В момента изчаквам оптимална температура в грола при което мисля да сея семката и отгоре да сложа стреч.
[/quote]
Ако ще сееш директно в тези кофи може просто да сложиш една прозрачна пластмасова чашка отгоре и я надупчи,пак ще е същия парников ефект и няма да изсъхне толкова бързо самото място.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Поредния нов
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1322 times
- Been thanked: 2311 times
Keep on growing 
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
Ако ще сееш директно в тези кофи може просто да сложиш една прозрачна пластмасова чашка отгоре и я надупчи,пак ще е същия парников ефект и няма да изсъхне толкова бързо самото място.
[/quote]
Имам промишлено фолио цяла ролка...мисля да не дупча фолиото защото бях направил дупки на кофите в горния край евентуално за лст.и от там ще се вентилира има 4 дупки 8мм
- BuTaMuH
- Градинар

- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1519 times
- Been thanked: 1272 times
Това са "кръпки" ако стане сакатлък с палатката да имаш с какво да залепиш скъсаното.
completely mad
- BuTaMuH
- Градинар

- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2123 times
- Been thanked: 3743 times
Каква е идеята на пусната лампа в момента ? Така само харчиш ток без да има никакъв смисъл от това. Семките в момента се нуждаят от пълна тъмнина при покълването. Аз си ги слагам в картонена кутия и сега зимата ги държа или върху приемника за кабелната или просто да са на тъмно и топло, над 22 градуса
- BuTaMuH
- Градинар

С лампата подържам температурата в палатката,извън палатката е 15градусаVetrushka написа: ↑22 Яну 2021, 11:39 Каква е идеята на пусната лампа в момента ? Така само харчиш ток без да има никакъв смисъл от това. Семките в момента се нуждаят от пълна тъмнина при покълването. Аз си ги слагам в картонена кутия и сега зимата ги държа или върху приемника за кабелната или просто да са на тъмно и топло, над 22 градуса
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Искам да ти кажа нещо особено важно, но закъснях! Микса се мокри целият, не така сух да го сипваш в саксията, пък да поливаш..... Докато се бърка задължително се навлажнява, бърка, навлажнява, за да се споят елементите! Едва след това се сипва в съдовете. От тук виждам, че имаш сухи бучици на места, тях водата после ги заобикаля изпръхналите. Но карай, късно е, имай го предвид за друг път обаче, защото е от изключителна важност за поливането.
Но микса и условията иначе са яки, това е класическа рецепта хубава.Лампата беше за да топли струва ми се? Но може да я намалуш засега на много ниски ватове, тя е близо, а е и много силна. Успех!
Но микса и условията иначе са яки, това е класическа рецепта хубава.Лампата беше за да топли струва ми се? Но може да я намалуш засега на много ниски ватове, тя е близо, а е и много силна. Успех!
- BuTaMuH
- Градинар

Благодаря, ще знам за напред.Може да взема малка пръскачка и да поливам за напред с нея за да може да поливам на мъгла и евентуално да навлажня сухите места постепенно?Inna написа: ↑22 Яну 2021, 11:47 Искам да ти кажа нещо особено важно, но закъснях! Микса се мокри целият, не така сух да го сипваш в саксията, пък да поливаш..... Докато се бърка задължително се навлажнява, бърка, навлажнява, за да се споят елементите! Едва след това се сипва в съдовете. От тук виждам, че имаш сухи бучици на места, тях водата после ги заобикаля изпръхналите. Но карай, късно е, имай го предвид за друг път обаче, защото е от изключителна важност за поливането.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Да, пръскалката е много добра идея. Както и за бебетата в началото, а и пуска много аерирана вода, което е хубаво.
.png)