Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Trip report - Как си изкара?

Намаляване на вредите е проактивен подход за намаляване на щетите, нанесени от алкохол, наркотици и други пристрастяващи поведения, както и справяне с по-широки здравни и социални въпроси, като предаването на ХИВ и други.
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

kukuk написа: 12 Яну 2019, 12:35 Не ми го хвали, ако не е домашна трева и домашен алкохол концентрат. Като се напия, не знаеш, кои Господ ми говори и ме пази. Прибирал съм се до нас от стълб на стълб на мотика пиян. Всяка година си правим по 200 литра ракия и 600 литра вино за домашна консумация. Хората са тялото на Господ, а Господ говори чрез пияните и лудите. Бог е мъртъв, но е жив във всеки човек. Той просто е паднал от небесата и е нахлул във вътрешността на човека. С опразването на небесата и емигрирането на боговете в хората настъпва криза и на религиозното изживяване. То се трансформира в други дейности, с които се обгражда съвременният човек. Но там, горе, стои и всепоглъщащият и кръвожаден бог на Капитала, който е днешният ядосан Гръмовержец и поразява всеки, който се осмели да му се опълчи.Религиозното състояние (и говорене) е говорене на екстаза. Достатъчно е да си спомним за средновековните светци и техния режим на съществуване, който днес бихме определили като чиста лудост. Това е едно живеене на втора, на трета степен. Още от древните времена лудите са били най-често шамани, пророци. Днес обаче те си пият хапчетата или са затворени в психиатрични заведения. Тогава къде би могло да се прояви религиозният екстаз? Баналният отговор би бил – в наркотиците. Тук може да бъде отворена една голяма скоба, която предпочитам да остане затворена. В пространството на Русия обаче, а и изобщо в пространството на съвременния човек, най-мощното и разпространено средство, което може да ни докара до състояние на екстаз, е алкохолът. А върху него освен това не тегнат забрани… Под силата на алкохола всички маски, които човекът си слага, за да прикрие своята уязвимост и своята същност пред света и другите, падат. След няколко чашки оковите изчезват. Скованото тяло се раздвижва. И собственикът му започва да ръкомаха ожесточено, да скача от тема в тема, да намира смисъл след смисъл, а на следващия ден махмурлукът да заличи всички новооткрити смисли от съзнанието му.
Бате, по-скучна дрога от алкохола няма. Освен да те разболява и агресира (както и другият колега каза за агресията), друго не може да направи. Особено това ако пиеш всеки ден черният дроб не може да се възстанови... Алкохола подтиска и разболява, заради това е легален, а и на всичкото от горе на другият ден не ти е добре. Аз не ви карам нищо да правите, друсайте се и си пийте каквото искате, то си влиза във вашето тяло.
Просто ви споделям моят опит с различни субстанции и ви казвам, че няма нужда да ги употребявате.
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Тестовете на КАТ дали хващат мефедрон? Не мисля, че хващат, но все пак да питам.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

kot написа: 27 Яну 2019, 02:09 Тестовете на КАТ дали хващат мефедрон? Не мисля, че хващат, но все пак да питам.
Нямам ни най-малка на представа, но ми даде добра идея да започна темата Drug тестове на КАТ
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

kot написа: 27 Яну 2019, 02:09 Тестовете на КАТ дали хващат мефедрон? Не мисля, че хващат, но все пак да питам.
Това какво е и удачно ли е човек да го яде(или там каквото се прави с него),когато шофира?!!!!Разните боклуци траят само по няколко дни в кръвта....Аз не одобрявам друсането и карането на кола,каквото искате да ядете изяжте го,изчакайте да мине и тогава карайте,има и други хора на пътя!Не е като да не съм виждала изтрещяли селяндури да препускат и да изпреварват срещу мен на завой,хеле пък лятото на морето разните мутрички като предобрят.......И трябва аз да мисля и за тях и техните тъпоумни,несъобразени ссъс ситуацията действия как да предотвратя,вместо да си гледам моите,карат ме да намаля в моето платно,че да могат да се заврат големите карачи иначе ще станат на лепенка,че и аз с тях!.Малките боклуци стават големи карачи(пфу) на една,две линии(не визирам теб разбира се)и ги четем после тях и приятелките им по пътя........както и насрещното нищо неподозиращо семейство.Пак казвам,това не е критика срещу теб лично,а срещу всеки такъв подобен дебил.
kot
Баш Градинар
Баш Градинар

Оказа се, че си е евало майката това. Амфетамин и MDMA в едно, невротоксичност, силно желание за приемане повторно и т.н. Не си заслужава.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Картината съм я рисувал под въздействието на Канабис от сорт Критикъл. Напуших се много добре с един Critical и седнах да се забавлявам, като си мечтая и рисувам. Извинявам се за творческите ми умения, изглежда все едно им рисувам мустаци... Вдъхновението за тази рисунка ми дойде от трипа на DMT.
Разказ по Картинка
Разказ по Картинка
Още малко DMT изкуство, отново рисувано под въздействието на Cannabis . ( Гръсти )
Маската на Шамана
Маската на Шамана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

кетамини
Видях тук в една тема,че някои гении ги употребявали,та се сетих,че и аз имам известен опит с тях(до тук приликата с гениите хаха).Когато бях още ученичка една приятелка беше взела да продава кетамини.И ние решихме останалите приятелки,че това са някакви...амфетамини,близко звучи хаха И се наплющяхме с тази глупост в училище!Лошото е,че не знаехме какъв е ефекта,но успяхме да се скрием и не влязохме в час поне......Леле,това е ужасно,лигавиш се,ходиш нагоре надолу съвсем неадекватен,не че беше лошо усещането,но нищо общо с амфетамини(някои твърдяха,че това било конска упойка всъщност хахахаха даже при ветеринаря можело да се намери).За щастие след нашмъркване трае кратко ефекта,иначе ставаш пълен идиот и много ти е смешно:)После още един ,два пъти сме го пробвали..... Това пък ми напомня за ПОПЪРС,някой сеща ли се какво беше това?:)Една течност в шишенце и човека ни каза да натопим една цигара и да си дърпаме от нея без да е запалена(с вдишване хващаше това).И пак така неадекватщина и лигня,голям смях,но за някакви броени минутки.Идята на това чудо била нещо като афродизиак да бъде(защото ние търсихме испанска муха да видим аджеба какво е това чудо и как работи и ни дадоха туй вместо това),но изобщо нямаше такъв ефект поне върху нито една жена?!:)А може би зависи от останалите обстоятелства хахах Според мен секса е последното за което ще си помиослиш от това нещо,а го имаше тогава по секс шоповете.....Не ме влече,кой знае какво е всъщност за да те замайва така......
Аватар
Grystifan
Градинар
Градинар
Has thanked: 138 times
Been thanked: 72 times

Ксанакс- Значи хора никога не взимайте такова нещо тва е най гадната дрога която съм вземал поне според мен вчера изпих един блистър от 0.5mg демек 5мг е нема такова тъпо чувство дажо имам чувство че още ме държи а чувството беше наедкватнот сънливост просто не се чувствах човек супер гадно и зле ми беше какво успокоение какво чудо то това те прави някакво пълно зомви хероини не съм взимал ама тва си мисля че беше нещо сходно като ефект просто се чуствах толкова зле и неадекватно че нямам думи и днес цял ден съм муден заспал и бавен препоръчвам никой да не пробва това ла*но освен ако не му е предпоръчано от лекар.
FUCK THE SYSTEM :) :bong: :bong:
kot
Баш Градинар
Баш Градинар

Ти пък си намерил с какво да се друсаш, хаха. Ксанакса няма нищо общо с хероина.
Аватар
Grystifan
Градинар
Градинар
Has thanked: 138 times
Been thanked: 72 times

Абе незнам брат ама в петък го взех явно от голямата доза ли от какво още ме държи чувствам се кофти гадно ми е няма да повторя просто ми беше любопитно да опитам и тва беше най гадното нещо....
FUCK THE SYSTEM :) :bong: :bong:
Публикувай отговор

Обратно към “Harm Reduction - Намаляване на вредите от наркотиците”