Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)

Заключено
Семена марихуана
Аватар
Drippy
Градинар
Градинар
Has thanked: 17 times
Been thanked: 26 times

Vetrushka написа: 10 Сеп 2021, 22:00 Тази година, май на всички, цъфтежа започва по - късно. Дали е заради високите температури, които бяха ?
Да, определено по късно влезнаха в цъвтеж и сега времето не е благоприятно което ги забавя допълнително. Лично моите цветя тепърва започват да оформят, периода по каталог им е до средата на септември което няма как да се случи на този етап.
Criminal
Градинар
Градинар
Has thanked: 94 times
Been thanked: 68 times

Това е една от моѝте булки,започна да цъфти началото на август към 5-ти другите са по назад в цъфтежа тази според мен до 10-15 дни е готова. Според вас колко време и остава?
Прикачени файлове
Blue cheese-Dinafem
Blue cheese-Dinafem
Blue cheese-Dinafem
Blue cheese-Dinafem
Peter Pan
Градинар
Градинар
Has thanked: 1 time
Been thanked: 51 times

Vetrushka написа: 10 Сеп 2021, 22:00 Тази година, май на всички, цъфтежа започва по - късно. Дали е заради високите температури, които бяха ?
Мойте едните започнаха да цъфтят на 15 юли още, а другите месец по-късно. А са едни и същи сортове в една обща градинка. Най - много ме притеснява откриването на ловния сезон на първи октомври.
Criminal
Градинар
Градинар

Колеги ако някой ползва рапакс против гъсеници какво съотношение правите препарат/вода?
Peter Pan
Градинар
Градинар
Has thanked: 1 time
Been thanked: 51 times

Criminal написа: 11 Сеп 2021, 16:00 Колеги ако някой ползва рапакс против гъсеници какво съотношение правите препарат/вода?
2ml/ L . Тази вечер и аз ще ходя да пръскам
Аватар
senakmz
Градинар
Градинар
Has thanked: 37 times

Пичове здравейте. Опитах се да реша проблема горе долу от 15-20 дни,но не успявам и реших да попитам вас.На снимката се вижда проблема.Пробвах с добавка на микро и субмикро елементи,но няма подобрения.Дали не прекалявам с нещо? Поливам с advanced nutrients-“Ph perfect-grow,micro and bloom поредицата им и също така сега с цъфтежните торове ги лигавя.Но дори си мисля,че им слагам малко.На снимката е горе долу вариянта,някои листа са по-начален етап на това състояние,а други в по-краен…Забелязал съм че са основно в долната част на растението.
Прикачени файлове
image-min.jpg
🍀
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

senakmz написа: 11 Сеп 2021, 19:31 Пичове здравейте. Опитах се да реша проблема горе долу от 15-20 дни,но не успявам и реших да попитам вас.На снимката се вижда проблема.Пробвах с добавка на микро и субмикро елементи,но няма подобрения.Дали не прекалявам с нещо? Поливам с advanced nutrients-“Ph perfect-grow,micro and bloom поредицата им и също така сега с цъфтежните торове ги лигавя.Но дори си мисля,че им слагам малко.На снимката е горе долу вариянта,някои листа са по-начален етап на това състояние,а други в по-краен…Забелязал съм че са основно в долната част на растението.
При мен е със същите листа пръсках го с няколко препарата ама като влези в цъфтеж прекратих с пръскането и си е на петна
Аватар
senakmz
Градинар
Градинар
Has thanked: 37 times

Пичове не бях виждал такова нещо до са.Уж не е пърпъл,а по едно от бройките само на 2 листа на един плод краищата на листата лилаво само по краищата,надолу си е зелено.Що е то? 😅
🍀
Criminal
Градинар
Градинар

Peter Pan написа: 11 Сеп 2021, 16:06
Criminal написа: 11 Сеп 2021, 16:00 Колеги ако някой ползва рапакс против гъсеници какво съотношение правите препарат/вода?
2ml/ L . Тази вечер и аз ще ходя да пръскам
Благодаря приятел!
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

senakmz написа: 11 Сеп 2021, 19:31 Пичове здравейте. Опитах се да реша проблема горе долу от 15-20 дни,но не успявам и реших да попитам вас.На снимката се вижда проблема.Пробвах с добавка на микро и субмикро елементи,но няма подобрения.Дали не прекалявам с нещо? Поливам с advanced nutrients-“Ph perfect-grow,micro and bloom поредицата им и също така сега с цъфтежните торове ги лигавя.Но дори си мисля,че им слагам малко.На снимката е горе долу вариянта,някои листа са по-начален етап на това състояние,а други в по-краен…Забелязал съм че са основно в долната част на растението.
Това не изглежда като проблем с храна. Прилича на thrips damage, направи по-хубава снимка.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”