Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
- Sofia Cannabis
- Градинар

Приятели, за първо отглеждане, а и не само, как препоръчвате да бъде то -> Задължително до вода (река или някакъв източник на вода) или в полето из храсталаците далече от реки и други водоеми ?
Вие на какъв принцип сте, защото без вода е един вид по-сигурно, но носенето на туби и др. е тегава работа ?
Чувам някои ги слагат и по бреговете до водата, има ли шанс от прекалено напояване с вода и да умрат на този принцип ?!
Вие на какъв принцип сте, защото без вода е един вид по-сигурно, но носенето на туби и др. е тегава работа ?
Чувам някои ги слагат и по бреговете до водата, има ли шанс от прекалено напояване с вода и да умрат на този принцип ?!
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Това дали, ще е в полето или близко до водоем няма нищо общо с сигурността.
Аз лично, никога не бих отглеждал далеч от река! Реката е най-важният фактор, когато избирам място за отглеждане.
1-во това ти е непрекъснат източник на вода и не се налага на мъкнеш туби из горите, а когато отглеждаш повече от 2 растения си е чиста лудост!
2-ро Имаш възможност за изграждане на автоматична система за напояване, която ти спестява честото ходене и следователно по-малък шанс да те забележи някой.
Това със засаждането на брега на реката, не е добра идея.
Аз лично, никога не бих отглеждал далеч от река! Реката е най-важният фактор, когато избирам място за отглеждане.
1-во това ти е непрекъснат източник на вода и не се налага на мъкнеш туби из горите, а когато отглеждаш повече от 2 растения си е чиста лудост!
2-ро Имаш възможност за изграждане на автоматична система за напояване, която ти спестява честото ходене и следователно по-малък шанс да те забележи някой.
Това със засаждането на брега на реката, не е добра идея.
-
AuToBaN
- Градинар

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 101 times
От месец някъде забелязах че имаше 2 3 такива листа, обаче сега изведнъж се появиха и други такива листа и станаха доста вече и се притесних че още не е започнало да цъфти както другите и листата му все едно са ръждясали и сега мисля да ми сложа повече храна да не е калиев или калций да има нужда, дано се оправи .Sofia Cannabis написа: ↑31 Авг 2020, 06:20Разкажи малко повече.
Кога е започнало, колко бързо се е развило, првавил ли си някакви промени преди и след появата на тези листа?
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
До вода има шанс да ги намерят също така, но иначе в близост до някакъв водоиьточник е доста по удобно, може би не баш на брега му де...... Тубите с
а гадни да:)
а гадни да:)
- Sofia Cannabis
- Градинар

Калции се съмнявам да е, калии може да е, + магнезии също, нахрани ги и виж дали се променя (дали става по-зле).AuToBaN написа: ↑31 Авг 2020, 16:06От месец някъде забелязах че имаше 2 3 такива листа, обаче сега изведнъж се появиха и други такива листа и станаха доста вече и се притесних че още не е започнало да цъфти както другите и листата му все едно са ръждясали и сега мисля да ми сложа повече храна да не е калиев или калций да има нужда, дано се оправи .Sofia Cannabis написа: ↑31 Авг 2020, 06:20Разкажи малко повече.
Кога е започнало, колко бързо се е развило, првавил ли си някакви промени преди и след появата на тези листа?
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- Sofia Cannabis
- Градинар

-
AuToBaN
- Градинар

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 101 times
Мерси за помощта колега, още вчера ги нахраних с guano classic i bat guano bloom . Дано се оправят .Sofia Cannabis написа: ↑01 Сеп 2020, 03:06Калции се съмнявам да е, калии може да е, + магнезии също, нахрани ги и виж дали се променя (дали става по-зле).AuToBaN написа: ↑31 Авг 2020, 16:06От месец някъде забелязах че имаше 2 3 такива листа, обаче сега изведнъж се появиха и други такива листа и станаха доста вече и се притесних че още не е започнало да цъфти както другите и листата му все едно са ръждясали и сега мисля да ми сложа повече храна да не е калиев или калций да има нужда, дано се оправи .Sofia Cannabis написа: ↑31 Авг 2020, 06:20
Разкажи малко повече.
.png)