Бате, по-скучна дрога от алкохола няма. Освен да те разболява и агресира (както и другият колега каза за агресията), друго не може да направи. Особено това ако пиеш всеки ден черният дроб не може да се възстанови... Алкохола подтиска и разболява, заради това е легален, а и на всичкото от горе на другият ден не ти е добре. Аз не ви карам нищо да правите, друсайте се и си пийте каквото искате, то си влиза във вашето тяло.kukuk написа: ↑12 Яну 2019, 12:35 Не ми го хвали, ако не е домашна трева и домашен алкохол концентрат. Като се напия, не знаеш, кои Господ ми говори и ме пази. Прибирал съм се до нас от стълб на стълб на мотика пиян. Всяка година си правим по 200 литра ракия и 600 литра вино за домашна консумация. Хората са тялото на Господ, а Господ говори чрез пияните и лудите. Бог е мъртъв, но е жив във всеки човек. Той просто е паднал от небесата и е нахлул във вътрешността на човека. С опразването на небесата и емигрирането на боговете в хората настъпва криза и на религиозното изживяване. То се трансформира в други дейности, с които се обгражда съвременният човек. Но там, горе, стои и всепоглъщащият и кръвожаден бог на Капитала, който е днешният ядосан Гръмовержец и поразява всеки, който се осмели да му се опълчи.Религиозното състояние (и говорене) е говорене на екстаза. Достатъчно е да си спомним за средновековните светци и техния режим на съществуване, който днес бихме определили като чиста лудост. Това е едно живеене на втора, на трета степен. Още от древните времена лудите са били най-често шамани, пророци. Днес обаче те си пият хапчетата или са затворени в психиатрични заведения. Тогава къде би могло да се прояви религиозният екстаз? Баналният отговор би бил – в наркотиците. Тук може да бъде отворена една голяма скоба, която предпочитам да остане затворена. В пространството на Русия обаче, а и изобщо в пространството на съвременния човек, най-мощното и разпространено средство, което може да ни докара до състояние на екстаз, е алкохолът. А върху него освен това не тегнат забрани… Под силата на алкохола всички маски, които човекът си слага, за да прикрие своята уязвимост и своята същност пред света и другите, падат. След няколко чашки оковите изчезват. Скованото тяло се раздвижва. И собственикът му започва да ръкомаха ожесточено, да скача от тема в тема, да намира смисъл след смисъл, а на следващия ден махмурлукът да заличи всички новооткрити смисли от съзнанието му.
Просто ви споделям моят опит с различни субстанции и ви казвам, че няма нужда да ги употребявате.
.png)