Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Lemon Orange | Velvet Moon
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
Дойч колко вата на тия 30 см
-
DeutschBuds
- Градинар

- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 512 times
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
С мойте 400 и едни 240 метни един съвет извини че пиша тук ся са на по 40-45 на 80%
-
Mezzazine
- Градинар

- Has thanked: 451 times
- Been thanked: 576 times
от всички млади гроари твоят скрог най ми хареса и вида на главите и всичко ......другите новобранки има бая да учат още.....без да се обиждат.....които чете и търси сам инфо напредва по бързо.......!!!!!
-
DeutschBuds
- Градинар

ами трябва да видиш в гугъл какво разстояние дава производителя.
-
DeutschBuds
- Градинар

Благодаря, но бая гледане на клипове, четене, за да мога да приложа максимално от наученото и да се получи както трябва.Mezzazine написа: ↑01 Мар 2023, 07:116 и остави вег малко повече...10 дни...тогава вече включваш 12 12 и добива може да е същият като от 9 бр.но без грешки ...всяка грешка коства добив!!!!DeutschBuds написа: ↑28 Фев 2023, 17:33И на мен ми се иска да го оставя, защото ме грабна още като поръчвах Лемона и Велвета. Дай някаква идея какво да направя да пусна 9 броя като напълня изцяло бокса и поръчам тези от снимката или да пусна само 6 броя 3хFullGas и 3 пъти Kings Juice и да оставя леко разстояние между потовете?
-
DeutschBuds
- Градинар

Ден 49 или край на седмица 7
Ето, че края им се вижда и той ще бъде другата седмица.Добър гроу се получи без някакви дефицити и изгаряния, но за жалост Велвета като гледам няма да изкара много много материал.Но се надявам поне на качество да го докара.Много силно миришат и филтъра не може да спре миризмата, но добре ,че само около бокса се усеща, а не извън апартамента.
Още 2 хранения днес и след 2 дни последното и след това седмица флъш.
EC 3.2 ПХ 6.2
При сушенето ще имам само 10 дни и ае чудя какво да направя, за да не мухлясат в бурканите ,защото ще ме няма почти 3 седмици.Идеята ми беше съвсем леко да оставя бурканите отворени или така ще изсъхнат много ?Друг вариант мисля като начупя главите , за по бързо излизане на влагата, но ще изчакам и ваше мнение.
Ето, че края им се вижда и той ще бъде другата седмица.Добър гроу се получи без някакви дефицити и изгаряния, но за жалост Велвета като гледам няма да изкара много много материал.Но се надявам поне на качество да го докара.Много силно миришат и филтъра не може да спре миризмата, но добре ,че само около бокса се усеща, а не извън апартамента.
EC 3.2 ПХ 6.2
При сушенето ще имам само 10 дни и ае чудя какво да направя, за да не мухлясат в бурканите ,защото ще ме няма почти 3 седмици.Идеята ми беше съвсем леко да оставя бурканите отворени или така ще изсъхнат много ?Друг вариант мисля като начупя главите , за по бързо излизане на влагата, но ще изчакам и ваше мнение.
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1340 times
- Been thanked: 2327 times
Бомба са, иначе за сушенето може да отрежеш всички глави и да ги тримнеш веднага, така за 10 дена ще са достатъчно сухи, но рискуваш да изгубиш вкус и мирис. Според мен остави бурканите открехнати леко колкото да дишат и дори и да са доста сухи като се върнеш винаги може да сложиш интегра бууст или боведа да върнеш влагата. По принцип ми се е случвало и влажни да ги сложа с въпросните пакетчета и пак е спасявало положението. Но не знам как ще се отрази на вкуса и мириса това.DeutschBuds написа: ↑13 Мар 2023, 19:43 Ден 49 или край на седмица 7
EC 3.2 ПХ 6.2
Keep on growing 
-
DeutschBuds
- Градинар

Ден 55 и днес смятах да бъде последното хранене, но лупата си казва ,че искат вече флъш и затова днес ги почвам само с вода и края на седмицата (8) ще бъдат закачени, мисля, че времето ще стигне да си изсъхнат и да не мухлясат в бурканите.
Жалко, че Велвет мууна ще изкара малко грамаж, но изглежда ,че ще е поне качествен. Другия път слагам 2 броя подходящи за скрог,но това ще е по следващия гроу.За следващия съм замислил да пробвам 7 броя на СОГ в 11л потове.За този случай реших да се спра на нещо с повече добив и по къс цъфтеж 3x Super Critical, 3х Super Bud и 1х Holy Punch (подарък).Ако някой ги е пробвал може да каже какво му е впечатлението от тях.Дават ги перфектни за СОГ.
Снимката с млечните е на Лемон Ориндж, а с прозрачните и кафевите връхчета велвет мууна.
Жалко, че Велвет мууна ще изкара малко грамаж, но изглежда ,че ще е поне качествен. Другия път слагам 2 броя подходящи за скрог,но това ще е по следващия гроу.За следващия съм замислил да пробвам 7 броя на СОГ в 11л потове.За този случай реших да се спра на нещо с повече добив и по къс цъфтеж 3x Super Critical, 3х Super Bud и 1х Holy Punch (подарък).Ако някой ги е пробвал може да каже какво му е впечатлението от тях.Дават ги перфектни за СОГ.
Снимката с млечните е на Лемон Ориндж, а с прозрачните и кафевите връхчета велвет мууна.
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1340 times
- Been thanked: 2327 times
Ей тва е доволен кристал, не бързай с преценките може и да излезе повече от колкото мислишDeutschBuds написа: ↑19 Мар 2023, 12:22 Ден 55 и днес смятах да бъде последното хранене, но лупата си казва ,че искат вече флъш и затова днес ги почвам само с вода и края на седмицата (8) ще бъдат закачени, мисля, че времето ще стигне да си изсъхнат и да не мухлясат в бурканите.
Keep on growing 
.png)