Ъп
Ден 35 12/12
Темп мин 21,5° макс 29°
Влага мин 38% макс 49%
Alga bloom 2.5мл на 1л
Кал/ маг 0.4мл на 1л
Green sensation 0.6мл на 1л
Меласа 2ч.л на 3.5
Pyre zym 1мл на 1л
Ec 1.6
Здравейте колеги схемата на поливане е същата преялото пак не му дадох green sensation дадох им ензими с надеждата да редуцират стреса от претворяването.... тва претореното тъй и не тръгва като другите и ще се пробвам да го засуша няколко дена малко на преполято ми блъска въпреки че съм му намалил количествата вода която му давам още от самото начало като го осетих че не е добре..... другите две си пръскат много обилен цъфтеж със всичките му красоти....
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Ми ни Хоби гроу 150w лед (2)
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Внимавай колко го засушаваш защото преторено и много сухо е още по-концентрирани соли(елементи) в корените.4yk4y написа: ↑14 Фев 2021, 19:41 Ъп
Ден 35 12/12
Темп мин 21,5° макс 29°
Влага мин 38% макс 49%
Alga bloom 2.5мл на 1л
Кал/ маг 0.4мл на 1л
Green sensation 0.6мл на 1л
Меласа 2ч.л на 3.5
Pyre zym 1мл на 1л
Ec 1.6
Здравейте колеги схемата на поливане е същата преялото пак не му дадох green sensation дадох им ензими с надеждата да редуцират стреса от претворяването.... тва претореното тъй и не тръгва като другите и ще се пробвам да го засуша няколко дена малко на преполято ми блъска въпреки че съм му намалил количествата вода която му давам още от самото начало като го осетих че не е добре..... другите две си пръскат много обилен цъфтеж със всичките му красоти....
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
-
Harvester
- Градинар

- Has thanked: 400 times
- Been thanked: 305 times
Предполагам, че вече е доста късно, но това е от близостта на лампата, почти на 100%4yk4y написа: ↑25 Яну 2021, 21:27 Добър вечер колеги днес успях да снимам на изгасена лампа проблема който ме тормози... значи на мен ми се въртят два сценария единя е че преторено другия че е нещо обвързано с пх- то но изобщо нямам ОПИТА да съм сигурен въпреки че почвата ми е стара не ми се вярва да е дефицит по скоро заключен елемент....
![]()
Моля за мнение от по опитните колеги
Ще се радвам ,на мнения
-
4yk4y
- Градинар

- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 474 times
Ъп
Ден 56
Темп мин 19° макс 30°
Влага около 42-3%
Alga bloom 3мл на 1л
Кал/ маг 0.8 на 1л
Pyre zym 1мл на 1л
Меласа 1ч.л на 3,3л
Ec 1,35
Леко намалиха листната маса аз намалих водата дават им около 65 дена цъфтеж и на двата сорта но мисля че ще хване 75+ дена като cream cheese вече издува и стяга главите но badazz и двете те първа почват да надуват....ще видим може да се наложи cream cheese да го отрежа преди badazz въпреки че ще се опитам да го избегна....
-
4yk4y
- Градинар

Ъп
Ден 63
Alga bloom 3мл на 1л
Green sensation 0.8мл на 1л
Pyre zym 1мл на 1л
Кал/ маг 0.2мл на 1л
Меласа 1ч.л на 3л
Ец 1.6
Здравей те колеги мисля да им направя още една поливка с храна която ще е утре или в други ден... след това две само с меласа и накрая една или две с canna flush до тогава трябва да са готови двете badazz имат още да дебелеят по моите сметки ще им трябва още 2 седмици на кое повече на кое по малко но ще ги режа заедно ....

Ден 63
Alga bloom 3мл на 1л
Green sensation 0.8мл на 1л
Pyre zym 1мл на 1л
Кал/ маг 0.2мл на 1л
Меласа 1ч.л на 3л
Ец 1.6
Здравей те колеги мисля да им направя още една поливка с храна която ще е утре или в други ден... след това две само с меласа и накрая една или две с canna flush до тогава трябва да са готови двете badazz имат още да дебелеят по моите сметки ще им трябва още 2 седмици на кое повече на кое по малко но ще ги режа заедно ....
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Отиличен grow, много добре изглежда.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
4yk4y
- Градинар

Ден 77
Темп 30° в светлата част и 21 в тъмната
Влага около 40% В светлата част малко на доло а в тъмната малко на горе...
До сега съм им направил две поливки само с меласа чудя се дали утре да ги полея пак с меласа или направо с кана флуш и да ги приключвам.... по принцип на вид изглеждат готови но на сативите само по горните глави са млечни трихомите на доло има доста прозрачни мисля че може да изкарат още седмица....
Хубавото е че сам отпуска и ще мога да ги наблюдавам доволно до края им....
.png)