Извинявай, че ти се меся в дневника с въпрос, но това почервеняване на дръжките и стъблото с какво си го обясняваш? Питам, понеже в по ранния период на моите, бяха на около 3-4то листо и се появиха тея зачервявания, но известно време след това изчезнаха и сега около месец след това се получава така отново, като да допълня, че това започна около ден след доста закъснялото топиране и се наблюдава от към върха надолу. Имам няколко тези, но няма да ги описвам, предпочитам експертно мнение. И последно това лош признак ли е или не? Благодаря предварително:)
П.С. Поздрави за страхотната работа и прекрасните растения, красота!
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Vetrushka Indoor Sunshine Rege Състезание (Sponsored Mars Hydro Review)
- SirSmokaLot
- Градинар

- Has thanked: 47 times
- Been thanked: 45 times
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3743 times
При мен мисля, че е недостиг на фосфор, но може и от ниски температури. При температури под 15 градуса, фосфора започва да се усвоява малко, а при 10 спира. Може и да е от самия ген на растението, но при мен го има на различни сортове.
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте, днес е 5-ти ден от 5-та седмица 12/12. Тази седмица им давах вече максимални дози от тровете за цъфтеж, като съм добавил и малко фиш микс за азот и екстракт от Bad Guano. Днес ги пръснах и листно с Nano Braethe и ги полях с K +Amino и Bio Hydrate на Better Organix.
Bio Canna са сложили фосфора в почвата с бавно освобождаване и почти липсва в бутилката Bio Flower ! Убедих се, че всички марки, така правят нещата, за да се купува цялата серия от тях!
Растенията учудващо малко миришат, но вече започва да се усеща. Тези дни с валежите на вън влагата ми е малко висока и не мога да я смъкна, дано времето да се стабилизира скоро, че напред в цъфтежа ще имам проблем. Влагата ми се движи в интервала 50-65%, при засилена вентилация.
Lemonchello Haze Strawberry Banana Grape Maui Wowie Afghan
Bio Canna са сложили фосфора в почвата с бавно освобождаване и почти липсва в бутилката Bio Flower ! Убедих се, че всички марки, така правят нещата, за да се купува цялата серия от тях!
Растенията учудващо малко миришат, но вече започва да се усеща. Тези дни с валежите на вън влагата ми е малко висока и не мога да я смъкна, дано времето да се стабилизира скоро, че напред в цъфтежа ще имам проблем. Влагата ми се движи в интервала 50-65%, при засилена вентилация.
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте, днес е 5-ти от 6-та седмица 12/12. Растенията вече започнаха да си понамирисват и днес ще монтирам филтъра. Започнаха да пият много вода, поливат се през ден с по 2 литра и малко от горе. През изминалата седмица им давах за първи път и от водораслите на гръсти. Не знам какъв е състава точно, но каквото и да полея има доста ефект още на следващия ден, а конопа буквално 2 часа след поливката и "надървя" листата нагоре. Lemonchello Haze има супер бавен цъфтеж, явно той ще излезе най- сатевистето растение от 4-те. Много ми е интересно с него на вън какво ще се получи и дали ще успее да узрее.
А сега може и да ми се смеете, ама така е който не е чел достатъчно за LED Панела. Той се състои от две еднакви части с диоди, като всяка част се захранва от 150 вата дросел или баласт, не знам как е правилно в случая и всеки има болт за настройка. Болта, като ход има около 1 цял оборот, но и двата баласта не бяха пуснати на макс мощност. След, като ги врътнах, определено светлината стана по силна. Според мен панела е работил малко над 50% от мощността си, до 3-ти ден на седмица 6-та в цъфтеж....
А сега може и да ми се смеете, ама така е който не е чел достатъчно за LED Панела. Той се състои от две еднакви части с диоди, като всяка част се захранва от 150 вата дросел или баласт, не знам как е правилно в случая и всеки има болт за настройка. Болта, като ход има около 1 цял оборот, но и двата баласта не бяха пуснати на макс мощност. След, като ги врътнах, определено светлината стана по силна. Според мен панела е работил малко над 50% от мощността си, до 3-ти ден на седмица 6-та в цъфтеж....
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Има з а настройка ли,ей това е супер!За какво иначе пък да бичи преди това на пълна мощност.Нищо,не е късно и сега да им се увеличи светлината изведнъж,ще има ефект!:)На малкото моделче дали има такова или то си свети 150 и това е?
Да,хейза изглежда най-назад,но пък тия накрая правят много хубави тупалки дебели на финала.Е,не изглежда чак толкова фатално бавен,зависи навън кога почне:)Мауи уауи-то мислех,че пак е няква дълга пръчка,то не изглежда чак толкова бавно?
Много са готинки!
Да,хейза изглежда най-назад,но пък тия накрая правят много хубави тупалки дебели на финала.Е,не изглежда чак толкова фатално бавен,зависи навън кога почне:)Мауи уауи-то мислех,че пак е няква дълга пръчка,то не изглежда чак толкова бавно?
Много са готинки!
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте колеги, снимките са от 4-ти ден от 7-ма седмица 12/12. Определено след увеличаването на панела избиха много нови пистили и ми се струва, че излизат доста по дебели и дълги от, когато бяха със по слабо осветление. Температурите вече са ми по високи и през деня качва до 28 градуса, а през тъмната час рядко пада под 23. Поливат се вече всеки ден или най много през ден, вдигнаха доста и нуждата от вода, за 4-те си отиват 12 литра на поливка. Започнаха и да миришат, както трябва, бях се притеснил, че до средата на 5-та седмица, почти не се усещаха.
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте, стигнаха до 4-ти ден от 8-ма седмица 12/12 а реалния цъфтеж е около 49-52 ден ( 7 седмици ). Всичко върви нормално, влагата ми е малко висока в тъмния период около 60%. Температурата е почти еднаква през тъмната и светлата част. Много съм доволен от температурите, които поддържа с LED панела. 2-3 градуса е само разликата с температурата в стаята.
Светлия цикъл ми е през нощта от 22 до 10 сутринта за да ползвам по - ниската тарифа, а и температурите са по ниски. По някой път вечер пускам климатика в стаята за няколко часа, не искам да вдигам над 28 градуса. Колко по висока температура, толкова повече миризма.
Пред последната поливка им дадох по високи дози от екстракта от BadGuano и на някой им изгоряха леко връхчетата. Strawberry Banana Grape прави вече мътни трихоми и смятам още едно хранене и него го оставям на вода до края.
Светлия цикъл ми е през нощта от 22 до 10 сутринта за да ползвам по - ниската тарифа, а и температурите са по ниски. По някой път вечер пускам климатика в стаята за няколко часа, не искам да вдигам над 28 градуса. Колко по висока температура, толкова повече миризма.
Пред последната поливка им дадох по високи дози от екстракта от BadGuano и на някой им изгоряха леко връхчетата. Strawberry Banana Grape прави вече мътни трихоми и смятам още едно хранене и него го оставям на вода до края.
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте стигнах до 9-та седмица 12/12 и реален цъфтеж 60 дни. Strawberry Banana Grape е само на вода от една седмица, Maui Wowie също му остава едно хранене. Другите имат повече време до края. Това растение, което го смятах за Afghan е крос на @firstcitizen, може да съм объркал нещо кросовете и да съм пуснал от друг плик. Ако беше чист Afgan би трябвало да е готов вече, но си му трябва още време. Има варианти на Biddy early x Afgan и може да съм объркал нещо. То беше стартирано още февруари, като тестова семка 
Lemonchello Haze
Strawberry Banana Grape Maui Wowie
Afghan
Lemonchello Haze
Strawberry Banana Grape Maui Wowie
Afghan
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Гледам и не вярвам на очите си! Това дето си го забил арматурно желязо ли е?
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
- Vetrushka
- Ветрушка

Да и не го ползвам за първи път, почти във всеки indoor го слагам. Лемончелото, много му натежаха върховете и се беше разчекнал целия. Много са ми високи колчетата от бамбук и не ми се слагат, че ще трябва да ги режа, а ако ги оставя ще се ударят в панела. Ама, като гледам и афгана, май ще има нужда от подпиране. Какво те притеснява желязото?
.png)