Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Vetrushka Indoor 2020 №2

Семена марихуана
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2134 times
Been thanked: 3769 times

Здравейте колеги, днес им свършва 4-та седмица 12/12. Растенията се развиват прилично, започнаха вече да понамирисват и вече филтрирам въздуха. Поливат се вече през 2 дни, като пият около 2 литра на саксия. Едно от цветята има много странен проблем, само една клонка от растението показва дефицити, калций, магнезий азот. Не е нещо фатално, но просто ми е интересно как така само на един клон има проблеми. Аз си мисля, че китката седеше много близко до входящата тръба а от там ми влиза и влагата, да не би от това да показва проблеми. Храня ги през поливка с торовете на Bio Canna, като ги редувам с нещата на Bio Bizz. Веднъж седмично давам и допълнително калций и магнезий.

Направих снимки и на клонингите, все още са в 100 мл., топирани са вече 2 пъти и вървят страхотно, за размера на саксията. До седмица ще ги преместя в еднолитрови саксии и ще ги сложа под 150 мх, заедно с разсада за зеленчуковата градина. Сега на всяка поливка им давам Fish Mix, Activera и Bio Heaven

0.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Здравейте колеги, днес е последния ден от 5-та седмица 12/12. Едното растение продължава с калциевия дефицит, при поливките само на него давам допълнително. Сложих по 50 грама от цъфтежното Guano на Guano Diffusion на саксия, миналата седмица. Температурата през светлата част ми 22-26 градуса, а в тъмния период 20-22, влажността ми е около 40-55%.
all.jpg
all2.jpg
The White OG
thewhiteog.jpg
Blue Ice OG
blueIceOg.jpg
Strawberry Banana Grape
qgoda.jpg
1.jpg
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1340 times
Been thanked: 2327 times

Vetrushka написа: 17 Мар 2021, 00:01 Здравейте колеги, днес е последния ден от 5-та седмица 12/12. Едното растение продължава с калциевия дефицит, при поливките само на него давам допълнително. Сложих по 50 грама от цъфтежното Guano на Guano Diffusion на саксия, миналата седмица. Температурата през светлата част ми 22-26 градуса, а в тъмния период 20-22, влажността ми е около 40-55%.

all.jpg
all2.jpg

The White OG
thewhiteog.jpg

Blue Ice OG
blueIceOg.jpg

Strawberry Banana Grape
qgoda.jpg

1.jpg
Браво бомба са,Blue ice-a и Strawberry-то доста ми допадат на вид. :passg:
Keep on growing :stone:
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Здравейте колеги, да Ви покажа какво видях вчера при мен, мисля, че е мутация това. Виждал разни снимки в нета, но лично при мен до сега не се получавало. Сорта е Strawberry Banana Grape, това което има проблеми. Прави глави от самото листо, не знам как не съм го видял до сега, като през ден го оглеждам, дали му се развива проблема.
Wire 2021-03-17 at 10_19 PM.jpeg
Wire 2021-03-17 at 10_19 3.jpg
Wire 2021-03-17 at 10_19 2.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

В един сайт твърдяха, че и от торове и плант регулатори можело да се получи.... Но не знам колко е вярно това, само го преразказвам. Според мен е ген нещо, но и аз не знам...
.. Изглежда много яко обаче! А ако се опраши там дали ще пусне семка?! 🤣
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Много ме е яд, че не взех клонинг от него, чудя се да взема някоя малка клонка за тест, да видя дали все пак ще стане нещо и да го върна да вегетира. Съмняваме, но ще пробвам :)
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

Гледам автоматик версията на този сорт има странен аромат и фем ли са с този мирис.....неопределен но приятен???
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Mezzazine написа: 19 Мар 2021, 06:56 Гледам автоматик версията на този сорт има странен аромат и фем ли са с този мирис.....неопределен но приятен???
Здравей, за Strawberry Banana Grape ли става въпрос, аз не съм виждал автоматик на този сорт. Не мога да го определя точно него как мирише, че са ми 3 сорта в палатката по 2 растения. Аз го бях гледал и миналата година Indoor, тогава си биеше на чиста ягода другите плодове от микса не ги усещах :)
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Здравейте колеги, снимките са от последния ден на 6-та седмица цъфтеж. Последните няколко поливки са били с храна, на максимална доза. Всички се развиват много добре и започват да натежават. Следващата седмица мисля да им сложа мрежа да ги придържа. Панела съм го смъкнал на 40 см., едното растение, което показва дефицит съм го нагласил, да е по ниско от другите. От силната светлина веднага се появят нови петна и съм го смъкнал с 10см., под другите. Едното бяло OG върви много бързо спрямо другите и на него му спирам храната. Направих снимките до колкото мога по отделно, но е трудна работа да хвана само едно в кадър.

The White OG
The White OG.jpg
The White OG_1.jpg
Strawberry Banana Grape
Strawberry Banana Grape.jpg
Strawberry Banana Grape_2.jpg
Strawberry Banana Grape_3.jpg
Strawberry Banana Grape_4.jpg
Blue Ice OG
Blue Ice OG.jpg
Blue Ice OG_2.jpg
The White OG 2