Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)

Заключено
Семена марихуана
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

AuToBaN написа: 06 Окт 2020, 01:03
Sofia Cannabis написа: 03 Окт 2020, 19:00
Focktor написа: 03 Окт 2020, 14:06 Забелязах PM по Strawberry Banana-та,нийма не е много ефективен срещу него.
В сайта на мандала,има малко инфо. Ако не сте го чели,го прегледайте. Guides/Mildew
При нас е толкова горещо че другите неща не се задържат на растенията, РМ е толкова много във въздуха че ако няма някакво маслeно покритие на самите листа е неработещо, неем е напълно изпарено за по-малко две седмици.

Предните две седмици беше 40 С дневни температури и около 30С нощни.

От органичните продукти няма нищо друго, от 7-8 продукта които сме пробвали да издържа на атмосферните условия които имаме и е на разумна цена с 2 седмици действие.

Ние използваме 1-1.5 галона (3.78 -4.54 литра) концентриран неем (%70) на пръскане и е единственото на нормална цена което работи за почти две седмици ако не е 40С.

Разгледах мандала и нещата които описват не работят при нас. Ако си използвал нещо на маслена основа ще се радвам да го рагледам.
Strawberry banana на коя фирма купуваш ? Доволен ли си от качеството и количеството и лесен ли е за отглеждане ? 🙂
Dark Heart Nursery - clone

Не знам кой е създателя но този клонинг който имаме ние се отглежда изключително лесно и изглежда много обещаващ. Ще кажа повече като стане и го пробваме което ще е след около 2 месеца.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
AuToBaN
Градинар
Градинар
Has thanked: 21 times
Been thanked: 101 times

Sofia Cannabis написа: 06 Окт 2020, 01:22
Sofia Cannabis написа: 03 Окт 2020, 19:00

При нас е толкова горещо че другите неща не се задържат на растенията, РМ е толкова много във въздуха че ако няма някакво маслeно покритие на самите листа е неработещо, неем е напълно изпарено за по-малко две седмици.

Предните две седмици беше 40 С дневни температури и около 30С нощни.

От органичните продукти няма нищо друго, от 7-8 продукта които сме пробвали да издържа на атмосферните условия които имаме и е на разумна цена с 2 седмици действие.

Ние използваме 1-1.5 галона (3.78 -4.54 литра) концентриран неем (%70) на пръскане и е единственото на нормална цена което работи за почти две седмици ако не е 40С.

Разгледах мандала и нещата които описват не работят при нас. Ако си използвал нещо на маслена основа ще се радвам да го рагледам.
Strawberry banana на коя фирма купуваш ? Доволен ли си от качеството и количеството и лесен ли е за отглеждане ? 🙂

Не знам кой е създателя но този клонинг който имаме ние се отглежда изключително лесно и изглежда много обещаващ. Ще кажа повече като стане и го пробваме което ще е след около 2 месеца.
Ами кажи ми някой друг сорт който е много силен , да се отглежда лесно като за начинаещ , дава голям добив и цъфти за малко седмици 6-7-8 . 🙂🙂 аз засега съм доволен от Ak kush express и lemongrass auto не дават много количество обаче като качество е много силно и лесно се отглежда. 🙂
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

AuToBaN написа: 06 Окт 2020, 01:46

Ами кажи ми някой друг сорт който е много силен , да се отглежда лесно като за начинаещ , дава голям добив и цъфти за малко седмици 6-7-8 . 🙂🙂 аз засега съм доволен от Ak kush express и lemongrass auto не дават много количество обаче като качество е много силно и лесно се отглежда. 🙂
Първо ще започна с това че ако отглеждаш автоматици добре не си начинаещ, защото те се тглеждат много по-трудно.

Не си спомям дали имаш тема но ако питаш за индор обясни каква среда имаш и ще обсъдим по-подробно, ако питаш за отвън всяка индика ще даде много повече и много по-високо качество от автоматици

Видовете които ние отглеждаме започват от 8-9 седмици, Автоматици сме отглеждали само веднъж за да видим за какво е всичкият този шум и в случаят не работят за нас и няма да ги отглеждаме скоро. Качеството на автоматиците все още не може да се стравнява с нормалните растения.

6-7 Седмици цъфтеж звучи хубаво но аз лично не съм имал такива растения. Най-бързите с много добро качество които аз съм имал бяха 53 дни което е почти 8 седмици.

Ако имаш нещо което работи карай си с него, ако не работи вече, или пробвай нещо подобно или си вземи феминизирани семена и след 14 дни от поникването сменяш на 12/12 за да намалиш цялостното време за отглеждане. В този случай ще ти трябват повече семена.

.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
3EBC
Градинар
Градинар
Has thanked: 162 times
Been thanked: 212 times

Critical Purple Kush - Seedsman (Bonus Seeds). Досега лошо растение от Seedsman не съм видял и по приятели, и при мен, и навън, и индор. Определено ще залагам на семена от Seedsman!

Pheno 1 - лилави пъпки, много смола, готово, резнато вчера. 70/30 - млечни/кехлибарени трихоми.
foto_no_exif (5).jpg
foto_no_exif (2).jpg
foto_no_exif.jpg
Pheno 2 - лилави листа, бели пъпки засега, много смола, не е готово още.
foto_no_exif (6).jpg
foto_no_exif (4).jpg
foto_no_exif (3).jpg
Заложи на хубава почва с микробиологичен живот в нея и всички "проблеми" са зелени :weed: :weed:
Criminal
Градинар
Градинар
Has thanked: 94 times
Been thanked: 68 times

Здравейте на всички имам въпрос женско ли е дадоха ми семка autoflower e ?
Прикачени файлове
30D17A8E-00C4-44BB-BE9A-5901894CE5EF.png
815EA015-3CEC-4722-A635-FDD9E8BC14AE.png
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

Criminal написа: 06 Окт 2020, 10:16 Здравейте на всички имам въпрос женско ли е дадоха ми семка autoflower e ?
Да
AuToBaN
Градинар
Градинар
Has thanked: 21 times
Been thanked: 101 times

Sofia Cannabis написа: 06 Окт 2020, 04:35
AuToBaN написа: 06 Окт 2020, 01:46

Първо ще започна с това че ако отглеждаш автоматици добре не си начинаещ, защото те се тглеждат много по-трудно.

Не си спомям дали имаш тема но ако питаш за индор обясни каква среда имаш и ще обсъдим по-подробно, ако питаш за отвън всяка индика ще даде много повече и много по-високо качество от автоматици

Видовете които ние отглеждаме започват от 8-9 седмици, Автоматици сме отглеждали само веднъж за да видим за какво е всичкият този шум и в случаят не работят за нас и няма да ги отглеждаме скоро. Качеството на автоматиците все още не може да се стравнява с нормалните растения.

6-7 Седмици цъфтеж звучи хубаво но аз лично не съм имал такива растения. Най-бързите с много добро качество които аз съм имал бяха 53 дни което е почти 8 седмици.

Ако имаш нещо което работи карай си с него, ако не работи вече, или пробвай нещо подобно или си вземи феминизирани семена и след 14 дни от поникването сменяш на 12/12 за да намалиш цялостното време за отглеждане. В този случай ще ти трябват повече семена.

.
Благодаря за отговора. Аз автоматичните ги отглеждам навън, понеже нямам условия и техника за индор. 🙂🙂
Criminal
Градинар
Градинар

WDScorpio написа: 06 Окт 2020, 11:44
Criminal написа: 06 Окт 2020, 10:16 Здравейте на всички имам въпрос женско ли е дадоха ми семка autoflower e ?
Да
Благодаря,доста се зачудих има на 100-тина метра диваци,ама не ми се унищожаваха и има тук-там семки по главите но мисля че нее толкова голям проблем нали?
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

По принцип всички дива и, които ти е възможно е добре да се разкарат. Но е късно вече, те са свършили каквото е трябвало с женската😁След опрашването стават семки, не са желани в главите, най добре да няма никакви, но това навън рядко е възможно. Думата сенсимия идва от син семия-без семе🙂Да има някоя семка не е фатално, но целите глави в семки отнемат от "месото", иначе пак могат да се ползват, но е много досадно чистенето им и не са за предпочитане.
Criminal
Градинар
Градинар

Ясно има тук-там семки не са целите глави до колкото мога ще ги махна и ако някоя ми хареса ще си я оставя де може да имам късмет 😂. А имам още един въпрос към всички според вас как е по добре да се суши разтението цяло със всичките листа и като изсъхне тогава да го изчистя или още на зелено да го нарежа на части и да го изчистя и тогава да го сложа да съхне?
Пп Мое мнение е да го сложа цяло да виси със все листа тогава всичките сокове от листата ще влезнат в главите и като изсъхнат ще ги махна! 🙂
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”