Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Дневник 2ри шанс 3ти път 4 аутота 5 майки - 2345
- NinjaDuck
- НинджаДък

- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 841 times
Елемент пълнеж -30% агроперлит(моя е от стрити миди ,черупки и фосили доста едър почти без прах за 100 кг чувал) 35% черен торф 35% бял торф. Компост , чернозем , и чкч са останалите основни елементи. Едрото е само на една снимка и се получи от разравяне на най-горния слой на ръка с въртеливи движения. Това е мокър чернозем полепнал с торф и сферично оформен. После под мулча пак си е станало с по ситна фракция.
-
Animals
- Нов Градинар

- Has thanked: 1532 times
- Been thanked: 4 times
NinjaDuck корени ти са най-споменавата дума в дневника, но явно си краля на корените и каквото им правиш дава резултат! BlueDream с капачките върху листата е животно! Защо не си показал снимки от цъфтежа?
- NinjaDuck
- НинджаДък

Тях ги оставих да се оправят началото на август. Точно когато най им трябвах бяха на самотек. Погледнах ги края на септември взех си няколко клонки и.. все още са си там. Не съм сигурен че ще ида - най вероятно ще е плачевна гледката. Края на септември каквото скъсах е просто резултат. Много смола , малко месо , много изядено и половината окапало и сухо. Да не забравям и семките. Доволен съм само и единственно точно от БлуДрийм - лепне мирише и работи въпреки несгодите. Тотално не съм доволен от БигБанг-антипод на хващането, което търся-все пак колкото му дадох толкова ми даде и тя. А клонингите бяха толкова наядени че имаха по 2-3 здрави клонки. Но то според грижата. Доотглеждам майките - тази седмица ще ги скъсам Либърти Хейз и Фантом Ог. Те поне са покрити и щетите са далеч по- малко и .. ДАЖЕ са поливани чат пат. Може от там да снимам какво е станало(станало е).
Корените са много важни(то е ясно) ама ме съмнява да се оставят някой да им е крал. Само ги насочваш.
Накратко заради определени обстоятелства не успях да се раздам на китките съответно и на дневника. Дори от майките ще си прибера значително малка част. А те са хах по една каросерия всяка. Каквото такова..
Корените са много важни(то е ясно) ама ме съмнява да се оставят някой да им е крал. Само ги насочваш.
Накратко заради определени обстоятелства не успях да се раздам на китките съответно и на дневника. Дори от майките ще си прибера значително малка част. А те са хах по една каросерия всяка. Каквото такова..
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Ще чакаме да покажеш резултати.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- NinjaDuck
- НинджаДък

Ще пробвам водния знак с пробите от коза- 30 дни съхна12 метра въже плътно наредено с провесени клони . А и разлика в снимките а у.. Едното е блу дрийм малко преди края откъснато(80-85% готово) другото е фантом ог - станало е долу горе и е изсъхнало доста. Може големи глави (имам няколко върха) после в темата с главите там.
Ами какво да кажа вкусни са много ама се усеща недостига на внимание точно когато най им трябваше. Та кот такова. Фантома по смачква (попилях се до неузнаваемост с масло - откънах са) докато блу дреам ами по -слаба ми е ама много много ми хареса. Средна работа недохранени сървайвъри. Ама от друга страна уоу !
Ами какво да кажа вкусни са много ама се усеща недостига на внимание точно когато най им трябваше. Та кот такова. Фантома по смачква (попилях се до неузнаваемост с масло - откънах са) докато блу дреам ами по -слаба ми е ама много много ми хареса. Средна работа недохранени сървайвъри. Ама от друга страна уоу !
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Другият сезон, повече грижи. Заложи повече на ОГ видове ще останеш доволен.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
- NinjaDuck
- НинджаДък

То това са пробите. Има и по-наклани глави ама аз много бавно суша. Но като цяло да аз ги зарязох тотално. И все пак нямам против да са както са, но гъсеници и гнило отнесоха повечето и аз обрах само незасегнати клони. Вредите ми са повече от пропуснатите ползи. Следва индор "Игрите на гладът". Тук няма да пиша много много най-много да сложа малко повече снимки(ама са от калпавите).
#БГконоп
#БГконоп
.png)