Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
White Widow SoG 100x100x200cm 600W HPS
- SativaLover
- Градинар

- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 91 times
Снимка на лампите 400/600вата, за вегетация и за цъфтеж! Баласта е дигитален Lumii BLACK 600W + 10% = 660W Вентилатор Max-Fan PRO 150 - 600m3 / h
- SativaLover
- Градинар

До към средата на цъфтежа ще ги торя само с хортигроу НПК 5-50-20 , а след това само с Блумбастик НПК 0-20-20
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
Време е за update.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- SativaLover
- Градинар

Направих тест на пХ на водата от чешмата и се оказа около 7.5 ... ще опитам да го сваля до 6.0-6.5 след няколко дни, защото още не съм купил пХ даун . Довечера ще полея и ще ъпдейтна, като светне лампата.
Ето малко инфо за Блумбастика, с който ще комбинирам хортигроу-а към края на цъфтежа :
Ето малко инфо за Блумбастика, с който ще комбинирам хортигроу-а към края на цъфтежа :
Указания за употреба:
Прилагайте през последните 4-6 седмици на цъфтеж и зреене в комбинация с основното хранене. ATA Bloombastic е подходящ за всякакви напоителни системи.
Bloombastic е висококачествен коктейл, направен от минерални и органични добавки със зеленчуков произход, подходящ за последната фаза на цъфтеж и зреене (4-6 седмици) на растението. Bloombastic увеличава съдържанието на захар в реколтата ви и следователно теглото и миризмата. Чрез експлозивно производство на захар и цветове, Bloombastic осигурява гъсти, плътни, приятно-ухаещи цветове.
В сравнение с други течни продукти за цъфтеж, Bloombastic съдържа над 50% повече биоминерали (фосфор и калий), за които абсолютно не са използвани баластни вещества (натрий и хлор). Bloombastic също има ензимно влияние в няколко области и следователно оказва стрес-предотвратяващо и възстановяващо влияние върху растението.
Комбинацията от тези функции позволява Bloombastic да замени различни други продукти. Комбинирането на Bloombastic с (друго) PK хранително вещество е не само ненужно, но потенциално рисковано, поради риска от прекомерно торене. Използването на Bloombastic заедно с напр. B'cuzz Bloom Stimulator е чудесен начин за производителите допълнително да преувеличат стимулиращия ефект на фазата на цъфтеж. Можете отлично да го комбинирате и с основни хранителни вещества. Важно е да обърнете внимание на стойността на ЕС на вашия хранителен разтвор.
Това универсално хранително вещество е подходящо за много култури като различни видове зеленчуци и плодове като люти чушки, ягоди, боровинки. Може да се използва и за цъфтящи декоративни растения (например, орхидеи, виолетки). Опитните производители могат да измерват необходимата доза за растение въз основа на NPK-стойностите.
- SativaLover
- Градинар

Някой знае ли защо тези листа така се подгъват надолу?!
- SativaLover
- Градинар

Ъпдейт: Ден 25 от цъфтеж... остават още 31 дни!
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Според мен са леко преторени и трябва да си подобриш поливащата практика, но без допълнителна информация е научкване. Дай допълнителна информация последните няколко поливки с какво си ги торил? Също така, каква е влагата и температурата в помещението? Снимай ги на бяла светлина за да видим по-добре растенията. От HPS не си личат нюансите, а те доста често са много важни. Вентилатора пусна ли го в действие?
#БГКоноп
#БГКоноп
- SativaLover
- Градинар

Храня ги само с Хортигроу НПК 5-50-20, слагам по около 1.5гр на литър вода - което ще рече около 7.5 - 75 - 30 НПК . Другата седмица пристига Блумбастика и почвам 1гр Хортигроу и 1мл Блумбастик . Мисля да си направя лампа "зелена светлина", за да не будя растенията с ХПС, пък и да ги снимам на по-различна светлина.
Бууст не ползвам, защото става много горещо в бокса и напича много близките върхове. 27-28 градуса ми е добре през деня. Вечер е 21-22 градуса. Влажност 40-70%
Бууст не ползвам, защото става много горещо в бокса и напича много близките върхове. 27-28 градуса ми е добре през деня. Вечер е 21-22 градуса. Влажност 40-70%
Последно промяна от SativaLover на 27 Ное 2019, 08:53, променено общо 2 пъти.
- firstcitizen
- Буден

От дросела на Lumii BLACK 600W ще останеш много доволен. Имал съм няколко такива, както и други дигитални и за цената си този дросел върши прекрасна работа. В опитни ръце тази техника може да вади прекрасен материал напълно задоволяващи нуждите на 1 пушач.
Съвета ми е да не пускаш лампата на 600 boost, защото съкращава много живота на лампата. АМА много! Също така ако ще ползваш опцията, първо оставяш дросела и лампата да работят 15 минути преди да ги надуеш на boost, иначе живота на лампата се съкращава многокранто. Boost опцията можеш да я ползваш за изцеждането на някоя лампа, но толкова бързо ги изцежда, че е по-добре да си ги караш без нея. НО ти си знаеш, какво ще правиш.
#БГКоноп
Съвета ми е да не пускаш лампата на 600 boost, защото съкращава много живота на лампата. АМА много! Също така ако ще ползваш опцията, първо оставяш дросела и лампата да работят 15 минути преди да ги надуеш на boost, иначе живота на лампата се съкращава многокранто. Boost опцията можеш да я ползваш за изцеждането на някоя лампа, но толкова бързо ги изцежда, че е по-добре да си ги караш без нея. НО ти си знаеш, какво ще правиш.
#БГКоноп
- firstcitizen
- Буден

Аз бих им дал 1 седмица глад до пристигането на Блумбастика.SativaLover написа: ↑27 Ное 2019, 08:36 Храня ги само с Хортигроу НПК 5-50-20, слагам по около 1.5гр на литър вода - което ще рече около 7.5 - 75 - 30 НПК . Другата седмица пристига Блумбастика и почвам 1гр Хортигроу и 1мл Блумбастик . Мисля да си направя лампа "зелена светлина", за да не будя растенията с ХПС, пък и да ги снимам на по-различна светлина.
Снимай ги на бяла светлина. (примерно от ЦФЛ-ка) За да видим цветовете на растенията. Със зелена светлина, като ги снимаш после боб ще хвърляме, кое какво е.
Зелена светлина съм ползвал за да не смушавам растенията и си заслужава да имаш такава лампа. Последно ползвам една 5 вата зелена лед лампа, която има и допълнително зелен филтър от пластмаса. Правил съм си и самоделка зелен филтър от бирени шишета, но просто не си заслужава разправията, като цената на тая лед крушка е 1.50 и вече работи години наред. Зелената светлина е полезна, защото можеш да обслужиш растенията в тъмната фаза без да ги смущаваш. Примерно можеш да ги полееш или напръскаш, без да им нарушаваш цикъла. Но от сними на такава светлина нищо няма да разберем.
#БГКоноп
.png)