Дадох ти пример за моя разсад как съм го подкарал. Една обикновена, MH лампа от 150 вата ще ти е предостатъчна, не е необходимо да е 600 вата. 600 вата покриват над 1 квадрат на теб такова нещо не ти трябва. Не искам да те засегна или обидя с нещо, ама просто трябва поне някакви елементарни неща да се знаят, преди да се започне проект с 30 семки. Едно е да имаш проблем с храненето, но тук виждам проблем още с покълването на семките и точно затова писах в темата, че има неща които не са ок и ти казах кои са.
Сложи поне 50-80 вата реално осветление и ще заякнат момичетата, сложи някакъв вентилатор да ги клати, това симулира вятър и стеблата заякват, ако се изкарат със слаби стебла, първия по силен вятър ще ги прекърши.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
- senakmz
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 26 times
Ветрушка,благодаря.Това трябваше още в началото да ми го напишеш. 
Така крайното решение за сега е следното:
Ще взема MH лампа около 200-300-400W с рефлектор.Така както са си ще им сложа пръчици за шишчета и ще ги вържа към тях.Ще им измисля и някакъв вятър да имат.Така добре ли ти се струва?
Така крайното решение за сега е следното:
Ще взема MH лампа около 200-300-400W с рефлектор.Така както са си ще им сложа пръчици за шишчета и ще ги вържа към тях.Ще им измисля и някакъв вятър да имат.Така добре ли ти се струва?
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Мисли нещо за поливането. Ние поливаме 150-200 литра на растение на ден в горещите дни.senakmz написа: ↑19 Май 2020, 11:56 Пичове,разбирам критиката ви и я приемам.Още днес вечерта ще ги пресадя нещата в по-големи саксии.Относно светлината за сега ще ги държа на лампи,просто защото няма слънце плюс ще добавя и лед прожектор 100W 6400K.Вие също сте имали своите стартове и надали са били перфектни,повярвайте ми изчетох доста преди да започна,но явно съм допуснал грешки,които ще поправя.Относно водата съм преценил че ще мога на ден да ги поливам по средно 5-10 литра вода на растение.
П.С. Така да ги засадя надълбоко стс стъблата и да оставя по 3-4 сантиметра да стърчи само,така добре ли ще е?
В по-хладните не пада под 100 литра на растение.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- senakmz
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 26 times
150-200 литра на ЕДНО растение на ДЕН? уау
Ако гледаш 10 растения как успяваш да смесиш цялата вода с добавките.Тва са 2 кубика вода да смесваш...Ти ме порази направо,освен ако не си объркал нещо
П.С. София,чакай първо да стигна аз до вън,че така ако следиш разговора съм я забатачил май май доста сериозно.Аз изобщо не знам дали ще ми оцелеят растенита дори и след промените които ше направя днес.(тук е момента в който очаквам да ме надъхаш)
Ако гледаш 10 растения как успяваш да смесиш цялата вода с добавките.Тва са 2 кубика вода да смесваш...Ти ме порази направо,освен ако не си объркал нещо
П.С. София,чакай първо да стигна аз до вън,че така ако следиш разговора съм я забатачил май май доста сериозно.Аз изобщо не знам дали ще ми оцелеят растенита дори и след промените които ше направя днес.(тук е момента в който очаквам да ме надъхаш)
- Sofia Cannabis
- Градинар

Градината е органична и се полива само с вода, използваме контейнер (голям бидон) 5000 галона ( почти 20000 литра) в който нагласяме рН защото нашата вода е с много калции и има много високо рН.
#БГКоноп
#БГКоноп
- Sofia Cannabis
- Градинар

Не са толкова зле, сложи новата лампа и ще тръгнат. Използвай сламки за привързването а не дървени шишчета, защото шишчетата мухлясват много бързо.senakmz написа: ↑19 Май 2020, 16:23 150-200 литра на ЕДНО растение на ДЕН? уау
П.С. София,чакай първо да стигна аз до вън,че така ако следиш разговора съм я забатачил май май доста сериозно.Аз изобщо не знам дали ще ми оцелеят растенита дори и след промените които ше направя днес.(тук е момента в който очаквам да ме надъхаш)![]()
#БГКоноп
#БГКоноп
- Vetrushka
- Ветрушка

Колеги, след малко крайния северозапад, ще бъде ударен от много жестока буря, възможна е и много едра градушка, дано да няма колеги от този край....
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Sofia Cannabis написа: ↑19 Май 2020, 16:10Мисли нещо за поливането. Ние поливаме 150-200 литра на растение на ден в горещите дни.senakmz написа: ↑19 Май 2020, 11:56 Пичове,разбирам критиката ви и я приемам.Още днес вечерта ще ги пресадя нещата в по-големи саксии.Относно светлината за сега ще ги държа на лампи,просто защото няма слънце плюс ще добавя и лед прожектор 100W 6400K.Вие също сте имали своите стартове и надали са били перфектни,повярвайте ми изчетох доста преди да започна,но явно съм допуснал грешки,които ще поправя.Относно водата съм преценил че ще мога на ден да ги поливам по средно 5-10 литра вода на растение.
П.С. Така да ги засадя надълбоко стс стъблата и да оставя по 3-4 сантиметра да стърчи само,така добре ли ще е?
С такива литри няма ли да се преполеят?
Аз вмомента поливам с 20-25литра на цвете и то не всеки ден, а през ден г/д. И забелязвам орлови нокти и клюмналост
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Vetrushka
- Ветрушка

АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑19 Май 2020, 22:22Sofia Cannabis написа: ↑19 Май 2020, 16:10Мисли нещо за поливането. Ние поливаме 150-200 литра на растение на ден в горещите дни.senakmz написа: ↑19 Май 2020, 11:56 Пичове,разбирам критиката ви и я приемам.Още днес вечерта ще ги пресадя нещата в по-големи саксии.Относно светлината за сега ще ги държа на лампи,просто защото няма слънце плюс ще добавя и лед прожектор 100W 6400K.Вие също сте имали своите стартове и надали са били перфектни,повярвайте ми изчетох доста преди да започна,но явно съм допуснал грешки,които ще поправя.Относно водата съм преценил че ще мога на ден да ги поливам по средно 5-10 литра вода на растение.
С такива литри няма ли да се преполеят?
Аз вмомента поливам с 20-25литра на цвете и то не всеки ден, а през ден г/д. И забелязвам орлови нокти и клюмналост
От преполиване също могат да се появят орлови нокти.
- Sofia Cannabis
- Градинар

На пролет всичко е мокро, не бързай толкова много ще си дойде времето за голямото поливане.
Големи глави не се правят с торове а с поливане.
Големи глави не се правят с торове а с поливане.
#БГКоноп
#БГКоноп
.png)