Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Josep92 написа: 17 Яну 2021, 10:33
kot написа: 17 Яну 2021, 01:10 Аз си мечтая да си инжектирам кокаин и хероин смесени заедно. Разправят, че било върховно чувството. Ама за сега ще пропусна. :D
Кака Мия много си изпати от тази комбинация, едвам я спасиха:)
Трябва да си знаеш дозата.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Уф, добре смени темата!!!!!!!! Пффффффф.............☝️👎👎👎👎
Criminal
Градинар
Градинар
Has thanked: 94 times
Been thanked: 68 times

Добър вечер на всички на скоро имах въпрос който зададох в тази тема но никой не можа да ми отговори и реших днес пак да го задам защото скоро ще поръчвам семена и имам май проблем преди време исках да видя как се прави поръчка в сийдсмен и после как се плаща с биткойн защото бях обещал на приятел да му дам безплатните от плащане с биткойн та не знам кво съм правил кво съм струвал неска си влезнах в профила в сийдсмен и гледам 10 поръчки от преди хахаха викам си е*аси мамата.. Та въпроса ми е сега като си направя поръчката и като плащам с дебитната карта да не дръпнат пари за всички тези поръчки и да ми изпратят сумати семена?
П.С Ето снимка как ми излизат поръчките като тръгна да ги махам уж се махат но пак стоят.
Прикачени файлове
E8586FCB-059B-433E-8F72-830BCF4A6034.jpeg
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Inna написа: 18 Яну 2021, 13:24
Уф, добре смени темата!!!!!!!! Пффффффф.............☝️👎👎👎👎
Просто споделям клипове за градинарство, които смятам, че са готини и могат на други градинари да са им полезни и да им се изкефят.

Междо другото всеки ден си празкам по 2 медитации. :D Едната си я праскам сутрин, а другата си я праскам вечер. Казвам праскам, защото това така ме надрсува, успокоява, усмихва, зарежда, хармонизира, фокусира, дисциплинира, разплаква и накефва, че няма сравнение с нищо друго. Стоя ухилен от ухо до ухо и с течащи сълзи от очите ми, но не сълзи от болка, не сълзи от страх... а сълзи от удоволствие, радост и блаженство. Сълзи, които сякаш отпушват душата ми, сякаш отпушват натрупаните емоции и чувства в мен. Абе отпушват яко и освежават. Такава усмивка, че чак понякога ме болят скулите и бузите от ухилване. Ставам с усмивка, след което отново се усмихвам и отново усмивки и си лягам с усмихнат с течащи сълзи от очите ми.

Понякога си позволявам и по-продължителна Медитация и тогава изпадам и в интересни състояния и имам изживявания сходни по природа с психаделичните..., които ми вадят спомени за отминали мой животи (хиляди... като човек, като различни животни... до живота ми като еднолетъчно животно, като Чехълче...) В тези състояния виждам Микро и Макро Космоса вътре в мен до атоми... до електрони, протони и неутрони... трудно бих вкарал в думи тези изживявания, но в същото време съм напълно буден и виждам какво се случва около мен в пространството. Определено в такива моменти съм много надрусан и сигурно ако ми се вземе кръвна проба 5 минути след Медитация ще покаже голямо наличие на хормони.., но всъщносто време най-много да съм пушил трева, а в много от случайте дори не съм пушил трева, а само съм пил вода на гладно.
Най-якото е че тази радост от Връзката с Вселената мога да си я правя по всяко време постоянно и не зависи от субстанции, които да приемам вънпно. Само си затварям очите или си отварям очите и не мърдам. Нещата стават вътрешно. Още по-якото е че мога да го правя навсякъде и не трябва да се притеснявам от миризма или от нещо друго. Даже някак тази енергия, която генерирам в процеса привлича хората, като магнит...

Нещо такова, като в клипчето :D :
https://www.youtube.com/watch?v=MsN2it6ehYg

sadhguru.jpg
Engineering smile .png
Engineering smile .png (155.62 KiB) Преглеждано 1786 пъти
tears.png
tears.png (220.25 KiB) Преглеждано 1786 пъти
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Criminal написа: 25 Яну 2021, 19:41 Добър вечер на всички на скоро имах въпрос който зададох в тази тема но никой не можа да ми отговори и реших днес пак да го задам защото скоро ще поръчвам семена и имам май проблем преди време исках да видя как се прави поръчка в сийдсмен и после как се плаща с биткойн защото бях обещал на приятел да му дам безплатните от плащане с биткойн та не знам кво съм правил кво съм струвал неска си влезнах в профила в сийдсмен и гледам 10 поръчки от преди хахаха викам си е*аси мамата.. Та въпроса ми е сега като си направя поръчката и като плащам с дебитната карта да не дръпнат пари за всички тези поръчки и да ми изпратят сумати семена?
П.С Ето снимка как ми излизат поръчките като тръгна да ги махам уж се махат но пак стоят.
Няма да ти вземат парите, споко. Стоят умишлено, като хрнология ако искаш да ги поръчаш.
Аз редовно правех един номер, когато съм пред заплата, а Seedsman имат промоция точно в този момент. Приготвям си поръчката, но давах банково плащане и така ми отчита поръчката, колкото да хвана промоциите В момента в който взема заплата си плащах превода, е да една идея ми беше по-скъпо заради таксите на банковият превод, но като хвана 6-20-30 безплатни семки тия 4 лева/евро отгоре за превода съм ги избил.

Ти просто си избери 1 от поръчките и си я плати.

Ако толкова много те притеснява си направи нова регистрация и си ги плати от новата регистрация, но съм сигурен, че няма да ти вземат пари за всичките поръчки, а само за 1. За тази последната, която направиш сега или, която избереш сега.
Успех и ни дръж в течение, какво е станало.
Criminal
Градинар
Градинар
Has thanked: 94 times
Been thanked: 68 times

firstcitizen написа: 25 Яну 2021, 22:28
Criminal написа: 25 Яну 2021, 19:41 Добър вечер на всички на скоро имах въпрос който зададох в тази тема но никой не можа да ми отговори и реших днес пак да го задам защото скоро ще поръчвам семена и имам май проблем преди време исках да видя как се прави поръчка в сийдсмен и после как се плаща с биткойн защото бях обещал на приятел да му дам безплатните от плащане с биткойн та не знам кво съм правил кво съм струвал неска си влезнах в профила в сийдсмен и гледам 10 поръчки от преди хахаха викам си е*аси мамата.. Та въпроса ми е сега като си направя поръчката и като плащам с дебитната карта да не дръпнат пари за всички тези поръчки и да ми изпратят сумати семена?
Няма да ти вземат парите, споко. Стоят умишлено, като хрнология ако искаш да ги поръчаш.
Аз редовно правех един номер, когато съм пред заплата, а Seedsman имат промоция точно в този момент. Приготвям си поръчката, но давах банково плащане и така ми отчита поръчката, колкото да хвана промоциите В момента в който взема заплата си плащах превода, е да една идея ми беше по-скъпо заради таксите на банковият превод, но като хвана 6-20-30 безплатни семки тия 4 лева/евро отгоре за превода съм ги избил.

Ако толкова много те притеснява си направи нова регистрация и си ги плати от новата регистрация, но съм сигурен, че няма да ти вземат пари за всичките поръчки, а само за 1. За тази последната, която направиш сега или, която избереш сега.
Благодаря ти админ от тези всички поръчки съм избирал само едни и същи семена само на 1-2 са различни ще те послушам но ще направя нова поръчка и дай боже като дойдат ще кажа какво е станало! Успехи през този сезон!
Fuckthesystem
Градинар
Градинар
Has thanked: 53 times
Been thanked: 26 times

Здравейте намерих доста хубаво място за аутдор тази година аматьор съм решил съм да ми е за 1ви път сериозно но имам един въпрос на разходките доста често срещах диви зайци е винаги бях с кучето и ги гонеше но знам че тревопасните обичат много коза като деца на село пушихме с 1 авер в 1 ливадка и имаше вързано магаре точно както запалихме коза направо магарето тръгна към нас с коза съм имал същия случай само как надуши коза и веднага идва та мисля че и зайците са проблем но има ли решение?
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Criminal написа: 26 Яну 2021, 13:37
firstcitizen написа: 25 Яну 2021, 22:28

Благодаря ти админ от тези всички поръчки съм избирал само едни и същи семена само на 1-2 са различни ще те послушам но ще направя нова поръчка и дай боже като дойдат ще кажа какво е станало! Успехи през този сезон!
Моля те не ме наричай админ, радвам се, че съм полезен докато съществувам. Благодаря ти.
Публикувай отговор