Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Време за легализация?

Всичко останало
Семена марихуана
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 768 times
Been thanked: 443 times

Inna написа: 18 Апр 2026, 10:53
Peggy Zina написа: 17 Апр 2026, 16:22 Пускам линк към едно клипче, дело на Liberty420. Едно отрезвяване преди деня за размисъл.... викат гласуайте за нас - пък той иска да ме вкара в затвора , да ми вземе колата и да ме изкара престъпник . Ем сори 🖕.

https://drive.google.com/file/d/1Taw9KH ... pOCZUo-lHA
Аз се чудя да гласувам за отчето,което ги анатемосва наред!🤣👍Той обещава смърт чрез обесване хаха Пепейките ги ненавиждам,искам на площада да ги бият с пръчки и всякакви среновековни мъчения!Такива неща размишлявам в деня за размисъл,мечтая да висят по дърветата.😆
Те преди да влязат нали бяха много зелени точно ППДБ . Отивам гласувам ,че не подкрепям никого . Няма как да подкрепям никой от тея нечовеци. Даже и надежда нямам скоро за легализация освен ако не ги натиснат от европа и америка.
:roll:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8083 times
Been thanked: 5476 times

mravkatrevoman написа: 19 Апр 2026, 11:28
Inna написа: 18 Апр 2026, 10:53
Peggy Zina написа: 17 Апр 2026, 16:22 Пускам линк към едно клипче, дело на Liberty420. Едно отрезвяване преди деня за размисъл.... викат гласуайте за нас - пък той иска да ме вкара в затвора , да ми вземе колата и да ме изкара престъпник . Ем сори 🖕.

Аз се чудя да гласувам за отчето,което ги анатемосва наред!🤣👍Той обещава смърт чрез обесване хаха Пепейките ги ненавиждам,искам на площада да ги бият с пръчки и всякакви среновековни мъчения!Такива неща размишлявам в деня за размисъл,мечтая да висят по дърветата.😆
Те преди да влязат нали бяха много зелени точно ППДБ . Отивам гласувам ,че не подкрепям никого . Няма как да подкрепям никой от тея нечовеци. Даже и надежда нямам скоро за легализация освен ако не ги натиснат от европа и америка.
Това е малко безсмислено,почти като да не гласуваш....Но всеки си решава за себе си.То цялото нещо е един цирк,ма като гледам как пращат мангалите и купуват гласове,по-добре да гласуваме някак,поне малко да ги затрудним.О,за легализации дори и не мечтая,надявам се за индустриалния коноп поне някой да има до толкова акъл,че да се преработва и всичко у нас в затворен цикъл!Защото може да носи огромни пари по районите.Ама..............
Публикувай отговор