Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Зимен експеримент

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1510 times
Been thanked: 1257 times

В тъмния период влагата се вдига. Физични закони, нема как. Требе се съобразяваме с тях. Засилена вентилация му е майката и по-яваш с поливането;)
completely mad
xploder
Градинар
Градинар
Has thanked: 351 times
Been thanked: 216 times

Днес в самия край на тъмната част погледнах влагата, че ми стана интересно, беше 52%.
Никога не съм имал притенции за перфектни условия, все пак съм лаик и го правя за удоволствие.
Каквото такова.
И пак - Благодаря на всички тук, че помагате със знанията си! Записвам си!
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

Градинарите тук ти дават съвети без значение дали го правиш с професионално намерение или като хоби. Нашата цел е, ти да имаш добри резултати и да си консумираш това което си отгледал а не да го загубиш заради мухъл.

Не е нужно да имаш перфектни условия и ние не те съдим за това което имаш и колко си инвестирал в условията за отглеждане, а се опитваме да ти дадем най-подходящите съвети за добра реколкота в твойте условия за отглеждане.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
xploder
Градинар
Градинар

Здравейте пак.
Днес е ден 80 и мисля да приключвам. Оставям го два дни на тъмно и хладно както ме посъветва Фърст и после сушене.
Ето две по-читави снимки които успях да направя...
foto_no_exif (3).jpg
foto_no_exif (3).jpg (77.89 KiB) Преглеждано 2744 пъти
foto_no_exif (2).jpg
foto_no_exif (2).jpg (81.83 KiB) Преглеждано 2744 пъти
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

Ако можеш да видиш, тук се вижда как има кехлибар горен десен ъгъл на мястото което е фокусирано.
Прикачени файлове
IMG_20191005_171107.jpg
#БГКоноп
xploder
Градинар
Градинар

На втората ми снимка, в ляво от центъра, всичките тези черни "точици" са трихоми с наситен черен цвят. Даже не са и кехлибарени. Затова го приключвам, защото и в сушенето има процес на зреене, ако правилно съм запомнил де. А аз не искам всичко да става черно.
Иначе, благодаря ти за това, че ми помагаш!
xploder
Градинар
Градинар

Здравейте.
Това ще е крайния резултат. Колкото толкова.
Разочарован от самото начало, че едната семка не покълна, а в последствие и с втората се случи един гаф в отсъствие... остана само това Джудже авто от Роял-а.
Ще го пазя за по-специални случаи :D
foto_no_exif.jpg
foto_no_exif (1).jpg

Успех на всички Ви с реколтите. Да се пазите!
Благодаря на Всички!
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

Пробва ли реколтата вече ? Как е ?
#БГКоноп
xploder
Градинар
Градинар

Пробвах от най-слабите пуканки от към корените. Още не е изсъхнало добре. Сложих го в буркани като ги отварям по два пъти дневно.
Иначе си ме удари добре... легнах и заспах, мек вкус, не дращи на гърлото... абе, за дядо коледа ще го пазя :roll: :D
Аватар
Zafor19
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1268 times
Been thanked: 893 times

xploder написа: 25 Яну 2019, 13:24 За съжаление когато го пресявах нямах възможност да му поставя камъчета в долната част и затова нарязах две ябълки на по-големи парчета и ги поставих тях. :D :D :D
Това с ябълките е идея. Те са станали на тор. Щом може с банани, що да не може и с ябълки или тиква, или круша. Може би трябва да са сладки, а не от киселите и да се сложат малко изгнилички, че да станат навреме. Помниш ли ти какви сложи? И аз ще пробвам следващия път. Четох някъде в архива на сайта на prirodnotozemedelie на овошките слагат тор за "после", т.е. в дупката на овошките най-долу слагат смес от оборска тор, стрит камък и бял равнец. Овошката стига до торта след една две години и тогава дръпва изведнъж. Нещо подобно е станало и при теб с ябълките
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”