Автомати и на 12/12 и на 18/6 съм имал еднакви резултати, не мисля че има смисъл от 24ка. Ако е само с цел топлина, според мен ще излезе по-евтино да пуснеш една духалка в стаята на таймерче и на всеки час да работи по 15 мин, колкото да поддържа 17-19 градуса примерно, което си е ок. Аз винаги така съм правил, защото и при мен е същото положение зимно време.Alex написа: ↑14 Дек 2022, 20:15Не я спирам,ако я изключа за час температурата пада до 15 градуса,дори по надолу.Значи да опитам да повиша температурата и да добавям цяла доза grow на проблемното растение?Sofia Cannabis написа: ↑14 Дек 2022, 20:02не я изключваш? свети 24 часа на ден?
Лилавите дръжки са от студеното време, жълтите листа са от недостиг което са ти казали другите градинари
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Диагностика за растения в почва (снимки)
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1312 times
- Been thanked: 2222 times
Keep on growing 
-
Alex
- Градинар

- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 84 times
Ще пусна духалка,струва ми се че без тъмен период не е много ОК.Повече ме притесняват листата,както казах по горе торя с advanced hydroponics Dutch formula добавях по половин доза за литър тъй като отглеждам в почва и вече не добавям Grow ,ако започна да дозирам по предписанието на опаковките bloom micro ще покрият ли азотният дефицит,забелязах че в micro има високо съдържание на азот.Добавям и Growth/Bloom ExcellaratorSpiral написа: ↑15 Дек 2022, 22:26Автомати и на 12/12 и на 18/6 съм имал еднакви резултати, не мисля че има смисъл от 24ка. Ако е само с цел топлина, според мен ще излезе по-евтино да пуснеш една духалка в стаята на таймерче и на всеки час да работи по 15 мин, колкото да поддържа 17-19 градуса примерно, което си е ок. Аз винаги така съм правил, защото и при мен е същото положение зимно време.Alex написа: ↑14 Дек 2022, 20:15Не я спирам,ако я изключа за час температурата пада до 15 градуса,дори по надолу.Значи да опитам да повиша температурата и да добавям цяла доза grow на проблемното растение?Sofia Cannabis написа: ↑14 Дек 2022, 20:02
не я изключваш? свети 24 часа на ден?
Лилавите дръжки са от студеното време, жълтите листа са от недостиг което са ти казали другите градинари![]()
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 472 times
- Been thanked: 1476 times
Следвай таблицитеAlex написа: ↑16 Дек 2022, 00:00Ще пусна духалка,струва ми се че без тъмен период не е много ОК.Повече ме притесняват листата,както казах по горе торя с advanced hydroponics Dutch formula добавях по половин доза за литър тъй като отглеждам в почва и вече не добавям Grow ,ако започна да дозирам по предписанието на опаковките bloom micro ще покрият ли азотният дефицит,забелязах че в micro има високо съдържание на азот.Добавям и Growth/Bloom ExcellaratorSpiral написа: ↑15 Дек 2022, 22:26Автомати и на 12/12 и на 18/6 съм имал еднакви резултати, не мисля че има смисъл от 24ка. Ако е само с цел топлина, според мен ще излезе по-евтино да пуснеш една духалка в стаята на таймерче и на всеки час да работи по 15 мин, колкото да поддържа 17-19 градуса примерно, което си е ок. Аз винаги така съм правил, защото и при мен е същото положение зимно време.![]()
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2118 times
- Been thanked: 3740 times
Таблиците важат при нормален цикъл, на 24/0 растението се форсира и иска повече манджа. Най - добрия резултат от автомати ми е на 20/4.grustman написа: ↑16 Дек 2022, 10:26Следвай таблицитеAlex написа: ↑16 Дек 2022, 00:00Ще пусна духалка,струва ми се че без тъмен период не е много ОК.Повече ме притесняват листата,както казах по горе торя с advanced hydroponics Dutch formula добавях по половин доза за литър тъй като отглеждам в почва и вече не добавям Grow ,ако започна да дозирам по предписанието на опаковките bloom micro ще покрият ли азотният дефицит,забелязах че в micro има високо съдържание на азот.Добавям и Growth/Bloom ExcellaratorSpiral написа: ↑15 Дек 2022, 22:26
Автомати и на 12/12 и на 18/6 съм имал еднакви резултати, не мисля че има смисъл от 24ка. Ако е само с цел топлина, според мен ще излезе по-евтино да пуснеш една духалка в стаята на таймерче и на всеки час да работи по 15 мин, колкото да поддържа 17-19 градуса примерно, което си е ок. Аз винаги така съм правил, защото и при мен е същото положение зимно време.![]()
- Spiral
- Баш Градинар

- grustman
- Градинар

- Spiral
- Баш Градинар

Да, но не може да се калибрира или поне този, който аз имах от олх тдс не можеше, а това не е от малко значение. За 1-2 гроуа ще ги вади приблизително правилни, ама после? Точно с ПХ и ЕЦ метър не мисля. че трябва да се правят икономии.
Keep on growing 
- grustman
- Градинар

Разбирам те , въпрос на личен избор и вкус за мен този ТДС работи добре иначе ако иска да вземe Milwaukee CD611 48лв ръчна калибрация

.png)