АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑14 Авг 2021, 12:15Приятелю, не искам да ти чупя мерака. Не ме разбирай погрешно, напротив. Следващия път трябва да си по решителен и да взимаш поуки от предните опити.
Цветята който отглеждаш, не очаквай нищо от тях и най най най главната ти причина поради която ти споделям това е,че китките са ти буквално на сянка от там ти идват дългите и рехави китки.
Другата година избери място макскмално от сутрин до вечер да ги пече якото слънце.
Най вече слънцето юли, август, сетември.
Двете най важни неща за хубави китки - много вода и много слънце!
Успех.
Наистина няма много слънце.Да очаквам ли да цъфтят или да ги заебавам
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)
-
Prpl606
- Градинар

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 46 times
- Piliminchi
- Градинар

- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 51 times
Добре са си растенията , как така ги заебаваш след няколко месеца работа ? Всеки има различни виждания и цели , според мен може да си изкараш за цяла година да имаш даси пушкаш , просто разчисти на около и отиди в градината в различни часове и ще видиш кое пази сянка и режеш! Опита се трупа с времето а не се купува или научава на изуст , мислиш какво си объркал тая година и следващата коригираш.
Успех!
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Не режеш нищо, приятел! Не сме тук да се отказваме, нали? Просто казах, че не можеш да очакваш дебели и плътни глави. Ще изкараш раьбира се, но малки и рехавички.
Въпроса е да натрупаш някакъв опит, затова и ти го казах това. Да се учиш от грешките си и на другите.
Първитв ми 2 аутдора съм изкарвал по малко от 100гр така, че всеки е минал през това. Няма страшно, стискай зъби

Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Forgoten garden.
Върви окей, тоо мъч са ми на височина има някой гонят 3 метра гадни клечки ама като няма мрежи така стаа :д
Разбира се и тая година няма да ме подминат гадните, малки твари стеблопробивачите дейба..
Намерих само една гъсеничка, но смятам, че за сега успявам да контролирам нещата. Взех си поука от миналата година и не съм пропускал седмица пръскане тази хахах
I guess it works.
Върви окей, тоо мъч са ми на височина има някой гонят 3 метра гадни клечки ама като няма мрежи така стаа :д
Разбира се и тая година няма да ме подминат гадните, малки твари стеблопробивачите дейба..
Намерих само една гъсеничка, но смятам, че за сега успявам да контролирам нещата. Взех си поука от миналата година и не съм пропускал седмица пръскане тази хахах
I guess it works.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Piliminchi
- Градинар

- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 51 times
Егати хейтъра и после му вика не искам да те отказвамАУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑15 Авг 2021, 13:49Не режеш нищо, приятел! Не сме тук да се отказваме, нали? Просто казах, че не можеш да очакваш дебели и плътни глави. Ще изкараш раьбира се, но малки и рехавички.
Въпроса е да натрупаш някакъв опит, затова и ти го казах това. Да се учиш от грешките си и на другите.
Първитв ми 2 аутдора съм изкарвал по малко от 100гр така, че всеки е минал през това. Няма страшно, стискай зъби![]()
Щом за 2 години си изкаравал по 100г значи си бил бавно развиващ , аз на първия си аут дето абсолютно нищо не разбирах изкарах по 200-250г на растение !
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3743 times
Хайде да помоля за малко по добър тон, няма нужда от нападки и обиди. Това кой какво е изкарал, особено на вън има много фактори, кой колко разбира и какво прави се вижда много добре.Piliminchi написа: ↑16 Авг 2021, 11:28Егати хейтъра и после му вика не искам да те отказвамАУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑15 Авг 2021, 13:49Не режеш нищо, приятел! Не сме тук да се отказваме, нали? Просто казах, че не можеш да очакваш дебели и плътни глави. Ще изкараш раьбира се, но малки и рехавички.
Първитв ми 2 аутдора съм изкарвал по малко от 100гр така, че всеки е минал през това. Няма страшно, стискай зъби![]()
![]()
Щом за 2 години си изкаравал по 100г значи си бил бавно развиващ , аз на първия си аут дето абсолютно нищо не разбирах изкарах по 200-250г на растение !
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Vetrushka написа: ↑16 Авг 2021, 11:59Хайде да помоля за малко по добър тон, няма нужда от нападки и обиди. Това кой какво е изкарал, особено на вън има много фактори, кой колко разбира и какво прави се вижда много добре.Piliminchi написа: ↑16 Авг 2021, 11:28Егати хейтъра и после му вика не искам да те отказвамАУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑15 Авг 2021, 13:49
Не режеш нищо, приятел! Не сме тук да се отказваме, нали? Просто казах, че не можеш да очакваш дебели и плътни глави. Ще изкараш раьбира се, но малки и рехавички.
![]()
Хахах няма проблем, Ветре! Децата не разбират какво се пише, четът каквото искат.
Piliminchi написа:Егати хейтъра и после му вика не искам да те отказвамАУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑15 Авг 2021, 13:49Не режеш нищо, приятел! Не сме тук да се отказваме, нали? Просто казах, че не можеш да очакваш дебели и плътни глави. Ще изкараш раьбира се, но малки и рехавички.
![]()
Приятелю, виждам те че си нов. Обикновено новите не се месят в мненията на по опитните.
Смятам, че няма нищо хейтърско в коментара ми. Даже напротив, опитвам се да му дам насока за следващия път какво да избегне за по добри резултати!
Опитвам се и да го окуража да продължи с текущия грол и да изкара докрай. Защото има още какво да види от този грол и евентуално да научи.
Тва дали съм бил бавноразвиващ, не съм много сигурен защото просто не съм знаел А и Б първите пъти.
Ако имаш нужда от информация може да изчетеш дневника ми от миналата година за да видиш как се прави по над кило на китка!
Успех.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Гледам че си мерите грамажите (по приятелски разбира се).
Ще направя пояснение че това е много относително и не е показалтел дали си добър градина или не. Колкото и добър градинар да си ако климатичните условия не позволяват няма как да се изкара качествена и количествена реколта. - затова много хора предпочитат indoor.
За начинаещите тук продължавайте да си гледате растенията докрая не се отказвайте.
За по-напредналите - реколта която се отглежда отвън има определени загуби които колкото и добър градинар да си няма как да се избегнат.
Ще направя пояснение че това е много относително и не е показалтел дали си добър градина или не. Колкото и добър градинар да си ако климатичните условия не позволяват няма как да се изкара качествена и количествена реколта. - затова много хора предпочитат indoor.
За начинаещите тук продължавайте да си гледате растенията докрая не се отказвайте.
За по-напредналите - реколта която се отглежда отвън има определени загуби които колкото и добър градинар да си няма как да се избегнат.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
.png)