Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2019 / Outdoor (Обща тема)

Публикувай отговор
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Е,доста добре са тръгнали в последствие!Сега внимавай,не тори за известно време и внимавай да не е безразборно с какво ли не, кога ли не(прегледай повече информация кога какво им трябва на тези растения и редувай с вода,даже два пъти вода,веднъж тор) и полека,защото са мънички още,а лесно може да преториш от грижа и внимание:)Оставяй да поизсъхне повечко,те избухват когато изсъхва всъщност,сигурно сме казали това,но да те подсетя.
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 79 times
Been thanked: 92 times

Ами веднъж седмично, миналия вторник и вчера, зная че много не харесвате минералните торове, но няма как сега да ги изкарам и подкарам, седяха си все малки и реших, че им трябва храна, само със син кристалон торих първия път, после два пъти с вода, но времето беше подходящо, бързо съхнеше, сега снимката отдолу на седалката на велоергометъра, където съм ги поставил е със западно изложение и си хваща над 5 часа слънце преди да се скрие, когато го има. Вчера направих микса от трите кафяв, жълт, син, слагам една пластмасова чашка за взимане на урина, тарирам и с една малка лъжичка, пластмасова, дозирам. После в една бутилка и се правя на барман. Сега се чудя Тензо коктейл ли да слагам или някакъв друг тип микроелементи, гледах им етикетите в нета, задължително ще трябва и Флора клийн да се използва. То до десетина дена ще трябва да са в 25-литровите саксии. Дребосъка го обезглавих и разпери криле за един ден. Нещо съм го прецакал, че нещеше да расте нагоре. Най-високият мина педя, хем че не било добре да расте само на височина, но се разлистиха за часове и тия чаши взеха да отесняват......лол показа се слънце....
Последно промяна от avatar на 20 Май 2019, 10:34, променено общо 1 път.
Gryster
Градинар
Градинар
Has thanked: 24 times
Been thanked: 32 times

Здравейте. Радвам се че ви има, видял съм доста, от много от вас. Ще правя тема за аутдор, никога не съм писал в предишния или в този форум, в предишния влизах през тор, тук забелязах че не става. Искам да ви питам, какви мерки за сигурност да взема, вие как влизате и пишете тук? Благодаря на всички.
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Задължително вика флора клиин. :D
Баш Градинар
Баш Градинар

:oops: Ммми, тъй пише, като се загледах, микроелементите са в хелатна форма, хванати от EDTA, комплексообразуване, координационна химия, както може да пускаш метални йони, така и да ги изкарваш от организма, примерно живак и други тежки метали, лека му пръст на акад. П. Бончев, страхотен лектор и учен на световно ниво, жалко, че такива хора остават в сянката на разни полуграмотни спортисти, но такава е ситуацията на планетата в тия времена. При положение, че ще саксийвам си пише, че трябва да се отмиват разните му и остатъци. Едва ли ти казвам нещо ново, но 5 литра 60 лева, ако има по-евтин начин, може да шушнеш, ще бъда благодарен, че съм малко разорен. :D Всъщност много разорен. :mrgreen:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Сега са тръгнали екстра,само внимавай с поливането.Леко светлеят като че не изсъхват достатъчно преди поливка.Не бързай да купуваш неща,още повече щом са ограничени ресурсите:)има време,до тогава може да решиш,че не е толкова важен Флора клийна,сега той не е на дневен ред.Пък и 60 лева по належащи неща могат да се купят за по-малко:)По скоро да помислиш за някакви подобрения на почвата при пресаждането,това следва май-пресаждане.Изчакай обаче още да позапълнят,да поизсъхнат чашките доста,виж им корените през чашките(това поне е хубаво на прозрачните,че може да погледнеш по някое време)В 25те литра саксии сложи много перлит в микса и може отдолу камъчета по едри на дъното,ако това ще са последните им саксии(сигурно 25 литра не са малки),защото надолу в големи саксии остава още по-мокро,много разреждане сложи,много перлит и камъчета ,няма да съжаляваш!!!:DЗеолит има 10 лева в Бриколажа,перлита е много евтин също......
Баш Градинар
Баш Градинар

Тъкмо си поръчах три 45 литрови чувала готова почва от по-бедните, тия които не са допълнително обогатени за 2-3 седмици без торене, да не объркам нещо, понеже споменах, че нямам предварителна подготовка с жива почва, евентуално през годината ще организирам градината, та тая почва е 30 процента перлит, 10 хумус ЧКЧ, другото почва :lol: . Благодаря за съветите и отделеното време. Корените наистина се виждат. Трудно съхнат при това време и са на реотан в момента, то и на мен ми е студено. След седмица е средата на май и вместо по тениски, ходим със зимни якета.
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

avatar написа: 08 Май 2019, 08:48 :oops: Ммми, тъй пише, като се загледах, микроелементите са в хелатна форма, хванати от EDTA, комплексообразуване, координационна химия, както може да пускаш метални йони, така и да ги изкарваш от организма, примерно живак и други тежки метали, лека му пръст на акад. П. Бончев, страхотен лектор и учен на световно ниво, жалко, че такива хора остават в сянката на разни полуграмотни спортисти, но такава е ситуацията на планетата в тия времена. При положение, че ще саксийвам си пише, че трябва да се отмиват разните му и остатъци. Едва ли ти казвам нещо ново, но 5 литра 60 лева, ако има по-евтин начин, може да шушнеш, ще бъда благодарен, че съм малко разорен. :D Всъщност много разорен. :mrgreen:
Ето казвам ти по-евтин начин - не ползваш никакви подобни щуротии за балъци и готово.
Facemil4eto
Нов Градинар
Нов Градинар

Здравейте поръчал съм си 40 семки индика. Ще съдя външно. Намерил съм място, тези дни ще смеся почвата с перлит, тор от калуфорнийски червей и Байкал ем1 100мл на 10л вода, също се чудя дали да сложа чакъл. Мисля направо да съдя семките в почвата след като съм я смешил. Взел съм Месала но не съм сигурен дали е за цъфтеж? Като засадя семките ще сложа изрязани шишенца за защита. Както и чаши от бира за охлюви. Ще съдя Края на месеца. Въпроса ми е дали ще пораснат? За пръв път ми е моля помощ! Ако темата ми не е за тук моля не я трийте! Благодаря! Sweet bilbo seeds feminised
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1519 times
Been thanked: 1272 times

40 семки индика
Ти сериозно ли? Дано си наясно с какво се захващаш. Не знам за какво са ти 10 кила освен за продаване..
Мир
completely mad
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”