Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)
Здравейте, нов съм в отглеждането и ми е за първа година, до преди 10 дни всичко беше наред с растенията, след това започнаха постепенно да се появяват тези петна. На какво може да се дължи и с какво мога да ги лекувам? Моля за съвет от хората, които са запознати. Растения са във втората седмица на цъфтеж. Благодаря.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Имаш листна септория Произхожда от два гъбични патогена, канабис Septoria и S. neocannabina, които засягат конкретно растенията.AresAn написа: ↑03 Сеп 2020, 20:59 Здравейте, нов съм в отглеждането и ми е за първа година, до преди 10 дни всичко беше наред с растенията, след това започнаха постепенно да се появяват тези петна. На какво може да се дължи и с какво мога да ги лекувам? Моля за съвет от хората, които са запознати. Растения са във втората седмица на цъфтеж. Благодаря.
Лечение
Химия
НЕ ПО-МАЛКО ОТ 60 ДНИ ПРЕДИ БРАНЕ!!! - Куадрис (препоръчва се 60 дни карантина)
БИО
Лимоцид в комбинация с Propolix (Препоръчва се 5 дни карантина
Домашно
Чай от ЧКЧ (Червен Калифорнийски Червей)
Чай от канела, кориандър, нийм, сусам и карамфил, смесени с етерични масла, могат да бъдат полезни.
Компостният чай, содата за хляб и триходермата са други полезни опции за предотвратяване на жълто петно по листа.
(препоръчва се поне 10 дни карантина)
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Гъбично забо9ляване,ще те излъжа точно кое е,но се лекува с фунгициди,като преди това се почистват доколкото може всички най-заболели листа(прибираш ги в плик и/или ги гориш,защото са заразни илисе хвърлят някъде не на нива и тн),пуска се въздух отдолу ако е много захрасталачено,също имежду клонките се е пооокастря да минава,някои дребни клони до земята ако има с емахат и тогава чак се пръска.В цъфтеж трябва да търсиш нещо по-безопасно з апръскане.Трудно е да с емахне това като налази повече:/AresAn написа: ↑03 Сеп 2020, 20:59 Здравейте, нов съм в отглеждането и ми е за първа година, до преди 10 дни всичко беше наред с растенията, след това започнаха постепенно да се появяват тези петна. На какво може да се дължи и с какво мога да ги лекувам? Моля за съвет от хората, които са запознати. Растения са във втората седмица на цъфтеж. Благодаря.
Благодаря, а от къде да се сдобия с propolix?
Propolix виждам, че го няма в български сайтове, как да го открия или заместител? Също така каква е моята грешка, за да допусна тази грешка?WDScorpio написа: ↑04 Сеп 2020, 09:02Имаш листна септория Произхожда от два гъбични патогена, канабис Septoria и S. neocannabina, които засягат конкретно растенията.AresAn написа: ↑03 Сеп 2020, 20:59 Здравейте, нов съм в отглеждането и ми е за първа година, до преди 10 дни всичко беше наред с растенията, след това започнаха постепенно да се появяват тези петна. На какво може да се дължи и с какво мога да ги лекувам? Моля за съвет от хората, които са запознати. Растения са във втората седмица на цъфтеж. Благодаря.
Лечение
Химия
НЕ ПО-МАЛКО ОТ 60 ДНИ ПРЕДИ БРАНЕ!!! - Куадрис (препоръчва се 60 дни карантина)
БИО
Лимоцид в комбинация с Propolix (Препоръчва се 5 дни карантина
Домашно
Чай от ЧКЧ (Червен Калифорнийски Червей)
Чай от канела, кориандър, нийм, сусам и карамфил, смесени с етерични масла, могат да бъдат полезни.
Компостният чай, содата за хляб и триходермата са други полезни опции за предотвратяване на жълто петно по листа.
(препоръчва се поне 10 дни карантина)
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Грешка няма. Това са нормални неща, които се случват при отглеждане на открито, можеш само да извършваш превантивни мерки с изброените препарати.
https://www.urbanbotaniks.com/product/9 ... -30ml.html
https://www.urbanbotaniks.com/product/9 ... -30ml.html
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Грешка е например много завряни клонки и листа във вътрешността на растението,листа едно върху друго или да с е докосват до земята клонки,гъсти треви и храсти да запердват твоите цветя наоколо и да създават такива предпоставки.Трябва преди всичко въздух като превенция и преди да пръскаш. Още по време на растежа наоколо да с е скубе,да се чисти около тях и те самите,МУЛЧ в широк перимевтър около стъблото,пръскане в растежа и преди самия цъфтеж.Това с еполучава от влага и завряно или като вали и удря земята дъжда те хвърчат с водните капки и се лепват най-лесно на най-долните клони.Има я заразата там явно.Преди пръскане почисти най-скапаното и го разкарай,почисти всичко в бизост д амине течение и тогава едва пръскай с нещо,иначе няма да има смисъл.И пак трудно ще го ограничиш. Слънце и въздух,висока температура,но без влажност.Хората съм виждала на клипове да ги духат цветята с духалка за листа след дъжд,това много ми хареса!:)
-
DERTRAUM-OFFICIAL
- Нов Градинар

- Been thanked: 23 times
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
.png)