Колко време отне на твоите чушки да цъфнат ?
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Люти чушки
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4013 times
- Been thanked: 4813 times
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1522 times
- Been thanked: 1272 times
Към 50-60 дена, не съм засичал щото всякакви гадове го лазят, а и не съм нон стоп до тях.
completely mad
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Crazy Train
- Баш Градинар

Трудно е на терасата да ги отчуваш. То всекаква гад ги лази и нема оттърване! А и като не съм постоянно покрай тях.... Ама пак добре!:) поне ще ги опитам.
Интересното е, че имам и две други чушки, които нямат нито една въшка. Значи, халапеньото го разкостиха, на хабанерото му объркаха цъфтежа, а на тая китайка нищо инема!!!
мир
Интересното е, че имам и две други чушки, които нямат нито една въшка. Значи, халапеньото го разкостиха, на хабанерото му объркаха цъфтежа, а на тая китайка нищо инема!!!
мир
completely mad
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Като човек, които се е друсал с люто и си е причинявал и страшни болки с люто, ви съветвам да внимавате и да не прекалявате. Яжте умерено докато ви е сладко, но болки и детокс от лютото няма смисъл да си причинявате. Умерено и сладко за всеки е различно и растегливо понятие
Но все пак ги яжте с едно на ум.
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
Хардкор наркоман си бил.firstcitizen написа: ↑03 Сеп 2019, 07:46 Като човек, които се е друсал с люто и си е причинявал и страшни болки с люто, ви съветвам да внимавате и да не прекалявате. Яжте умерено докато ви е сладко, но болки и детокс от лютото няма смисъл да си причинявате. Умерено и сладко за всеки е различно и растегливо понятиеНо все пак ги яжте с едно на ум.
- Sofia Cannabis
- Градинар

30 дни от показването на семката над почвата ( хидро кубчето)
Заформят с първите светове, до края на месеца ще има чушки.
Изполвам RO Water за поливането:
Base - 250PPM
Cal-Mag - 250PPM
Total: 500PPM
Заформят с първите светове, до края на месеца ще има чушки.
Изполвам RO Water за поливането:
Base - 250PPM
Cal-Mag - 250PPM
Total: 500PPM
#БГКоноп
#БГКоноп
-
Pazuzo
- Градинар

- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 82 times
Мамка му, мойте на терасата акари ги налазиха. Нима ще ме спаси ли или да взимам нещо по хардкор ?Crazy Train написа: ↑03 Сеп 2019, 01:36 Трудно е на терасата да ги отчуваш. То всекаква гад ги лази и нема оттърване! А и като не съм постоянно покрай тях.... Ама пак добре!:) поне ще ги опитам.
Интересното е, че имам и две други чушки, които нямат нито една въшка. Значи, халапеньото го разкостиха, на хабанерото му объркаха цъфтежа, а на тая китайка нищо инема!!!![]()
мир![]()
- Sofia Cannabis
- Градинар

Нима (Neem Oil) ще ги намали но няма да ги премахне.
#БГКоноп
#БГКоноп
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Няколко капки концентрирано етерично масло от портокал в 1 литър престояла вода, след което се пръска със сместа редовно с помоща на пръскалка. Заради Витамин C в портокаловото масло, наричан още аскорбинова киселина или L-аскорбат има ефект на киселина, като топи яйцата и екзо скелетите на акари и листни въшки.Pazuzo написа: ↑05 Сеп 2019, 19:34Мамка му, мойте на терасата акари ги налазиха. Нима ще ме спаси ли или да взимам нещо по хардкор ?Crazy Train написа: ↑03 Сеп 2019, 01:36 Трудно е на терасата да ги отчуваш. То всекаква гад ги лази и нема оттърване! А и като не съм постоянно покрай тях.... Ама пак добре!:) поне ще ги опитам.
Интересното е, че имам и две други чушки, които нямат нито една въшка. Значи, халапеньото го разкостиха, на хабанерото му объркаха цъфтежа, а на тая китайка нищо инема!!!![]()
мир![]()
Това с концентрираното портокалово масло го повтарям от 2 години и знам че работи за акари, листни въшни и техните яйца, защото съм го ползвал Обаче предпочитате да пробват различни препарати, химии с карантитен срок, различни етерични масла и различни отвари вместо нещо, което работи и струва 4 лв за стотицили литри.
Пък толкова, като държиш да си купиш готов продукт можеш да си вземеш Spider Plant Agrobacteria, които инсектицид за акари, богат на свободни амино киселини с напълно естествен състав. , които също ще ти свърши работа.
Няма такова нещо, като универсален препарат пръскаш и повече нищо друго не идва. Дори химичните препарати не се справят с всички видове вредители. За това за различните вредители ползвам различни неща. За акара ползвам едно, за гъсеници друго, за миризливки трето и т.н. .
.png)