Химия 7-ми клас.......[email protected] написа: ↑24 Фев 2020, 22:02 забравих да допълня купувай изворна или минерална вода във чешмяната има хлор както и ph е между 7.5-8.0 което е алкална среда,Успех със гроу-а колега но знай успех без грешки няма и ако мислиш да садиш аутдор задължително напиши тема защото има много неща който незнаеш и ще се радвам да ти помогна отново
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Нов и зелен, но с голямо желание. Първи гроу индоор
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
-
[email protected]
- Градинар

- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 94 times
Това че е 9.70-10.0 няма никакво значение нали има пх регулатори , а това за купената вода съм чувал не от един човек че е по добре от чешмяната
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Да купуваш вода, за да си поливаш коза - е това го чувам за първи път! Пича пести пари от почва ама ти хубаво му даваш идея да купи ВОДА от магазина 
Има логика да си филтрираш водата - да, било то през филтър с активен въглен или с RO (обратна осмоза), но предвид това, че пием най-чистата вода в Европа и това, че той НЕ гледа хидро, би било пълна лудост да си купува вода или да я филтрира.
@[email protected]
Ще ви помоля за в бъдеще, когато не сте сигурен, какво е алкална, киселинна и неутрална среда да го проверите първо в учебник или краен случай Wikipedia.
И второ, но не по важност, да не давате съвети от типа "дочул съм нещо от някъде"
Има логика да си филтрираш водата - да, било то през филтър с активен въглен или с RO (обратна осмоза), но предвид това, че пием най-чистата вода в Европа и това, че той НЕ гледа хидро, би било пълна лудост да си купува вода или да я филтрира.
@[email protected]
Ще ви помоля за в бъдеще, когато не сте сигурен, какво е алкална, киселинна и неутрална среда да го проверите първо в учебник или краен случай Wikipedia.
И второ, но не по важност, да не давате съвети от типа "дочул съм нещо от някъде"
-
TpEBoMaH
- Градинар

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 51 times
Добро утро колеги...Честит ви празник Тодоров ден първо да сте живи и здрави ако има именници в форума(абе всички да сме живи и здрави)Та малък ъпдейт с някоя друга снимчица.На мен ми харесват може би щото са ми първите китки.
- Прикачени файлове
-
TpEBoMaH
- Градинар

Малък ъпдейт....2 седмици и половина цъфтеж дават ги 50 - 55 дена цъфтежни все още далече от целта но мисля на правилния път...Само да запитам малко ги понавързах към саксията с цел да влиза слънце и към долните главици...Правилно ли е или трябваше малко по рано да го направя.Инъче засега всичко върви добре храня през ден по 500 мл - храна вода вода храна
- Asda91
- Баш Градинар

- Has thanked: 96 times
- Been thanked: 228 times
Може ло е е по рано..може би щяха да станат по големи разклоненията....но и сега е добре...ще ги пече повечеTpEBoMaH написа: ↑15 Мар 2020, 20:31 Малък ъпдейт....2 седмици и половина цъфтеж дават ги 50 - 55 дена цъфтежни все още далече от целта но мисля на правилния път...Само да запитам малко ги понавързах към саксията с цел да влиза слънце и към долните главици...Правилно ли е или трябваше малко по рано да го направя.Инъче засега всичко върви добре храня през ден по 500 мл - храна вода вода храна
Усрех колега страхотни са
-
TpEBoMaH
- Градинар

Колеги само питанка отново
... Възможно ли е заради това че цветята са на 24/0 от началото до края да изцъфтят по бързо отколкото брийдъра е писал, че моите сякаш вече отиват към края първите а още немат и 50 дена цъфтеж дават ги 55/60
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4006 times
- Been thanked: 4813 times
От последните снимки до сега няма как да са готови, имаш минимум 2 седмици още от сега
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
И аз съм на мнение, че още им е рано. Качи снимки за да ги видим как се развиват.
24/0 си е набутвация... единствено разбирам да го правиш ако нямаш как да топлиш и за това ги гледаш направо с лампата на 24/0 за да не топлиш в тъмният период.
24/0 си е набутвация... единствено разбирам да го правиш ако нямаш как да топлиш и за това ги гледаш направо с лампата на 24/0 за да не топлиш в тъмният период.
.png)