Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Хладилник за първи indoor / purple punch auto 2 бр. мнени, критики и ПОМОЩ !

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
renesanz
Градинар
Градинар
Has thanked: 292 times
Been thanked: 359 times

Вентилаторчетата ,както и този големия , който обдухва китките са от пладформи за охлаждане на лап-топ. Има секакви размери с USB на 5 волта. Няма шум въобще. :)
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

renesanz написа: 22 Ное 2020, 21:48 ПИЧОВЕ СМЯТАМ ДА СЕ ОТКАЖА ОТ ПРОЕКТА И ДА ХВЪРЛЯМ СУВАЛКАТА :D . Няма смисъл както каза пичагата. Какво ще се пуши сега незнам :|

Ако всички се отказваха като теб заради няколко реда обезкуражаващи думи, нямаше никой да отглежда трева а да не говорим за цялата индустрия която произвежда лампи и всякакви неща за отглеждане вътре (indoor).

Не беше скоро и съм позабравил вече но един от първите публикувани и като цяло началото на отглеждане indoor започва в апартамент в New York с Т5 тръби, много преди хората за започнат да използваш HID lamps. T5 не стават за жъфтеж, но са дали началото на цялото движение.

Продължавай си с отглеждането и по-положително за напред.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
kambera
Градинар
Градинар
Has thanked: 183 times
Been thanked: 116 times

О, Неееее, в никакъв случай не се отказвай!
Следя темата ти с огромен интерес, искам да го видя този гроу до финала, плийс :)
xploder
Градинар
Градинар
Has thanked: 351 times
Been thanked: 216 times

Браво. Радвам се, че забележката доведе до дискусия която да помогне.
При този тип осветление в бокса не става прекаено горещо, което допринася след поливане да стои по-дълго време мокро.
За стар хладилник можеш да погленеш и по пунктовете за вторични суровини. Все пак няма да ти трябва работещ.
Аватар
renesanz
Градинар
Градинар

Вчера ги полях с по половин литър вода , е сега почвата е напукана на повърхността. По-големите дупки на дъното на саксиите и обдухването под тях имат принос ( поне според мен ). Температурата е между 24-25 градуса. Влажността ми бяга и не е както трябва за вегетация 40-45 % ,като полея 50 макс.
Засега си оставам с този хладилник да видя дали ще задоволи нуждите ми , пък по-натам ще видим палатка ли фризер ли ахха :D
Успях да вдигна лампата с още 8 см. :lol: :lol: :lol: . Ще тренирам пък каквото стане :passj: :bong:
Мир :roll:
Аватар
renesanz
Градинар
Градинар

Здравейте . :passj:
Ето ме отново за да споделя до къде я докарах.
Вече сме ден 27 от показването от почвата. Започнах да подпъхвам разклоненията под мрежата а върховете им ги прегънах Г-образно за да не вървят към лампата. Нямам признаци на цъфтеж все още - да не се окажат фото :D Едното с другото нямат общо така като ги гледам структора, листа приличат ми на съвсем различни сортове.
Поливам ги през ден с по-750 мл. ,като за 48 часа почвата изсъхва и се напуква доволно. Засега им давам bio.grow , alg.a.mic и terra aquatica calcium magnesium ( приемам съвети и за друго ако се сетите) днес ми пристигна и стимулатора за корените и него смятам да включа.
Как ви се струва :passg: :passj:
DSC_0506.jpg
DSC_0509.jpg
Аватар
renesanz
Градинар
Градинар

:passj: Ден 31 от показванетои все още няма пистили. На това по-малкото листата са някакви странни ,а условята и на двете са еднакви.Малкото получава по-малко вода заради размерите си , и по-малко храна съответно. Последното хранене беше само с фосфор и калий от биобиз - белкем стимулирам да почната предцъфтеж. Вършето на голямото го изтеглих чак към долнят десен ъгъл ,като това стана на етапи за 2-3 дена за да не се счупи.Връзвам с канап ,а пък другият край на канапа с една свинска опашка за мрежата - и така секи ден по-малко използвам свинската опашка ,като лебетка :D .
Качвам панорамни снимки на хладилника за да се види и цялата обстановка тъй като мястото ( височината) е твърде малко. Лентите с които е облицован хладилника ( битумна лента ) са широки 10см. - казвам го за да може лесно да си направите реална представа за височината. За сега са на 15 см. от почвата :) .
Ето и малко снимки :).
DSC_0513.jpg
DSC_0514.jpg
DSC_0515.jpg
DSC_0516.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Е вече някъде оттук нататък трябва да цъфнат тия пущини😆Нищо, другия вариант да цъфне по една главички е тъпия, така ще имаш повече 🙂Не знам, може мрежата малко ниско да се падне като цъфнат.... А това може да е избухването преди цъфтежа?
А каква е тази битумна лента, колко стр? Лесно ли се лепи? И маха?
Аватар
renesanz
Градинар
Градинар

Inna написа: 02 Дек 2020, 12:00 Е вече някъде оттук нататък трябва да цъфнат тия пущини😆Нищо, другия вариант да цъфне по една главички е тъпия, така ще имаш повече 🙂Не знам, може мрежата малко ниско да се падне като цъфнат.... А това може да е избухването преди цъфтежа?

Битумната лента се използва за уплътнение при строителството и не само. Доста полезна работа ми върши поне на мен - залепих си спуканото казанче на антифриза , става за звукоизолация при караудиото , можеш да си залепиш спукан леген примерно ахах :D .
Зад лъскавата ( отразяващата ) част има пласт мека гума с дебелина 2-3 мм. Взимаш един сешуар нагряваш лентата за 10-15 сек. и лепкаш. После ако искаш да я махнеш пак требва да се нагрева с сешуара иначе няма махане. При теб понеже гледам ,че използваш шкафчета гардероби ще ти свърши много добра забота за уплатнението на помещението. Аз първо облицовах хладилника с тази лента с цел шумоизолация и бях намислил да го облицовам с тези сенниците за коли , но като сравних с едно фенерче отражението си останах само с лентата :) - доста добре отразява. Струва 20 лева 10 метра 10см. широчина . Има и различни широчини ;) . Също така съм го и пастирал за допалнителен блясък да го имаш предвид .:) Доиде ми идеята и с огледала да го облицовам :D
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

renesanz написа: 02 Дек 2020, 12:48
Inna написа: 02 Дек 2020, 12:00 Е вече някъде оттук нататък трябва да цъфнат тия пущини😆Нищо, другия вариант да цъфне по една главички е тъпия, така ще имаш повече 🙂Не знам, може мрежата малко ниско да се падне като цъфнат.... А това може да е избухването преди цъфтежа?

Битумната лента се използва за уплътнение при строителството и не само. Доста полезна работа ми върши поне на мен - залепих си спуканото казанче на антифриза , става за звукоизолация при караудиото , можеш да си залепиш спукан леген примерно ахах :D .
Зад лъскавата ( отразяващата ) част има пласт мека гума с дебелина 2-3 мм. Взимаш един сешуар нагряваш лентата за 10-15 сек. и лепкаш. После ако искаш да я махнеш пак требва да се нагрева с сешуара иначе няма махане. При теб понеже гледам ,че използваш шкафчета гардероби ще ти свърши много добра забота за уплатнението на помещението. Аз първо облицовах хладилника с тази лента с цел шумоизолация и бях намислил да го облицовам с тези сенниците за коли , но като сравних с едно фенерче отражението си останах само с лентата :) - доста добре отразява. Струва 20 лева 10 метра 10см. широчина . Има и различни широчини ;) . Също така съм го и пастирал за допалнителен блясък да го имаш предвид .:) Доиде ми идеята и с огледала да го облицовам :D
Огледало не се използва защото поглъща светлината а не я отразява.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”