Vetrushka написа: ↑21 Юни 2024, 10:30
Аз си мисля, че Bio-Balance Foliar трябва да се ползва рядко, веднъж на седмица или две. Това е от техния сайт.
Bio-Balance Foliar се прилага през целия сезон на отглеждане до беритбата, най-малко веднъж на 28 дни. По желание или в интензивно управлявани системи може да се прилага и по-често.
Bio rhizotonic също го давай не повече от 1 път в седмицата.
Bio-Floret не давай повече от 1 мл от него. Ползваш доста неща и някой се препокриват и може би има и нещо заключено. Аз съм забелязал, че колкото повече ги "глезим" толкова по вероятно е да направим някоя беля.
Спазил съм интервалите на биобаланс Фолиар , както е по каталог, но ми направи впечатление за добавките на Бетър органикс , че се дават едва ли не като нпк торове - говоря като следвам тяхната таблица. А нали уж идеята, е че са батериални торове , дето 1-2 приложения са достатъчи?

Аз на един стар аутдор бях сложил от техните 2-3 пъти, за целия грол и останах довелен. Мисля следващата поливка да е вода + кокосова вода+ензими+биг бъд, така и така биг бъд ог органикс му е последната седмица. Това ми прави впечатление , че минералния биг бъд се дава 2-4та седмица , а органичния 2-7ма седмица. По каталог mimosa x orange punch цъфти 60 дена аз ги пуснах на 12/12 на 12.05. демек на 12.07 трябва да бера, а другите са със 70 дена цъфтеж, като цяло плана ми е края на 3та началота на 4та седмица на юли да режа, после към края на август да покълна нещо, когато са по-нармални температурите...
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."