Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
София, кво стана при тебе?Разбрах, че някакви фалове станали и едната градина заминала...как стоят нещата със законите при вас и ще има ли правни последици?
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Нищо по-различно не става другата градина е доста по-малка 100 растения в различни саксии (25-40 галона), много по-малко работа. Брането започна на някой видове и сега следва trim jail.
Куките като доидат винаги има последствия, няма да са отгромни но трябва да мине през съдебната система.
Не съм активен тук защото съм in and out of the hostiptal - доста пъти вече за последните 6 седмици и не се чуствам добре, но се възтановявам.
Зимата ще имам повече време и ще се опитам да съм по-активен.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3743 times
Здравейте. Имам едно растение в 3-та седмица от цъфтежа си. Бях си счупил малко да го пробвам но не хваща и си мисля дали може да почне да хваща. Семката е от пушен коз
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
Tricky, бих казал оклончив отговор: it depends, колкото е оклончив отговора за произхода на това растение. Все пак е начален етап бих казъл maybe. Всичко до тук е в сферата на гадаенето, която не е изключотелно точна.
.png)