Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Trip report - Как си изкара?

Намаляване на вредите е проактивен подход за намаляване на щетите, нанесени от алкохол, наркотици и други пристрастяващи поведения, както и справяне с по-широки здравни и социални въпроси, като предаването на ХИВ и други.
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Grystifan
Градинар
Градинар
Has thanked: 138 times
Been thanked: 72 times

Извинявам се за спама но само искам да допълня че според мен ако с това лекуват депресия и тревожност ще докарат хората до лудница....незнам защо така тровят хората като може просто да изпушат една трева мисля че много повече ще помогне в случая мене лично това ме вкара в депресия дори имам загуба на спомени писал съм си с приятели и днес видях хронологията а абсолютно никакъв спомен нямам хах.Явно съм прекалил с дозата или това си му е страничен ефект.
FUCK THE SYSTEM :) :bong: :bong:
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

ГЪБИ

Взимал съм няколко пъти гъби, като дори съм преживявал Ego death, но след последният ми трип съм сигурен, че гъбите не са за мен!
Ако се чудите, как ще излгежда адът когато умрете, не си въобразявайте глупости от рода, как ще ви варят живи или ще ви изтезават "физически" за вечни времена. Вярвам, че най-близкото до адът , което можете да преживеете е да изядете голямо количество гъби и това да се превърне в "bad trip"
На кратко... Губите представа за времето, една минута става един час, губите представа за реалността, като това което виждате със затворени очи се пренася в това, което виждате с отворени, липса на фокус и всякакъв контрол върху очите си... Всеки звук, било то музика или говор се превръща в ужасно буботене... това което усещате с ръцете си няма общо с реалността! Като цяло силни визуални, слухови, вкусови и сетивни халюцинации.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Moже би зависи и какви гъби?Кои се водят най-брутални?Аз съм яла само "нешенки",но много пъти.Имам чувството,че и между тях има известна разлика,в зависимост откъде са брани.Едни познати твърдяха,че Родопските били най-силни?!Аз съм яла Рилски и от Стара планина,като ми се стори,че рилските са малко по-силни,но може и да си въобразявам или просто да са били по-големи и повече.От халюциногените мен нещо ми подсказва,че само гъбите са за мен и то в съвсем умерени количества:)При нашенките първо ти е смешно и забавно,после халюцинации(като на по-тъмно е по-интересно и сред природата,не в голям град,там всичко изглежда мръсно и електрическите светлини дразнят) и накрая прозрения.Веднъж само съм имала кофти трип,за който споменах по-рано,че с еоказах на чалга парти извенъж с някви сдухани ,гадни(струваха ми се даже зли,беше ме страх от тях и изчезнах,но кофтито ми настроение остана докато ме пуснат гъбите)селяндури......Между другото благодарение на вас тук и статиите,които пускате в крайна сметка не съм вече така предубедена към халюциногените(просто аз бях намразила всички наркотици и ги причислявах към тях),както по-рано:)Мисля,че съм вече малко по-информирана и съответно по-толерантна:)
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

Един път съм ял 6-7-грама сухи (Golden Teacher) бях сам и изживяването беше мноооооого силно, единственото което виждах реално беше часовникът на телефона ми, но не заех какво означават цифрите. Имам много бели петна от това преживяване, но мога да го определя, като прекрасено и ужасяващо едновременно, защото бях сам нямаше с кого да говоря и когато халюцките станаха много мощни (буквално светът пред теб става друг и по никакъв начин не можеш да разбереш кое какво е) в такива моменти не са много нещата, който можеш да направиш освен да легнеш и да чакаш ефекта да отмине, което и направих, докато моята прителка не се прибра от работа и в един миг, когато я видях светът се промени и нещата се нормализираха.
Последният път (вчера) изядох 22-грама трюфели, микс от Valhalla и Utopia и всичко беше много добре, до момента, в който не реших да си дръпна малко коз (буквално половин дръпка) и тогава всичко си Е*А майката, не можех да си намеря място, беше ми адски студено, увих се в одеало и въпреки това ми беше студено и пак силни халюцки, но не толкова силни, като при гъбите, но достатъчни.
Най неприятното нещо което виждах (наричах ги "лошите') бяха цветни геометрични форми с формата на куб, които се пренареждаха и въртяха, като с всяко тяхно движение чувах и звуци, докато се местят.
При първият ми трип с губите имам един много ярък спомен, отворх си очите, но не помнех точно какво бях преживал и само си помислих "щом оцелях след това нещо, то няма какво да ме бутне в този живот"

Гъбите са изпитание за психиката и нищо не може да ви подготви за това, което можете да преживеете. Консумирайте само и единствено ако сте готови да бъдете сдъвкани и изплюти.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3744 times

Вчера решихме със Скорпи да хапнем малко повече труфелчета. Аз до сега макс бях взимал не повече 10-на грама. Обаче този път решихме да си разделим общо 3 пакета двамата. Това ни се падна по 22 грама на човек. Мога да кажа, че ни стана много тежко на стомасите. Сигурно повече от 2 часа имах остатъчен дъх на гъби в устата. Някъде след 30-на мин. до такава степен започна да ми се повдига и върнах всичко. Обаче ефектите заради по- високата доза, започнаха още на 15-тата минута (винаги е било след 40 мин. до час) и мога да кажа, че цял ден си имах малко или много ефект от тях. Два часа, след консумацията реших да си запаля един коз, Скорпи не пуши често, ама този път реши да си дръпне и той. Тогава на него му се скапа всичко, почуства се много зле, комплект със звукови и визуални халюцинации. Преди да пуши, му беше екстра, обаче само след една дръпка му се скапа целия ден. Това според вас на какво се дължи? Аз бях на другата крайност, яко смях и ми беше много приятно и забавно. Даже по едно време, той ми обяснява как повече няма да пуши, как се чувства, а аз на среща му се хиля, като дебил. Винаги когато съм ял гъби или труфели пуша коз и ефекта е много добър. Днес сутринта като станах, нямах никакви проблеми, а той се събудил с махмурлук.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Grystifan написа: 09 Фев 2019, 22:07 Ксанакс- Значи хора никога не взимайте такова нещо тва е най гадната дрога която съм вземал поне според мен вчера изпих един блистър от 0.5mg демек 5мг е нема такова тъпо чувство дажо имам чувство че още ме държи а чувството беше наедкватнот сънливост просто не се чувствах човек супер гадно и зле ми беше какво успокоение какво чудо то това те прави някакво пълно зомви хероини не съм взимал ама тва си мисля че беше нещо сходно като ефект просто се чуствах толкова зле и неадекватно че нямам думи и днес цял ден съм муден заспал и бавен препоръчвам никой да не пробва това ла*но освен ако не му е предпоръчано от лекар.
Пробвал съм и ксанакс и още няколко различни вида хапчета от аптеката .... тези работи от 1 цял човек те правят половин човек. Както искате така ме разбирайте. Всъщото време са много пристрастяващи повечето антидепресанти, защото директно ви действат на рецепторите. Ксанакс на които и да съм видял да го ползва не му е помогнало (било то здрав или луд! ).

Вече 3-ма приятеля едва се отърваха от пристрастявания към адтидепресантите благодарение на КОНОПА! Единият от тях дори не е "пушач" на трева и вземането на олио от канабис беше ново за него, но му помогна и спря антидепресантите за 2 седмици. Чудешеше се дали да продължи да взема олио от Канабис да не би да се "върне" отново към антидепресантите и му казах, че няма да се върне отново към тяб и няма нужда от повече олио. Останалото олио го подари на свой роднина защото имаше здравословен проблем. Човека вече 2 години не е докосвал антидепресанти, а и депресия няма вече, а преди това беше пристрастен към тях от няколко години. От спирането на взимане на олио от канабис, нито е пушил трева, нито е взимал друг път олио от канабис, нито е имал и желание или помисли да го прави. Какво означава това? Че тревата е по-малко пристрастяваща от медикаментите които предписват лекарите!

Конопа ЛЕКУВА!
Аватар
Grystifan
Градинар
Градинар
Has thanked: 138 times
Been thanked: 72 times

Не е лъжа наистина се чувствах половин човек а щом и спомени нямам....бил съм в много тежка серия от синтетика и не съм се чувствал толкова зле и чак да съм губил спомени....а като знам "готвачите"колко са готвачи и колко разбират каква химия съм взимал няколко поредни дни и не съм бил толкова зле значи си представям какъв боклук е това а и както казваш пристрастява аз затова взех само 1 блистър защото исках просто да го опитам незнам при мен ефекта може би беше толкова лош защото изпих 2 бири и това май още толкова ми разказа играта но повече знам че никога няма да опитам в живота ми никакъв антидепресант просто не е за мен незнам защо е толкова популярно в другите държави и им харесва да се друсат с това...явно различни хора различен вкус аз лично не препоръчвам на никой да не го опитва мисля си че ако е нормален човек няма да му хареше и дори да има проблеми и доктора да му го дава решението си е джойнта просто няма нещо което да ми помага повече в живота от тревата. Незнам защо хората са с такова негативно мнение за нея е ние по младите вече не нали ама на баща ми поколението като им кажа че пуша и ме гледат с други очи...а баща ми като ме видя няколко пъти много пиян колко грозна гледка съм се радва че не пия а пуша защото вижда че няма нищо лошо в това...и ако си купувахме трева от магазин със сигурност нямаше да е трамплин към наркотиците защото точно дилърите не тревата е проблема...щото дилъра ти вика на ти амфетки и ти като си детенце и незнаеш кво става пробваш отначало нищо ти няма и след някой месец година усещаш как пропадаш поне при мен беше така..ама сме си в мутренска държава така че май скоро няма да се оправим.
FUCK THE SYSTEM :) :bong: :bong:
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Inna написа: 11 Фев 2019, 11:52 Moже би зависи и какви гъби?Кои се водят най-брутални?Аз съм яла само "нешенки",но много пъти.Имам чувството,че и между тях има известна разлика,в зависимост откъде са брани.Едни познати твърдяха,че Родопските били най-силни?!Аз съм яла Рилски и от Стара планина,като ми се стори,че рилските са малко по-силни,но може и да си въобразявам или просто да са били по-големи и повече.От халюциногените мен нещо ми подсказва,че само гъбите са за мен и то в съвсем умерени количества:)При нашенките първо ти е смешно и забавно,после халюцинации(като на по-тъмно е по-интересно и сред природата,не в голям град,там всичко изглежда мръсно и електрическите светлини дразнят) и накрая прозрения.Веднъж само съм имала кофти трип,за който споменах по-рано,че с еоказах на чалга парти извенъж с някви сдухани ,гадни(струваха ми се даже зли,беше ме страх от тях и изчезнах,но кофтито ми настроение остана докато ме пуснат гъбите)селяндури......Между другото благодарение на вас тук и статиите,които пускате в крайна сметка не съм вече така предубедена към халюциногените(просто аз бях намразила всички наркотици и ги причислявах към тях),както по-рано:)Мисля,че съм вече малко по-информирана и съответно по-толерантна:)
Нашенските гъби са предимно Psilocybe semilanceata, ( liberty cap - шапката на свободата) и растата по планини и поляни. Много обичат ливадната власатка, защото им пази сянка, а и ливадната власатка е като генератор за микориза и гъбите я обичат. Много хора подценяват нашенските гъби, защото нямали визуални ефекти (визуални халюцинации), но познайте какво, те не са никак слаби!!!! Просто "нашенските" гъби имат повече психическо действие и действат повече на остротата на мисълта, но имат по-малко визуални ефекти (цветове, фори и т.н), но при голяма доза от "нашенски" музиката се втечнява, както разказа един приятел.

Като най-силен сорт псилоцибинови гъби на Земята се водят P. Azurescens и P. cyanescens. Водят се цели спорове, кои от двата сорта е по-силен, но са изключително силно.

ДМТ-то е най-силният халюциноген в Природата. (в пъти по-силен от ЛСД или гъби) Най-забавното е че всички го имаме в нас. Как може нещо, което всеки от нас има в тялото си да бъде забранено? Остави хората, ама го има и в животните и растенията, защо? Какво прави тази молекула там? Какво прави тази молекула толкова важна? Защо наричат ДМТ молекулата на душата?
Докато ДМТ-то е съвсем друга категория халюциноген. ДМТ-то направо няма описване с думи бих го описал като 100 грама магически гъби умножено 1000 на квадрат. Просто DMT показва 4-то измерение, нещо, което другите халюциногенни не могат, другите могат да ви разведат в Космоса и в други измерения, но всичките ще са в 3-тото измерение.

Във физическият Свят на Земята ние сме в 3-тото измерение.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Grystifan написа: 11 Фев 2019, 13:26 Не е лъжа наистина се чувствах половин човек а щом и спомени нямам....бил съм в много тежка серия от синтетика и не съм се чувствал толкова зле и чак да съм губил спомени....а като знам "готвачите"колко са готвачи и колко разбират каква химия съм взимал няколко поредни дни и не съм бил толкова зле значи си представям какъв боклук е това а и както казваш пристрастява аз затова взех само 1 блистър защото исках просто да го опитам незнам при мен ефекта може би беше толкова лош защото изпих 2 бири и това май още толкова ми разказа играта но повече знам че никога няма да опитам в живота ми никакъв антидепресант просто не е за мен незнам защо е толкова популярно в другите държави и им харесва да се друсат с това...явно различни хора различен вкус аз лично не препоръчвам на никой да не го опитва мисля си че ако е нормален човек няма да му хареше и дори да има проблеми и доктора да му го дава решението си е джойнта просто няма нещо което да ми помага повече в живота от тревата. Незнам защо хората са с такова негативно мнение за нея е ние по младите вече не нали ама на баща ми поколението като им кажа че пуша и ме гледат с други очи...а баща ми като ме видя няколко пъти много пиян колко грозна гледка съм се радва че не пия а пуша защото вижда че няма нищо лошо в това...и ако си купувахме трева от магазин със сигурност нямаше да е трамплин към наркотиците защото точно дилърите не тревата е проблема...щото дилъра ти вика на ти амфетки и ти като си детенце и незнаеш кво става пробваш отначало нищо ти няма и след някой месец година усещаш как пропадаш поне при мен беше така..ама сме си в мутренска държава така че май скоро няма да се оправим.
И при мен беше така и нашите са така и аз злоупотребявах известно време с химии,най-вече амфетамини.Циклихме яко с две думи други приятелки докато си уреждаха работата и живота ние се друсахме и обикаляхме(за което не съжалявам де,пак е опит,стига да не затънеш тотално в блатото дето викаш).И аз съм търсила само трева,а са ми давали да пробвам нещо си там съвсем друго,при това услужливо безплатно първия път:/Но щом си започнал да разсъждаваш така мисля че си на прав път и няма да станеш наркоман за в бъдеще:)Само внимавай и с пробите,защото аз от разните химии си прецаках кръвното,сега ми е малко ниско,а по-рано ми беше идеално,някои негативни ефекти се проявяват след като...станем...абе по-натам във времето хаха
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

admin написа: 11 Фев 2019, 12:57 Един път съм ял 6-7-грама сухи (Golden Teacher) бях сам и изживяването беше мноооооого силно, единственото което виждах реално беше часовникът на телефона ми, но не заех какво означават цифрите. Имам много бели петна от това преживяване, но мога да го определя, като прекрасено и ужасяващо едновременно, защото бях сам нямаше с кого да говоря и когато халюцките станаха много мощни (буквално светът пред теб става друг и по никакъв начин не можеш да разбереш кое какво е) в такива моменти не са много нещата, който можеш да направиш освен да легнеш и да чакаш ефекта да отмине, което и направих, докато моята прителка не се прибра от работа и в един миг, когато я видях светът се промени и нещата се нормализираха.
Последният път (вчера) изядох 22-грама трюфели, микс от Valhalla и Utopia и всичко беше много добре, до момента, в който не реших да си дръпна малко коз (буквално половин дръпка) и тогава всичко си Е*А майката, не можех да си намеря място, беше ми адски студено, увих се в одеало и въпреки това ми беше студено и пак силни халюцки, но не толкова силни, като при гъбите, но достатъчни.
Най неприятното нещо което виждах (наричах ги "лошите') бяха цветни геометрични форми с формата на куб, които се пренареждаха и въртяха, като с всяко тяхно движение чувах и звуци, докато се местят.
При първият ми трип с губите имам един много ярък спомен, отворх си очите, но не помнех точно какво бях преживал и само си помислих "щом оцелях след това нещо, то няма какво да ме бутне в този живот"

Гъбите са изпитание за психиката и нищо не може да ви подготви за това, което можете да преживеете. Консумирайте само и единствено ако сте готови да бъдете сдъвкани и изплюти.
ДАААА!!! Точно за това говоря! Когато минеш през Ада и изживееш най-големите си страхове било то и във една фантазия (халюцинация), ставаш по-силен в нормалното си състояние. Едно време Шаманите са приемали халюциногенните все едно, като "болест по желание", която след като я преборят, като я изживеят стават много по-силни.
Тогава какво е по-добре? Да изпиташ най-големите си страхове в една фантазия или в реалност? Като ефекта ще е еднакъв.

Халюциногените намаляват агресията, но повишават смелостта и всъщото време ви правят по-състрадателни към другите. Дори има научни изследвания с това с нормални хора, както и със затворници. При затворниците резултата беше, че след употреба на магически гъби те са се интегрирали по-добре в общността и 30% повече не са извършили друго престъпление. Преди това процента е бил 2%.

Давам друг пример с мен самият след употребата на ДМТ: При изживяването ми в 4-тото измерение се срещнах с ИВЪНЗЕМНО БОЖЕСТВО. Това ИЗВЪНЗЕМНО БОЖЕСТВО ме уплаши само с визията си. Страх до най-голяма степен, чист страх в чиста форма на страха абе много изпалшен бях, а то ми каза само "Здрасти" и аз бях в шок от страх. Добре, че ме успкои и ми се "усмихна" и почна да ми разправя разни неща, като ме успкой. Как да ви кажа, че след това тука в реалният живот трудно се плаша. В същото време съм станал много по-добър човек и се старая да правя все повече добрини (то и преди се стараех да бъда по-добър човек и да правя добрини, но сега още повече се страя и с околните ми и с непознати), абе готов съм да правя добро само и само да не се налага да "отговорям за действията си" пред ИЗВЪНЗЕМНО БОЖЕСТВО. Извънземното Божество ми каза само "Здрасти" и ме успокояваше, защото се бях изплашил толкова много от култирният шок, а представяте ли си това Изънземно Божество да реши да "набие" някой?

Филмите на Холивуд, Стар Трек и другите са като черно бял детски куклен театър в сравнение с това ДМТ Извънземно, чак направо се чудя дали нарочно ги правят толкофа "фалшиви и детески" извънземните по филмите, че да могат хората по-лесни да възприемат образа. Направо се замислям дали да не стана продуцент или сценарист в Холивуд.

За какви измерения ви говоря? Ние на Земята сме в 3-тото измерение и виждам обектите триизмерно, но явно съществуват и други измерения и други светове. (Било то и във фантазиите ни) Дали мога да опиша 4-тото измерение? НЕ мога! То няма описване, но е красиво, цветно, пълно с енергия и много сложно. Давам пример, което е много беден в сравние с това, което е, но все едно ако сте били цял живот в черно бял Свят и веднъж за 10 минути погледнете Света цветно в различни цветове на дъгата и ако някой ви помоли им го опишете, как бихте го направили ?
Три измерен образ по начин по които виждаме живота на Земята. (само дето ние виждаме цветно)
Три измерен образ по начин по които виждаме живота на Земята. (само дето ние виждаме цветно)
3D cube-min.jpg (7.01 KiB) Преглеждано 2789 пъти
4-ри измерно изображение, но слабо, като пример
4-ри измерно изображение, но слабо, като пример
cube-min.png (60.19 KiB) Преглеждано 2789 пъти
По-реалистично 4-ри измерно изображение, но жалко, че е  сиво, че не  е цветно.
По-реалистично 4-ри измерно изображение, но жалко, че е сиво, че не е цветно.
cube 4d-min.jpg (41.17 KiB) Преглеждано 2789 пъти
По реалистичен пример за ДМТ куб 4-то измерение и като погледнеш към него то оживява още повече и може да се разгърне в извънземна геометрична фигура или в  растение, животно или нещо друго, което не спира да се променя и движи.
По реалистичен пример за ДМТ куб 4-то измерение и като погледнеш към него то оживява още повече и може да се разгърне в извънземна геометрична фигура или в растение, животно или нещо друго, което не спира да се променя и движи.
move cube 4d-min.jpg (74.94 KiB) Преглеждано 2789 пъти
ДМТ психонавите наричат тези Извънземни Божества Entities. Като някои от тях могат да изглеждат, като Ангели, а други като Дяволи, трети като Елфи, четвърти, като Роботи, пети като буболечки или като извънземна пантера. Някой от психонавите си общуват с тях и тези Entities им споделят тайна ивзънземна информация и технология, дори на някой им показват техните машини, ритуали и магии. Тези Entities имат различна йерархия (Едни са по-висши, други по-нисши, едните имат първичен разум, другите по-сложен божествен) НОООО има и такива Entities, които са агресивни и "налитат на бой", но според мен това зависи от съзнанието на психонавта. Някой психонавти описват тези битки много болезнени, примерно единият човек научил, че майка му е болна от рак на гърдата и че родителите му крият от 1-2 месеца от него. Решава да се напуши с ДМТ. Напушва се и се озовава в 4-то измерение, където е нападнато от Entities, което изглеждало като Божественна Пантера, която го разкъсала и човека усещал много живо и ясно, как кожата му е била раздирана от Entities Пантерата. След като го изяла, той се "събрал от частите" и "материализирал" отново и Entities Пантерата го нападната отново, като му разкъсала гръкляна и той отново се "събрал от частите" и бил отново нападнат от Entities Пантерата и докато са се борили и били в един момент Entities е почнала да вика и да плашче "И аз имах някога майка" след което Entities Пантерата отскочила от него и почнала да плаче, след което трипа станал по-добър, дрожелюбен и приятен. След няколко минути отново бил във физическото си тяло в реалност, а болката я изпитвал много живо. Минало се време и оперирали майка му. Човека не знае дали това Entities Пантера е направило нещо, дали е съвпадение, или просто добра лекарска намеса, но майка му оцеляла и преборила рака. След време и редици иследвания показали, че от рака помен няма.
Той въпреки, че не знае дали това Entities Пантера има нещо общо, или няма с излекуването на майка му във физическият свят, но човека му е благодарен на това Entities Пантера.

Не е лесно да си психонавт.
Публикувай отговор

Обратно към “Harm Reduction - Намаляване на вредите от наркотиците”