Здравейте, последната седмица момичетата вече почнаха да растат, както трябва. Давах им листно Bio - Hydrate и успях да си разваля помпичката с Nano Breathe, така и не успях да ги пръсна хубаво с него и го оставих за следващата седмица.
Давах им от ензими, а следваща ще са на чай от ЧКЧ, редувам ги през седмица.
Имам вече вкоренени клонинги и от 2-те растения Maui Wowie. До няколко дни ще ги пускам, по малко под леда, от голямо разстояние и като покажат растеж, ги пускам под 150 MH.
Евентуално след 6-ти Май, падат КПТ-тата и това значи, че тези дни ще пускам разсад и за outdoor за градината със скорпи. Ще се гледат заедно с клонингите, под MH-то.
Lemonchello Haze
Strawberry Banana Grape
Maui Wowie
Afghan
Клонинги
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Vetrushka Indoor Sunshine Rege Състезание (Sponsored Mars Hydro Review)
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2134 times
- Been thanked: 3769 times
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
Много добре изглеждат растенията. Колко часа светлина даваш на клонингите?
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- Vetrushka
- Ветрушка

Клонингите са на 24/0, а бокса е на 20/4.
Леда с който им светя е 20 вата, 6500К и някакъв за външно осветление и до сега не съм го пробвал за такива цели. Имам още един саморъчно направен. Той е пълен спектър и свети в лилаво, може да им пусна и двата в началото.
Леда с който им светя е 20 вата, 6500К и някакъв за външно осветление и до сега не съм го пробвал за такива цели. Имам още един саморъчно направен. Той е пълен спектър и свети в лилаво, може да им пусна и двата в началото.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
Сега не им трябва още светлина като гледам снимките. Поне 5-7 дни така преди да учеличиш осветлението.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте колеги, една седмица не съм обновявал, но нямаше и какво да се види ново. От началото на тази седмица са на режим 12/12. На следващата поливка ще им дам вече от цъфтежните торове. Ще ги карам по схемата на Bio Canna, но с намалени дози. Почвата им е доста добре заредена и да не им дойде в повече.
Забелязвам, че след, като ползвам Nano Breathe листно с доста по ниска, от максималната доза, на следващия ден им горят връхчетата. Дадох им последно в съотношение 2 грама на литър вода.
Още от 2-рия ден от смяната на режима се усетиха, какво става и започнаха да се стречват. Strawberry Banana Grape ми седи най дребен и днес ще се наложи да го повдигна с 15 см.
Температурата през светлия период e между 25-28 градуса и влага 40-55%, през тъмния 22-25 и влагата стига до 60%. Напред в цъфтежа със засилването на вентилацията, влагата пада до разумни граници.
Lemonchello Haze Strawberry Banana Grape Maui Wowie Afghan
Забелязвам, че след, като ползвам Nano Breathe листно с доста по ниска, от максималната доза, на следващия ден им горят връхчетата. Дадох им последно в съотношение 2 грама на литър вода.
Още от 2-рия ден от смяната на режима се усетиха, какво става и започнаха да се стречват. Strawberry Banana Grape ми седи най дребен и днес ще се наложи да го повдигна с 15 см.
Температурата през светлия период e между 25-28 градуса и влага 40-55%, през тъмния 22-25 и влагата стига до 60%. Напред в цъфтежа със засилването на вентилацията, влагата пада до разумни граници.
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте колеги, днес е 12 ден от смяната на 12/12. Тази седмица им давах за първи път от торовете на Bio canna Bio Flores и Bio Boost в по ниски от препоръчителните дози. Сега преди тъмния период ги пръснах с Bio Hydrate на Better Organix.
Започнаха да пият повече вода и се поливат горе долу през ден. Всички започнаха да образуват съцветия около 10-тия ден от смяната режима. Все още няма никаква миризма от тях и филтъра не е монтиран.
Искам да кажа, че съм много доволен от панела. Нямах никакви проблеми с температурата в по топлия период който беше. Успявам да поддържам температурата в бокса, да е еднаква с тази в стаята. Това няма как да се постигне с MH и HPS, макар и с Cool Tube. Мисля, че с един такъв панел, спокойно може да се гледа целогодишно. Ще видим как ще се справи и в цъфтежа.
Не знам какво направих с снимките на Afgana и нямам подробни за него. На общата снимка е първи в дясно.
Lemonchello Haze Strawberry Banana Grape Maui Wowie
Започнаха да пият повече вода и се поливат горе долу през ден. Всички започнаха да образуват съцветия около 10-тия ден от смяната режима. Все още няма никаква миризма от тях и филтъра не е монтиран.
Искам да кажа, че съм много доволен от панела. Нямах никакви проблеми с температурата в по топлия период който беше. Успявам да поддържам температурата в бокса, да е еднаква с тази в стаята. Това няма как да се постигне с MH и HPS, макар и с Cool Tube. Мисля, че с един такъв панел, спокойно може да се гледа целогодишно. Ще видим как ще се справи и в цъфтежа.
Не знам какво направих с снимките на Afgana и нямам подробни за него. На общата снимка е първи в дясно.
Lemonchello Haze Strawberry Banana Grape Maui Wowie
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
С тва оформяне много ми напълни душата човек, заклевам се.. Много искам и аз да се науча така. Тва ако го направиш за аутдор стават горили.. Браво!
Аз ползвах в първия ми индор лед панел 450вата и в цъфтежа хич не се представи добре, но твоята марка е по-сериозна
Успех, тигърче!
Аз ползвах в първия ми индор лед панел 450вата и в цъфтежа хич не се представи добре, но твоята марка е по-сериозна
Успех, тигърче!
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте колеги днес е 5-ти ден от 3-та седмица от 12/12. От 4-те растение най нисичко седи Strawberry Banana Grape, почти не се стречва. Повдигнато е с повече от 15 см, спрямо другите. Пие вода сигурно 3 пъти по малко от другите, но е с най - напред в цъфтежа. Поливам ги горе долу през ден, като тази седмица засилих малко дозата на торовете, не показват признаци на преторяване. Веднъж седмично им давам само ензими и веднъж храна. Днес съм ги пръснал листно с Bio-Hydrate и K +Amino. Все още миризмата от тях е толкова незабележима, че не е необходимо филтър. Снимките на Lemonchell Haze изглеждат по тъмни, защото панела не го осветява добри и седи малко в сянка.
Lemonchello Haze Strawberry Banana Grape Maui Wowie Afghan All
Lemonchello Haze Strawberry Banana Grape Maui Wowie Afghan All
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
О,много добре!!!!сега да видим на цъфтежа леда как ще е.
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте колеги, днес е 5-ти ден от 4-та седмица 12/12, реалния цъфтеж започна 10-на дни след обръщането на режима. Аз почти винаги първите 10-на дни не ми влизат в сметката от цъфтежа, не знам дали е правилно по този начин.
Тази седмица им давах веднъж чай от ЧКЧ и вчера ги полях с торовете на BioCanna. Следващата седмица ще им дам екстракт от Bad Guano, на някой от цветята ми се струва, че имат зачервяване по дръжките и стеблата на растенията.
Тази седмица им давах веднъж чай от ЧКЧ и вчера ги полях с торовете на BioCanna. Следващата седмица ще им дам екстракт от Bad Guano, на някой от цветята ми се струва, че имат зачервяване по дръжките и стеблата на растенията.
.png)