Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)

Заключено
Семена марихуана
Criminal
Градинар
Градинар
Has thanked: 94 times
Been thanked: 68 times

Vetrushka написа: 07 Окт 2020, 18:51
Criminal написа: 07 Окт 2020, 16:32
Inna написа: 07 Окт 2020, 16:26 Мен всички са ми излизали яки, на които аз съм подбирала родители и съм ги правила вътре. Разбира се не професионално, до F2 някъде докарани, доста различаващи се по вид едно от друго, както и от самите родители, но чудесни на вид и пушене😋И междудруготоимах и по-яки от самите родители, които ползвах. Направих и аз такива аутота като гореспоменатите, малко трудно и малък избор от аутота, които да не са фем, защото за баща ми трябваше регулар. Все още не съм имала възможността да ги опитам, не са ми толкова важни те, но предполагам поне че пръчки няма да са. Само че над половината ще са мъжки и затова Ветрушка е прав, ще трябва да сложиш доста бройки че да видиш 2,3 женски и за ауто не знам колко си струва. Също най вече попитай твоя приятел вътре ли ги прави, повече подробности.
За женски трябваше да избереш най красивите хехе
Е аз съм избрал най-красивите наистина само 3 не ми харесаха и съм ги сложил във вода до колкото позволи времето поне дано разбера дали са женски а и да видим дали ще се разпукат сега просто експеримент който не си го слагам на сърце но по някой път както казваш експеримента излиза по добър от оригиналното хаха. 🙂
Ина има предвид за хубави родители, не за семки :)
Ааа съжалявам разбрал съм я грешно! 🙂
Criminal
Градинар
Градинар

Добро утро на всички,тъй като сезон 2020 почти приключи искам да попитам всички кой метод за сушене е най-добър за вас в помещение сухо и проветриво или на вън в гората например на сянка? Прочетох доста мнения тук ама реших да питам отново може някой да е пробвал нови методи.
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

Criminal написа: 08 Окт 2020, 08:46 Добро утро на всички,тъй като сезон 2020 почти приключи искам да попитам всички кой метод за сушене е най-добър за вас в помещение сухо и проветриво или на вън в гората например на сянка? Прочетох доста мнения тук ама реших да питам отново може някой да е пробвал нови методи.
В гората няма да изсъхнат колкото трябва, но може да се започне в гората за 10 дни и да се довърши на закрито още 3-4 за да се достигне нужният % влажност, Няма грешен метод.
Не трябва да са на течение и на много топло място, като до печка, климатик или друг отоплителен уред.

ПП Не си замразявай тревата и не я топи във вода или каквито и да било разтвори!
Criminal
Градинар
Градинар

WDScorpio написа: 08 Окт 2020, 09:42
Criminal написа: 08 Окт 2020, 08:46 Добро утро на всички,тъй като сезон 2020 почти приключи искам да попитам всички кой метод за сушене е най-добър за вас в помещение сухо и проветриво или на вън в гората например на сянка? Прочетох доста мнения тук ама реших да питам отново може някой да е пробвал нови методи.
В гората няма да изсъхнат колкото трябва, но може да се започне в гората за 10 дни и да се довърши на закрито още 3-4 за да се достигне нужният % влажност, Няма грешен метод.
Не трябва да са на течение и на много топло място, като до печка, климатик или друг отоплителен уред.

ПП Не си замразявай тревата и не я топи във вода или каквито и да било разтвори!
Благодаря приятел че секи път ми отговаряш с подробности, със такива хора като теб ще оцелее света! В момента е в помещение което няма врата но има отпред платнище и лек отвор като врата.
А за топенето не съм си го и помислял да го правя! 🙂
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Още снимки от уикенда. Другия път ще ви пратя снимки през микроскоп, за да си дам сметка за края на сезона.
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Criminal
Градинар
Градинар

Имам въпрос семената коѝто са взети преди 5-6 дни от разтението или с две думи пресните семена ако ги сложа сега да покълнат ще покълнат ли или трябва да ги оставя да олегнат малко? 🙂
Последно промяна от Criminal на 08 Окт 2020, 13:45, променено общо 1 път.
Аватар
WDScorpio
СЕО

Criminal написа: 08 Окт 2020, 12:51 Имам въпрос семената коѝто са взети преди 5-6 дни от разтението ако ги сложа да покълнат ще покълнат ли или трябва малко време да олегнат така да го кажа?
Нали ясно осъзнаваш, че тези семки са за в кофата. Дъвчем тука от една година и обясняваме, че семена от растенията или от купен коз не трябва да се садят, защото са абсолютна загуба на време, средства и ресурси.
Да, ще поникнат ако се достатъчно зрели.
Criminal
Градинар
Градинар

WDScorpio написа: 08 Окт 2020, 13:43
Criminal написа: 08 Окт 2020, 12:51 Имам въпрос семената коѝто са взети преди 5-6 дни от разтението ако ги сложа да покълнат ще покълнат ли или трябва малко време да олегнат така да го кажа?
Нали ясно осъзнаваш, че тези семки са за в кофата. Дъвчем тука от една година и обясняваме, че семена от растенията или от купен коз не трябва да се садят, защото са абсолютна загуба на време, средства и ресурси.
Да, ще поникнат ако се достатъчно зрели.
Става въпрос за семената коѝто моя авер си беше направил от 2 автомата, а не за семена взети от опрашено разтение! 🙂
Аватар
WDScorpio
СЕО

Ама още по-зле!
Criminal
Градинар
Градинар

WDScorpio написа: 08 Окт 2020, 14:06 Ама още по-зле!
😂😂 ти ме отказа тотално да се занимавам братле хахахах
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”