Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

мини хоби гроу 150w лед

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 17 Юни 2020, 18:26
4yk4y написа: 17 Юни 2020, 17:51
Inna написа: 17 Юни 2020, 11:44 Мен пък ме кефи тоя Dance world структурата на главата му!дали е як,после ще споделиш,той е доста узрял?
Доста е шантав изобщо не ме кефеше мно рошав и пухкав беше през цялото време.....сега обаче доста яко ги изпълни главите и ще даде най много предполагам около 50г и наистина е узрял на 30-40% са му кехлибар... у се чудя дали да не им гася лампата cream cheese и той има тук там кехлибар само badazz е по на зад но пък главите му са бабанки :D но той ще узрее сигорно още малко докато се суши единствено което е че почвата е още малко влажно...
Имай в предвид, че амбърите не са "скала" за измерване. По скоро са показатели, че са готови. Много се е изписало по тая тема и доста хора твърдят, че деградира THC при по-голямо наличие на амбър трихоми. Пика на силата е в млечните.
Според мен цветята са ти готови. Можеш да изчакаш тва по назад което е да покаже тук там амбър и ножа.

Благодаря за снимките.

"Пика на силата е в млечните." ако измерваш THC това е така, но пик на силата от цялото растение няма как да се определи точно, защото дори и с намалено ниво на THC заради повече амбер, растенията имат много други канабинойди които се доразвиват точно в последните дни на цъфтеж. - когато главите наливат истинската тежест.

В следсвие на тези другите канабинойди, в повечето случай се чустваш много по-напушен дори и с по-ниски нива THC.

Все пак ако най-важното нещо е нивото на THC - трябва да се избират видове които са selected/breeded за такива високи нива.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Sofia Cannabis написа: 17 Юни 2020, 18:44
АУЕ БЛАТНОЙ написа: 17 Юни 2020, 18:26
4yk4y написа: 17 Юни 2020, 17:51

Доста е шантав изобщо не ме кефеше мно рошав и пухкав беше през цялото време.....сега обаче доста яко ги изпълни главите и ще даде най много предполагам около 50г и наистина е узрял на 30-40% са му кехлибар... у се чудя дали да не им гася лампата cream cheese и той има тук там кехлибар само badazz е по на зад но пък главите му са бабанки :D но той ще узрее сигорно още малко докато се суши единствено което е че почвата е още малко влажно...
Имай в предвид, че амбърите не са "скала" за измерване. По скоро са показатели, че са готови. Много се е изписало по тая тема и доста хора твърдят, че деградира THC при по-голямо наличие на амбър трихоми. Пика на силата е в млечните.
Според мен цветята са ти готови. Можеш да изчакаш тва по назад което е да покаже тук там амбър и ножа.

Благодаря за снимките.

"Пика на силата е в млечните." ако измерваш THC това е така, но пик на силата от цялото растение няма как да се определи точно, защото дори и с намалено ниво на THC заради повече амбер, растенията имат много други канабинойди които се доразвиват точно в последните дни на цъфтеж. - когато главите наливат истинската тежест.

В следсвие на тези другите канабинойди, в повечето случай се чустваш много по-напушен дори и с по-ниски нива THC.

Все пак ако най-важното нещо е нивото на THC - трябва да се избират видове които са selected/breeded за такива високи нива.
Думите са ти чиста монета за мен.
Вероятно това което казваш е така, защото може и да не съм прочел или превел нещо правилно от нещата които съм чел или видеата които съм гледал.

По-спомени даже сякаш и тук съм чувал тези неща които написах.
Надявам се не съм объркал/подвел някого с мнението ми. Извинявам се:)
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
4yk4y
Градинар
Градинар
Has thanked: 672 times
Been thanked: 474 times

Супер пичове много ми помогнахте с решението да ги изчакам да си изпият последната поливка.... то и аз точно това си мислех че гоня не само тхц а и цбд и в двата сорта ;)
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Да,бяло е най-яко,без амбъри,но тогава все още не са готови на вид,така че аз ги чакам още малко ако мога,но не чакам твърде много амбъри д аима,само тук там.Да,това е смачкан трихом фактически,почва да с еразваля и затова става кафяв.
4yk4y
Градинар
Градинар

Ииии... финиш уикенда ще оцъствам и след 30ч тамнина ги порязах леко нямах никво време и всичко мно на бързо..... :bong:
Прикачени файлове
DSC_0027.JPG
DSC_0026.JPG
DSC_0018.JPG
DSC_0017.JPG
DSC_0016.JPG
DSC_0015.JPG
DSC_0021.JPG
DSC_0022.JPG
DSC_0012.JPG
DSC_0002.JPG
DSC_0001.JPG
20200619_134934.jpg
20200619_135039.jpg
20200619_135231.jpg
DSC_0013.JPG
DSC_0025.JPG
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

4yk4y написа: 19 Юни 2020, 15:20 Ииии... финиш уикенда ще оцъствам и след 30ч тамнина ги порязах леко нямах никво време и всичко мно на бързо..... :bong:
Не можа ли още 18часа да издържиш на тъмно?
Тоя вент духа ли им отгоре? Ако да махни го.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
4yk4y
Градинар
Градинар

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 19 Юни 2020, 15:25
4yk4y написа: 19 Юни 2020, 15:20 Ииии... финиш уикенда ще оцъствам и след 30ч тамнина ги порязах леко нямах никво време и всичко мно на бързо..... :bong:
Ми не можах да издържа ще оцъстваме цялото семейство вентилатора е преди да ги резна.....
Бате когато имаш жена и повече от едно дете ходиш на работа и тн става доста сложно повярвай ми....
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

4yk4y написа: 19 Юни 2020, 15:30
АУЕ БЛАТНОЙ написа: 19 Юни 2020, 15:25
Ми не можах да издържа ще оцъстваме цялото семейство вентилатора е преди да ги резна.....
Бате когато имаш жена и повече от едно дете ходиш на работа и тн става доста сложно повярвай ми....
Не те обвинявам в никъв случей..
Имам бизнес и жена. Нямам деца все още, живи и здрави да са ти. Пожелавам ти го от сърце.

При мен също не е лесно, няма много работа вмомента, а сметките вървят всеки месец:)

Щом така си преценил за добре, значи така е трябвало:)
Успех и бавно сушене ти пожелавам.
Сега точно е момента в който трябва да си при тях. Отсъствието може да ти изиграе лоша шега, ако условията за сушене не са оптимални.
Ако можеш да поддържаш 55-60% влага можеш да си позволиш да отсъстваш 3-5дни,иначе недей.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

4yk4y много як грол! Браво!!! Много се изкефих и усмихнах на проекта ти!!!
Наздраве!
4yk4y
Градинар
Градинар

Така....
Резултати се готови при мен:
Dance world 60г
Badazz 49г
Blueberry 26г
Cream cheese 24г
Количество има доволно като най малките пуканки и трима не влизат в сметките тях не съм ги теглил но не е кои знам кво още смятам на хашиш да ги пробвам да ги правя.... на cream cheese и dance world са доста пухкави главите И не ме искефиха мно само основните им са по плътни то cream cheese щеше да стане ма аз го спънах по едно време и другите го превзеха....шантави работа си беше тоя грол но успях поуката е че на такова място като моито по добре едно цвете в повече почва с по дълга вегетатация ще даде същото количество с много по плътни глави изпробвано...... ;) сега обаче пък избора при мен е доста голям :D
:bong:
На снимките от ляво на дясно dance world badazz cream cheese blueberry
Прикачени файлове
DSC_0035.JPG
DSC_0034.JPG
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”