ти има микровибрации, които не усещаш, но като погледнеш с ръчния микроскоп тия трептенета.... За това по-добре лупа и с колкото по-широка леща, толкова по-добре, защото ще можеш да видиш по-голям ареал на трихомите, а не само едно малко петънце. Хубаво е лупата да ти е х40 или х60. Задължително да има подсветка! Защото като се приближиш и тялото ти хвърля сянка върхи това, което ще гледаш и в този момент подсветката ти е пръв приятел, било то подсветкат ада е 1 диод.
#БГКоноп
- SativaLover
- Градинар

Благодаря за инфото.
А да попитам, кое според вас е по-добре за вегетацията като основен хран. разтвор - НПК 30-20-10 или НПК 20-20-20 ?? Аз съм се спрял на балансираната формула за вегетацията, понеже азота и калия са равни количества. Гледам, че в други препарати за вегетация също са равни азота и калия, пък и фосфора е добре за стеблата и кореновата система... за предцъфтеж си трябва и стабилно фосфор вече.
А да попитам, кое според вас е по-добре за вегетацията като основен хран. разтвор - НПК 30-20-10 или НПК 20-20-20 ?? Аз съм се спрял на балансираната формула за вегетацията, понеже азота и калия са равни количества. Гледам, че в други препарати за вегетация също са равни азота и калия, пък и фосфора е добре за стеблата и кореновата система... за предцъфтеж си трябва и стабилно фосфор вече.
- firstcitizen
- Буден

Ако ще ползваш химия по-добре да си я бъркаш сам и да даваш, каквото трябва по-колкото трябва, а не готови формули, защото те не работят за всяко растение и фаза.SativaLover написа: ↑11 Дек 2019, 18:24 Благодаря за инфото.
За да си наистина добър трябва да разбираш растенията, да ги четеше и да забравиш за тия готови неща, защото не можеш да им дадеш каквото искаш, когато искаш, когато им трябва.
Примерно сега на растенията ти трябва Желязо, Калции и Магнезии и не им даваш, а ако им дадеш ще ти увеличи добива.
Защото са гладни и ако им дадеш Cal, Mg и Fe на растенията осен, че ще ги задоволиш глада им, но и растенията ще започнат да преработват по-лесно и повече NPK-то. Те нещата са свързани.
Ако питаш мен, аз бих ги изхвърлил и двата хран. разтвор - НПК 30-20-10 или НПК 20-20-20
След което да ползвам органика, домашна (коприва, коноп, компост, водорасли и т.н.) или BetterOrganix, или Guanokalong
BetterOrganix е 3 по-ефективен от Guanokalong, но Guanokalong е малко по-евтин вариант.
#БГКоноп
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
Тези цифри ти казват каква оферта си намерил.SativaLover написа: ↑11 Дек 2019, 18:24 Благодаря за инфото.
Колкото по-високи толкова по-добре си мислят хората, което е 100% грешно.
Препарат който е 3-2-1 ще ти свърши същата работа като този 30-20-10 ако знаеш как да го използваш
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
.png)