Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Коронавирус

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3745 times

За мен цялата тази работа е направена умишлено, не срещу Италия или Китай, а срещу всички. Така ще починат, по голямата част от възрастното население, както и хората с хронични проблеми. Колкото и грубо да прозвучи, тези които го правят, нямат нужда от консуматори и хора, които не могат да вършат работа. Тези групи са засегнати най - много, а както се вижда от статистиката, децата почти не са, което не е така при другите вирусни инфекции. Това ме кара и да си мисля, че всичко е умишлено направено.
Аватар
Zafor19
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1269 times
Been thanked: 893 times

Искам да ви успокоя, сигурен съм че аз го изкарах тоя вирус, вече го казах, но сега пак. Хванах го след като един колега, пенсионер почина на работа докато си беше, но тогава още не се говореше за короната. Докато влязох в офиса усетих как нещо направо ми влезна в носа и започна да ме дразни силно, много силно, все едно ще кихам. Имам физиологичен разтвор и се промивам веднага, ама сега не знам защо само се издухах, но продължи да ме сърби носа. До вечерта сополите вече бяха река и имах температура към 38. Много тежко беше първите 3 дена, Бях 3 дни с 40 градуса темп и пулс 120 и после още 3 дни с 39 градуса и пулс 85-90. НО докато не вкарах РСО маслото в действие и аналгин. От тоя пулс не можех да се изпотя защото от топлото имах чувството, че сърцето ми се вари на огън и задух получавам. Само на студено можех да стоя 16-17 градуса. Жена ми ѝ тракаха зъбите 5 дена докато спях на отворено. Така че на третия ден се сетих и пих масло. От маслото ми падна пулса и после пих аналгин за потене, ама здраво потене започна още два дни по 3 пъти смяна дрехи. Сега остана кашлицата да ме влачи, доста е гадна и дълбока, но РСО маслото я успокоява. Имам и живовляк в ракия за кашлицата, много помага
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

Да си имате за четене :)
Линк - https://archive.4plebs.org/pol/thread/241674007/

Anonymous ID:nQzQS2i3 Fri 31 Jan 2020 04:46:01 No.241674613 Report

Remember, the most optimistic prediction at this point is 60,000 people are going to get killed in the next few months. It's highly infectious with an R6, probable chance of further mutations, infectious during the prodromal phase, and it's airborne. The only reason you're not already seeing thousands of people confirmed outside of China yet is because the incubation period but believe me the WHO is already talking about how "problematic" modeling the Chinese response in Western countries is going to be, and the first country they want to try it out in is Italy. If it begins a large outbreak in a major Italian city they want to work through the Italian authorities and world health organizations to begin locking down Italian cities in a vain attempt to slow down the spread at least until they can develop and distribute vaccines, which btw is where you need to start investing.

The not just bad but scary case scenario is that they fail to contain it and that it also mutates in South America. This is going to be far, far worse than the Spanish flu if that happens and it's going to completely crash the global economy. This is concerned by world health authorities to be "only" 20.6-7% probable of happening however so as far as they're concerned they're taking it one step at a time not to start a panic, but it is estimated a one in five chance of over a hundred million people dying in the next year. Redfield is aware of this along with some other top American CDC staff and triaging the situation the situation according to that logic. Ask Kyle about this when you've got a chance. European health authorities do not seem fully debriefed on all this yet but WHO as far as I'm aware is where the numbers themselves mostly originated along with the models.

Буквален Превод
Петък 31 ЯНУАРИ 2020 04:41:18
издърпайте запасите си сега - входяща пандемия
Затова се радвам, че не казах нищо преди два дни, когато се изкуших да публикувам, но знаех за това преди време. Реших да не публикувам във вторник, че СЗО е на път да обяви глобална спешна ситуация, но все още имам смесени чувства и не мога да бъда лесно идентифициран в този момент, така че сега ще ви уведомя / pol /, че е много по-лошо от какво ви казват Ще го предложа, като кажа, че работя във финанси и имам приятели и семейство в медицинската индустрия и областта, включително в CDC и един близък приятел в СЗО.

За начало Ro (произнася се R Night) всъщност е около 6, а не 3. Второ, това е малко по-смъртоносно в сегашна форма, като Китай покрива много от смъртта, като ги предава като инфаркти, пневмония, бъбречна недостатъчност и всякакви на официални причини да се скрият истинските числа. CDC и WHO са много наясно с това. Ще чуете и фразата „потвърдени случаи“. Понастоящем епидемиолозите смятат, че във вторник Китай е надминал 120 000 случая; също е възможно те да ударят 100k преди седмица. Единственото, което знаят със сигурност е, че Китай определено е имал минимум 120 000 инфекции до вторник.

Има много висок профил инвеститори, които мълчаливо се изтеглят преди време. Пътувания и туризъм, индустрията за хотелиерство и услуги, това са само най-непосредствените и очевидни. Производството е на път да тръгне на диво возене. Единствените "безопасни" индустрии, които могат да инвестират в момента, са биомедицинските полета и пластмасите, колкото е странно. Почти всички други индустрии ще бъдат масово засегнати и всеки, който знае, се опитва да направи това възможно най-тихо преди SHTF частично, за да избегне твърдения за вътрешна търговия, но по-важното е да не започне паника.

Ето защо CDC и WHO го крият. Що се отнася до тях, колкото и да е лоша болестта, паниката винаги ще бъде по-лоша. Ето защо много икономисти го омаловажават или откровено ви лъжат.
през следващата година или две.
следващите месеци болестта ще бъде поддържаща инфекции в световен мащаб, включително устойчиви локални инфекции в почти всеки голям столичен център до края на май. Американските CDC и WHO проектират от 60 000 до 2 милиона смъртни случая до началото на лятото. Отново те омаловажават това, защото 2 милиона не се считат за много хора, но това се предполага, че те могат да спрат инфекциите във всяка голяма градска зона.

Сега за лошата част. Те очакват това нещо да мутира допълнително. Тези резултати от австралийската лаборатория не са добри. Този вирус има много висока склонност да мутира в силно смъртоносна форма и СЗО прогнозира доста голяма вероятност, че ако достигне определени популации на прилепи в Бразилия, той може да скочи до 15% смъртност. Това означава, че в момента, в който чуете за Рио или Бразилия или за случаите на докладване, трябва незабавно да се уверите, че имате доставки на стойност един месец, защото това ще започне да убива много милиони хора. Що се отнася до хора като СЗО, които се занимават с такива числа през цялото време това не е важно и те "
Те също така са много наясно с факта, че повечето страни, особено САЩ, нямат голям капацитет. Всъщност това означава, че болниците имат определен праг на средно заети легла спрямо свободен капацитет при спешни случаи и че достатъчно масивна катастрофа може незабавно да направи EMS безполезни. ВСИЧКИ от Хубей вече бяха ударили и надминаха капацитета на скока на китайските болници преди повече от седмица. В момента по-голямата част от китайските големи столични райони се удрят в капацитета на скока, докато ние говорим, и вие ще знаете, че ви казвах истината, когато съобщенията за военно положение, прилагани в цял Китай, влизат в новините през следващата седмица или две.

Това е силно вирулентна болест, чието разпространение сега се оценява като неудържим при лошия, но не най-лошия сценарий. Пазарите преминават в паника. Китайските пазари първоначално все още не са отворени, поради което това ще се превърне в голям шок от следващата седмица. Той ще настила пазарите. Хората ще останат сляпо надежди, докато нещата продължават да се влошават. Ако имате големи инвестиции в фондовата борса, ще се вдигнете. Почти това, което всички, които знаят каквото и да било, очакват зад затворени врати, е, че предстои да влезем в
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Как да победим Коронавируса? Чрез Намасте! :)

🙏

https://www.youtube.com/watch?v=g02xU7nSecE

Намасте е поздрав чрез който не се обменят бактерии, защото няма ръкостискане. Представлява лек поклон и допиране на двете ви длани една в друга след което се произнася Намасте, може и без произнасяне и носи същи смисъл. Може да се прави на хора, животни, растения, реки, скали и т.н..

Всъщност това просто допиране на ръцете е една от най-силните Йоги. Не случайно в много релиигии човек като се моли прави така форма с ръцете си. Това е Мъжествеността и Женствеността в Едно.(ляв мозък или десен мозък) Сливане на двете полукълба на мозъка. Ин и Ян! Сливане на полярностите. Или както искате го наричайте, но това движение просто дава изразяване на това, което се случва във вас.

Йога значи Съюз с Вселената. Най-простата форма на йога е Намасте.
Какво значат думите Намасте?

"Божественото в мен приветства и се свързва с божественото в теб"

„Почитам Духа в теб, който е и в мен“;
„Твоята Душа и моята Душа са Едно“;
„Почитам онази част от теб, в която живее цялата Вселена, онази част от теб, в която са Любовта, Честността и Мира. Когато ти и аз сме на това място, ние сме Едно“.

До скоро незнаех за съществуването на Намасте. Един ден се случи нещо и просто се разпаках с усмивка и събрах така ръце от Благодарност за Сътворението. От тогава от време на време нещо в мен ме сръчва да го правя импулсивно ... често се случва когато съм благодарен или радостен. Известно време по-късно разбрах за Намасте.

Като видях, за Намасте и короновируса се изкефих много.

Намасте

🙏
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Днес минахме със свекърва ми да видим какво става в Лидл,ако искате да спазвате някаква карантина това няма как да се случи там!Фрашкано е с народ и всеки оставя количката,след което я взима друг,тези колички с пръст не бих ги пипнала и по начало.Цялото население се е събрало накуп в Лидл и Кауфланд?!А в кварталния магазин си имаше всичко и нямаше жива душа,затова аз си напазарувах от там.:)
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Inna написа: 14 Мар 2020, 17:01 Днес минахме със свекърва ми да видим какво става в Лидл,ако искате да спазвате някаква карантина това няма как да се случи там!Фрашкано е с народ и всеки оставя количката,след което я взима друг,тези колички с пръст не бих ги пипнала и по начало.Цялото население се е събрало накуп в Лидл и Кауфланд?!А в кварталния магазин си имаше всичко и нямаше жива душа,затова аз си напазарувах от там.:)
Луди хора и медиите ги панират и подлудяват повече, като всяват паника. Чудя се рейтинг ли правят, пари ли им дават, души ли нямат... аз като цяло май ще спра да следя новините.

Незная да се смея или да плача, или и двете :)

П.П. забелязвам, че хората на село го приемат и живеят много по-спокойно и леко.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Излагам мнението си за което нямам факти, а само лични размисли и страсти.
Обеден съм, че този вирус е създаден от хората, а не натурално творение на Природата.
Умишлено създаден вирус и умишлено създадена истерия ... страх, които ще доведе хората до контрол, глупост и ще пукне икономическият балон.

Умрелите от Коронавируса в Световен Мащаб за днес 15.03 2020 година в 09:00 часа сутринта българско време са 5,833 човека (пет хиляди осемстотин трисет и три).
Миналата година от грип в световен мащаб са починали 650,000 човека ( шестотин и педесет хиляди) . Което означава, че от грип миналата година (2019 г.) до 15 Март са починали средно 135,416 ( сто тридесет пет хиляди четиристотин и шестнадесет) , Което ще рече, че нормалният грип е 23 пъти по-смъртоносен от Коронавируса.

Тази паника и истерия умишлено се създава. Когато хората ги е страх се контролират по-лесно.

Не отричам наличието на Коронавируса, но просто изтъквам факта, че Коронавируса ще остави без работа много повече хора отколкото ще убие. Много бизнеси ще фалират. След 2-3 месеца вируса ще изчезне, но икономическото разрушение ще се възстановява с години.

Замислете се защо точно Китай, Иран и Италия са най-засегнатите държави и КОЙ има полза от това? На всички държави икономиките ще пострадат, но тези 3-те държави най-много.

П.П. Ако беше толкова смъртоносен вируса и ако маските помагаха, всички който ги гледате по телевизита щяха да носят маски. (от журналисти до политици)
П.П.2 Положителното на Коронавируса е, че Земята ще си почине малко от експлатацията и замърсяването, които й причиняваме.
П.П.3 Другото положително от Коронавируса е, че повече хора ще се върнат да живеят на село :)
П.П4. Хубавото на Коронавируса е, че има пуснати безплатни онлайн театри и музей.
П.П.5 Застрахователите продължават да работят и продължават да поддържат здравните си задължения. Ако си болен от Коронавирус ти го покриват, като при лечение от грип. Единствено теста не се покрива, защото е безплатен и се покрива от Държавата. Ако вируса беше толкова смъртоносен ... застрахователите нямаше да поемат нищо, а нямаше и те самите да работят.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

И все пак взимайте мерки,подсилвайте си организма(яжте чесън,лук,джинджифил може да се дъвчи и пие на чай и билки,лекуващи белия дроб като мащерка,мента,лайка,клеева тинктура) и пазатете околните за да се намали доколкото е възможно разпространението.Единственото добро в случая е,че не е по-гадна болест,както е била чумата за тогавашните хора.Еболата ако беше се разпространила така щеше да е по-зле.И успокоителното е,че няма вирус и бактерия,които да не могат д а бъдат унищожени.Може би и нашето хоби може да бъде полезно в този случай,както беше споменал Зафор на него му е помогнало доста маслото.......Сега ако се окаже,че марихуаната лекува коронавируса ще е голям майтап:)Може би е време да се позамислим за някои неща,за световния ред и колко бързо всичко,което мислим,че е стабилно може да се срути и да отиде по дяволите.
Аватар
Zafor19
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1269 times
Been thanked: 893 times

Ето едно малко по-духовно обяснение на Коронавирусът от Елезар Хараш
https://youtu.be/uFnLC8uMM2I
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Без да омаловажавам вирусите и специално Короната - мерки се взимат в някакви граници. Освен това не забравяйте че живеем в общество за което парите, властта и егоизма дърпат конците. Нека припомним един от най-лошите дни досега - 10 февруари, когато 108 души в Китай починаха от Коронавирус:

🗣 на същия ден:

26 283 души са починали от рак.
24 641 души са починали от сърдечни заболявания.
4300 души са починали от Диабет.

️3287 души всеки ден загиват в катастрофи
➡️Комарите убиват 2740 души всеки ден.
➡️Хората убиват 1300 души всеки ден.
➡️Змиите убиват 137 души всеки ден.

Ами не виждам мерки против тези факти като например забрана на автомобилите, пълна забрана на цигарите и алкохола, изтребление на всички комари по света... ами какво очаквате да направим за вируса? Военно положение и разстрели по улиците ли? Слезте на земята, спазвайте лична хигиена, не заразявайте околните и ще мине по-леко...

Кредит: Поста е коментар на анонимен човек сайтовете на Нетинфо. (не помня ника на човека)

П.П. Всеки 1 човешки живот е загуба, защото е живот и освен на за себе си той ще липсва и на роднините и приятелите си. Всеки изгубен човешки живот е трагедия, но сами сравнето, кое е по-опасно... Коронавируса, човешката глупост, Рака или нещо друго.
Публикувай отговор