Мхм, да, или акари нещо..... Разгледай с лупа отгоре и отдолу листата за мънички животинки.Sofia Cannabis написа: ↑12 Сеп 2021, 03:03Това не изглежда като проблем с храна. Прилича на thrips damage, направи по-хубава снимка.senakmz написа: ↑11 Сеп 2021, 19:31 Пичове здравейте. Опитах се да реша проблема горе долу от 15-20 дни,но не успявам и реших да попитам вас.На снимката се вижда проблема.Пробвах с добавка на микро и субмикро елементи,но няма подобрения.Дали не прекалявам с нещо? Поливам с advanced nutrients-“Ph perfect-grow,micro and bloom поредицата им и също така сега с цъфтежните торове ги лигавя.Но дори си мисля,че им слагам малко.На снимката е горе долу вариянта,някои листа са по-начален етап на това състояние,а други в по-краен…Забелязал съм че са основно в долната част на растението.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Днес беше пагуен ден за едно от цветята. Изяде ножа, трябваше му съвсем още малко, но предпочитам да не загубя още повече и така.
Надуват тиквите стабилно, скоро ще се събарят повечето. На финала са.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
Може и акари да е, но с толкова поражения щеше да ги види. Такова поражение е обикновенно от spider mites a те са доста големи и по-това време най-вероятно ще има и паежина.Inna написа: ↑12 Сеп 2021, 10:15Мхм, да, или акари нещо..... Разгледай с лупа отгоре и отдолу листата за мънички животинки.Sofia Cannabis написа: ↑12 Сеп 2021, 03:03Това не изглежда като проблем с храна. Прилича на thrips damage, направи по-хубава снимка.senakmz написа: ↑11 Сеп 2021, 19:31 Пичове здравейте. Опитах се да реша проблема горе долу от 15-20 дни,но не успявам и реших да попитам вас.На снимката се вижда проблема.Пробвах с добавка на микро и субмикро елементи,но няма подобрения.Дали не прекалявам с нещо? Поливам с advanced nutrients-“Ph perfect-grow,micro and bloom поредицата им и също така сега с цъфтежните торове ги лигавя.Но дори си мисля,че им слагам малко.На снимката е горе долу вариянта,някои листа са по-начален етап на това състояние,а други в по-краен…Забелязал съм че са основно в долната част на растението.
Russet mites and Broad mites поражението не изгледа така.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Да, може, аз съм имала само акари и не съм сигурна кое е това.... Но ставаше дума, че не е от храната вероятно, както каза и ти. Трябва да се установи точно каква гадинка и какво може да се прави на дадения етап срещу нея.Sofia Cannabis написа: ↑12 Сеп 2021, 20:55Може и акари да е, но с толкова поражения щеше да ги види. Такова поражение е обикновенно от spider mites a те са доста големи и по-това време най-вероятно ще има и паежина.Inna написа: ↑12 Сеп 2021, 10:15Мхм, да, или акари нещо..... Разгледай с лупа отгоре и отдолу листата за мънички животинки.Sofia Cannabis написа: ↑12 Сеп 2021, 03:03
Това не изглежда като проблем с храна. Прилича на thrips damage, направи по-хубава снимка.
Russet mites and Broad mites поражението не изгледа така.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Имат по 2-4 на глава. Което си е много, но на това място предполагам винаги ще има.Shevica написа: ↑12 Сеп 2021, 19:18Имат ли много семки ?АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑12 Сеп 2021, 16:28 Днес беше пагуен ден за едно от цветята. Изяде ножа, трябваше му съвсем още малко, но предпочитам да не загубя още повече и така.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
Peter Pan
- Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 51 times
Снощи пръсках с Репакс, но след две седмици смятам да бера. Дали ще повлияе на вкуса, или нещо друго?
Послепис:
Днес е 15 септември и колко спомени нахлуха в мен.... Как след първия учебен ден отиваме до близкия строеж 20 човека, и правим партийно по 0,50ст и взимаме две десятки. И винаги имаше един-двама тактиката, който като стриват, и кашират между пръстите. Хубави години бяха дейба.
Послепис:
Днес е 15 септември и колко спомени нахлуха в мен.... Как след първия учебен ден отиваме до близкия строеж 20 човека, и правим партийно по 0,50ст и взимаме две десятки. И винаги имаше един-двама тактиката, който като стриват, и кашират между пръстите. Хубави години бяха дейба.
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
Трябва МНОГО да внимаваш ако ходиш пак. Може и да съобщят на власт имащите и да искат да те заловят.
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
В бг мн от възрастните са против легализация, просто са живели в други времена и не са неуки за лекарството ни.
.png)