Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

DNA Genetics и още нещо

Публикувай отговор
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Aз бих гледала съвсем скромно индор,спазвайки наредбите(ако имаше адекватни такива дори такса бих платила някаква ако трябва),не някакви количества кой знае какви.Така и на двора бих си сложила там колкото кажат ,че може,но да са ми под ръка и да мога да ги изсуша както казвате,първо цели под някой навес,всичко да е крафт както се казва:)
На горила целта ми е две кила,ще ми стигнат и ще ми останат даже.миналата година почти успях,ако не бях прецакала едно две доста големи и ако не бяха излезли най-хубавите мъжкари:DНо повече от половината е незадоволителни глави,които стават повече за готвене:)Докато на двора в удобни условия и хубаво разположение и слънце нямаше да е така.Затова започвам да си мисля другата година да зарежа тая горила,но да се отдам на активизъм:)
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Inna написа: 12 Юни 2019, 15:44 Ех,ами аз като главното ми главоболие е въобще да го обера никога няма как цяло да го оставя първо,както бих искала поне за няколко дни,набързо го нарязвам само на глави,понякога ако мога на клонки го оставям,трябва още там на място д а махна колкото мога излишни листа и едри клечки за да мога да завия пакетите(поне са хартиени и след това в плик,а не директно в плик)и да са възможно по-малки и увити(все пак опитвам се да не го мачкам,но си се смачква донякъде).След това пък не мога да го закача,защото на другия ден или най-късно на по-другия трябва да го нося цялото компресирано на друго място и фактически повечето време седи скрито в хартиен плик(но доколкото може разпръснато вътре,не на топка) и се изкарва само когато няма никой за да диша,примерно през нощта:)Определено това,макар и да не е толкова зле и да съм го развила донякъде подобно на кюринг,не е най-оптималното сушене за съжаление.В хартията иначе изсъхва средно бързо(аз сменям пликовете със сухи за да не мухляса пък,че това вече е отврат),но не особено бавно,за седмица може да се пуши да кажем,но е все още приятно влажен поне.....Със сигурност си развалям материала така,но просто е неизбежно,от нищо все пак е по-добре:)Да,сушенето е много важно,аз сега с вейпа го усещам още по-добре,че не е перфектно моето:(
Важното е че имаш собствено производство, което си е твое отгледано от теб и е много по-добро от това, което можеш да си купиш.
Докато не се легализира ще е така... ще се крием и ще се тормозим, че правим каквото можем, а не каквото ни се иска, но вярвам, че съвсем скоро ще се легализира.
Vetrushka написа:
kot написа: 12 Юни 2019, 16:15
Inna написа: 12 Юни 2019, 15:44 Ех,ами аз като главното ми главоболие е въобще да го обера никога няма как цяло да го оставя първо,както бих искала поне за няколко дни,набързо го нарязвам само на глави,понякога ако мога на клонки го оставям,трябва още там на място д а махна колкото мога излишни листа и едри клечки за да мога да завия пакетите(поне са хартиени и след това в плик,а не директно в плик)и да са възможно по-малки и увити(все пак опитвам се да не го мачкам,но си се смачква донякъде).След това пък не мога да го закача,защото на другия ден или най-късно на по-другия трябва да го нося цялото компресирано на друго място и фактически повечето време седи скрито в хартиен плик(но доколкото може разпръснато вътре,не на топка) и се изкарва само когато няма никой за да диша,примерно през нощта:)Определено това,макар и да не е толкова зле и да съм го развила донякъде подобно на кюринг,не е най-оптималното сушене за съжаление.В хартията иначе изсъхва средно бързо(аз сменям пликовете със сухи за да не мухляса пък,че това вече е отврат),но не особено бавно,за седмица може да се пуши да кажем,но е все още приятно влажен поне.....Със сигурност си развалям материала така,но просто е неизбежно,от нищо все пак е по-добре:)Да,сушенето е много важно,аз сега с вейпа го усещам още по-добре,че не е перфектно моето:(
Това е още един от минусите на аутдора, и стават прекалено много минуси, поне докато е нелегално.
То минуси има, ама добива не може да се сравнява с този вътре. Поне при мен нямам вариант да гледам повече от 2-3 китки високи не повече от 1.2м, просто нямам място, а за миризмата и другите рискове вътре няма смисъл да ги говорим. От един оutdoor, 4 китки, ми стигат за цяла година да пуша, а определено пуша прекалено много. Друго което ми направи впечатление, не знам дали е заради слънцето, но едно и също растение вътре и вън, това на вън има много повече смола и аромат, от майката, която бях цъфтял вътре.
Аутдора си е аутдор.... и повече материал и по-добър вкус и сила. Все още не съм видял лампа, която да вади 2 кила от 1 растение при това баси ароматния чук. Слънцето е най-добрата "лампа", а Майката Земя е най-добрата "саксия", както и най-хубавият вентилатор е вятъра, а да не говорим, че по-добра поливка от дъжда няма (само да не е киселинен), а птичките са най-добрата музика и се получава една магия, която индор не може да се постигне, каквото и да правиш.
Напълно нормално е материала от аутдор да е по-добър от индора. Най-много обичам да пуша трева отглеждана на вън под Слънцето. Най-хубавите треви, които съм пушил са били въшно отглеждани.

Аутдора дори със семки може да напушва и да е много по-добър от много индорно отгледани трева.

Имал съм случай да пуша индор с много добър вид, твърди глави, но на аромат и вкус не е кой знае какво, но въпреки това си напушва силно и както трябва. След малко някой приятел вади един аутдор не се перфектен вид, както и със семки вътре. Пушим и невероятен вкус, но освен това така ни напушва аутдора, че лошо ни става. Абе направо ми се догажда.
Викам си напуших се пекалено много. На сутринта пуша от аутдора на ново и свежо и отново ефекта му е като чух, които те удря, че чак ти става лошо ако си дръпнал повече от него.

Така,че дори да видите осеменена трева не я подминавайте. Не съдете за книгата по корицата.

Трева на отглеждана на вън без семки пък е невероятна, но това е друга тема.

Аутдор дори и да те хванат с килата на вън можеш да се оправдаеш, че само минаваш, че отиваш за гъби, че разхождаш кучето, че го береш за да го закараш в полицията и куп други неща.

Индор ако те барнат с лампите вътре и с цъфтящите растения под тях.... върви се обеснявай.

Всичко си има плюсове и минуси.

В един по-добър Свят бихме отглеждали аутдор в двора си.
Inna написа: Aз бих гледала съвсем скромно индор,спазвайки наредбите(ако имаше адекватни такива дори такса бих платила някаква ако трябва),не някакви количества кой знае какви.Така и на двора бих си сложила там колкото кажат ,че може,но да са ми под ръка и да мога да ги изсуша както казвате,първо цели под някой навес,всичко да е крафт както се казва:)
На горила целта ми е две кила,ще ми стигнат и ще ми останат даже.миналата година почти успях,ако не бях прецакала едно две доста големи и ако не бяха излезли най-хубавите мъжкари:DНо повече от половината е незадоволителни глави,които стават повече за готвене:)Докато на двора в удобни условия и хубаво разположение и слънце нямаше да е така.Затова започвам да си мисля другата година да зарежа тая горила,но да се отдам на активизъм:)
Дори да се легализира ще имат много изисквания и много ще изкривят нещата докато станат нормални. Давам пример... те ще ми разрешат да отглеждам 2-5 растения, след като подпишеш 100 документи и проверки, а как да им обесня, че аз искам да отглеждам 52 растения? Примерно искам да създавам нови сортове. Как да създам нов сорт с 2 растения? Също така бих желал да си пазя стари сортове, защото искам да пуша различно, а някой сортове или фенотипове си заслужават много да бъдат пазени. За какво купувам всеки път семки, като си имам клонинг, които ми харесва, но освен това искам нещо ново? Пак ще го направят монопилите да печелят и да страдат малките производители и консуматорите. Давам друг пример, аз в моят двор имам повече от 1 ябълково дърво и все още сея семена от ябълки и засаждам ябълкови дървета от различни видове. Това не означава, че мога да си изям всичките ябълки сам, нито пък, че продавам ябълки, но просто обичам ябълки. Гледам си ранни и късни ябълки, както и различни по размер, вкус, аромат и вид. Но са ябълки. С конопа крастата ми е още по-голяма.

От друга страна бих желал строги ограничения в употребата на трева. Примерно ако летите със самолет бихте ли желали пилота на самолета да е напушен? Ако ви оперират в болницата бихте ли желали лекаря, които ви оперира да е напушен? Честно?! А? В някой отношения напушването помага, но в други пречи.(говоря за фокуса и рефлексите по време на работа) Ако някой тримва или копае цял ден на двора нищо не му пречи да е напушен, но за някой работи напушването пречи. Имал съм случай това, че съм напушен не само да не ми пречи, но и да ми помага по време на работа, както и да правя по-добър коефицинет на свършена работа и качество в сравнение с 2 взети заедно не напушени. Обаче не бих желал пилота на самолита да ми е напушен. За това си трябват къдърни закони. Както и за шофьорите трябва да има кадърни закони. Специални курсове за напушени шофьорите, които да минават курс и изпит 39-60 минути след като са пушили. Освен това нормални тестове, които да засичат дали си напушен или си пушил преди 2 часа. Както и тест за рефлекси. Спирате катаджията, вадиш си специалната шофьорска книшка за напушени и ако не минеш теста за рефлекси ти правят тест дали си под влиянието или не си. Ако караш неадекватно напушен - парична глоба да ти се завие свят. Ако си минеш теста за рефлекса да не ти правят тест дали си под влиянието или не.
Каквото и да си говорим понякога напушването влияе на рефлексите. Голяма част от приятелите ми карат напушени. Това си е техен проблем. Лошото е че понякога е проблем и на другите, защото все пак когато са на пътя има и други участници в движението. Човек трябва да пази себе си и другите...

Ама да не подхващам темата с ограниченията за напушени, че много хора ще ми се разсърдят. :D
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1334 times
Been thanked: 2320 times

Край на 8ма седмица ден 87
Върховете са яко върди вече,едно две от холитата са една идея по белички от другите,но пък на други вече забелязвам банани и това,че пистилите почват да покафевяват повече от колкото ми харесва,така че скоро ще се реже сигурно.Много е тъпо да живееш в блок със съседи,няма как да си изсуша материяла отделно и да оставя другите да си узреят напълно,защото вече си изпатих два пъти от миризмата(имаше оплаквания и по принцип не се харесваме много с хората над мен :lol: ). Последните две седмици забравих да кажа,че намалих светлината на 10/14.В следващия пост вече ще бъдат сухи и ще си кажа оценката :D .
Прикачени файлове
Zkittlez
Zkittlez
Zkittlez
Zkittlez
Zkittlez
Zkittlez
Zkittlez
Zkittlez
IMG_5340-min.JPG
IMG_5339-min.JPG
IMG_5338-min.JPG
IMG_5337-min.JPG
IMG_5331-min.JPG
IMG_5330-min.JPG
IMG_5319-min.JPG
IMG_5316-min.JPG
IMG_5315-min.JPG
IMG_5313-min.JPG
IMG_5312-min.JPG
IMG_5311-min.JPG
Keep on growing :stone:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Уау,супер!Леле,ами смърди ли?Мен голям сдух ми беше в блока като са повечко.Но поне можех да си правя индорче…...Ти имаше ли филтър и ако да той помага ли?Трябва да ги отрежеш и сушиш на едно,така ли,вътре в палатката сигурно?Б..си кефа!!!!!!:D
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

Inna написа: 18 Юни 2019, 17:22 Уау,супер!Леле,ами смърди ли?Мен голям сдух ми беше в блока като са повечко.Но поне можех да си правя индорче…...Ти имаше ли филтър и ако да той помага ли?Трябва да ги отрежеш и сушиш на едно,така ли,вътре в палатката сигурно?Б..си кефа!!!!!!:D
Не е силна миризмата,но със сигурност се усеща :D ,имам си филтър и още си бачка на 100%,а вече минава шести гроу,доволен съм.В стаята,където е бокса никога не мирише,ноо да режа,тримвам и суша само в палатката,слагам един стол,взимам една вода затварят ме вътре и ги мятам :lol: Всичко трябва да отрежа наведнъж,винаги гоня някакво средно положение,щото няма как да провисна 6 и да стоят докато лампата си бачка за другите.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Тогава кои към кои ще приравниш в случая,по-зелените към по-готовите или обратно?Тоест с кои ще се съобразиш,когато решиш да ги береш всичките?Аз бих зарязала готовите да станат леко попрезрели,пък зелените-идеални:)Но казваш банани взеха да излизат?А на онова ли са или въобще?То се случва,аз съм ги оставяла седмици повече от необходимото и са пускали по някое бананче и нормални иначе сортове.Те не презряват толкова лесно май,мисля си че доста време трябва да преседят над даденото за да се каже,че нещо се разваля и губи.

Хахха,това дето те затварят вътре д а тримваш ме кефи!:D
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

Inna написа: 19 Юни 2019, 12:01 Тогава кои към кои ще приравниш в случая,по-зелените към по-готовите или обратно?Тоест с кои ще се съобразиш,когато решиш да ги береш всичките?Аз бих зарязала готовите да станат леко попрезрели,пък зелените-идеални:)Но казваш банани взеха да излизат?А на онова ли са или въобще?То се случва,аз съм ги оставяла седмици повече от необходимото и са пускали по някое бананче и нормални иначе сортове.Те не презряват толкова лесно май,мисля си че доста време трябва да преседят над даденото за да се каже,че нещо се разваля и губи.

Хахха,това дето те затварят вътре д а тримваш ме кефи!:D
Не само банани Инче,ами и хермене и други взеха да вадят мъжки пъпки,голям ташак тоя ДНА,Скиталса го изнася отвсякъде,много добре се представи.Пък и жегата почва да играе роля,не искам да ми се прецака формата на главите,вечерно време понякога минава 28 -29 градуса,лампата свети 10 часа,но все пак не ми се рискува.И още нещо,аз съм снимал главно върховете,които вадят някоя бяла пъпчица все още,надолу са си по-червени главите.Но четох в една статия на рояла,че е нормално понякога да се получава така.Ще видим сега след няколко дена как ще са.
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Ти тия глави нали ще ги пушиш, кво те интересува дали са красиви или не.
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

kot написа: 19 Юни 2019, 17:18 Ти тия глави нали ще ги пушиш, кво те интересува дали са красиви или не.
Е кой не иска да му изглеждат добре главите :lol: .Пък и жегата няма да прецака само формата ами и вкуса и мириса,това го знаеш :D .
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

Като за начало съм доста разочарован от ДНА,много по-големи очаквания имах и спокойно мога да кажа,че това са най нестабилните растения,които съм гледал някога.Има и премиум глави(предимно върховете),има и нормално качество глави,които пак напушват добре, просто не са толкова кристални колкото върховете.Повече от едно,както казах,се изхермиха и има тук таме семка,но са главно в средното качество глави,където и бяха мъжките пъпки,върховете не са засегнати.Късмет,че не са засегнали скиталса,по него няма такива поражения.На последно теглене изкарах 322 грама от 6-те,предпоалгам като махна някоя др клонка и листо ще паднат на 300грама.
Общо взето добре изглеждаща трева с нормален вкус и тежко напушване главно в главата удрящо(това се касае за добрите глави)
Със сигурност не бих гледал отново този сорт.
Оценката ми е 3.5/10
Прикачени файлове
Обща снимка
Обща снимка
holy-min.jpg
holy (7)-min.jpg
holy (6)-min.jpg
holy (5)-min.jpg
holy (4)-min.jpg
holy (3)-min.jpg
Публикувай отговор