Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Операция новобранец 2019 LED Grow

Заключено
Семена марихуана
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Преди няклко поста те попитах как и колко храниш и се опитвах да разбера дали петната по-листата са от недостиг на калций.
Сега като гледам не мисля че е калций а по-скоро че имат нужда от малко повече фосфор ( не мисля че имат проблем за сега, просто след като започна да намаляш часовет, растенията си променят хранителния режим).
След като преминат на 12/12 е препоъчително да прекъснеш торовете за растеж и да преминеш на торовете за цъфтеж само, те имат достатъчно азот за нуждите на растението.
Имаш доста неща за стимулиране на почвата водорастли, за корените , коприва - аз лично ги използвам през цялото време с всяко поливане, те помагат за разграждането на храната и умрелите корени в органичните почи и допринасят много за цялостното здраве на растенията, намалят стреса.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Sofia Cannabis написа: Преди няклко поста те попитах как и колко храниш и се опитвах да разбера дали петната по-листата са от недостиг на калций.
Сега като гледам не мисля че е калций а по-скоро че имат нужда от малко повече фосфор ( не мисля че имат проблем за сега, просто след като започна да намаляш часовет, растенията си променят хранителния режим).
След като преминат на 12/12 е препоъчително да прекъснеш торовете за растеж и да преминеш на торовете за цъфтеж само, те имат достатъчно азот за нуждите на растението.
Имаш доста неща за стимулиране на почвата водорастли, за корените , коприва - аз лично ги използвам през цялото време с всяко поливане, те помагат за разграждането на храната и умрелите корени в органичните почи и допринасят много за цялостното здраве на растенията, намалят стреса.
Благодаря за съветите, лъвче!
Спирам с гроуа в такъв случай. Ще им слагам само цъфтежни, bio weed, bio worn, urtica..
Прикачени файлове
IMG_20190714_112350.jpg
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Ъпдейт!

Ден 40
Ден 6 от 12/12

Полято с чиста вода pH 5.8
Температура (на нивото на потовете) 26°
Влажност - 53-58%

След 4 дни суша полято с около 3литра вода на корен. Растът зверски, дано не растът още много, че ще стане чудо..

Снимки:
Прикачени файлове
IMG_20190716_123454.jpg
IMG_20190716_123527.jpg
IMG_20190716_123543.jpg
IMG_20190716_123511.jpg
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1521 times
Been thanked: 1272 times

дано не растът още много, че ще стане чудо..

Мрежа за краставици и свински опашки биха ти решили проблема.
completely mad
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Някъде до 10 ден 12/12 примерно и сигурно след това ще наблегнат на цветове,може по-рано,може по-късно,зависи преди това колко са били развити на пускането.А вероятно и от сорта,сативите са по-склонни да избухват повече преди да цъфнат като че ли....Ако са цъфнати бързо и дребни може и по-дълго да продължи,ако е голямо развито растение май по-бързо се усеща.....Пак ще нарастват малко междувременно в началото на цъфтежа с цветовете,но вече няма да е това вегетативно избухване,което наблюдаваш сега.От пускането 12/12 винаги има един такъв период,когато изведнъж рязко растат,тъкмо ще си поизядат малко растежните торове да не им се трупат.И този период горе долу се взима под внимание,когато ги пускаш,че може доста да нарснат,но според мен тъкмо ще напълнят добре мястото,няма чак толкова да с е препълни сигурно.......Мисля че го уцели добре момента.,ще видим:)
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Поне до ден 20 от 12/12 ще си растат.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

До 21 дни ще се разпъват. Ако използващ мрежа, ще стумулираш вътрешните разклонения да порастнат като върхове. Видях че grow tent ти е 200см. което е доста високо, имаш доста място за растеж.
Имаш ли някаква конкретна причина заради която искаш да ги държиш ниски ?
#БГКоноп
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Блаходаря на всички за адектватните мнения. Всякаш имах нужда точно от такива съвети!
Sofia Cannabis написа: До 21 дни ще се разпъват. Ако използващ мрежа, ще стумулираш вътрешните разклонения да порастнат като върхове. Видях че grow tent ти е 200см. което е доста високо, имаш доста място за растеж.
Имаш ли някаква конкретна причина заради която искаш да ги държиш ниски ?
Ако ползвам мрежа ми се струва, че няма да мога да ги обслужвам дамите.. Тия отзад няма да ги стигам, че нямам и прозорци на палатката.
Причина за височината нямам, просто искам плътни глави, твърди. Не искам рехави тикви.. А ми се струва, че ако се стречнат много няма да станат на main colas, но тва е в моята глава. Дали е така не зная :)
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

Плътните глави идват от осветлението (количеството и качеството светлина която им даваш) и Со2 ( което е основният елемент за произвеждане на въглехидрати, което дава енергия на растението за растеж)
С различните техники на отглеждане, можеш да използваш по-слаба светлина по-ефективно и да получиш желаните резултати, това ще дойде с опит.
От това което качваш като снимки всичко изглежда много добре и ще имаш добри резултати. Не се стресирай прекалено.
#БГКоноп
pedro
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 2 times
Been thanked: 17 times

Здравейте имам въпрос покълнах феминизираните семки около 15 20 май, семката е Blue Gelato 41 пише че става от 1.5 до 2 метра и дава до 2 3 кила, моите бебчета са вече 2 метра и половина ама не цъфтят още работя само с органични скъпи торове та въпроса ми е как да ги насърча да цъфтят с стимулант ще стане ли и дали не съм закаснял. По принцип я дават от април до средата на октомври.
Заключено

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”