Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
4yk4y
Градинар
Градинар
Has thanked: 672 times
Been thanked: 474 times

моята е на марс струва 140 евро има 150вата реална консумация и рекорда ми е 172грама който сегашния ми гроу мисля да подобря за мен е повече от доволно... разбирам ви че искате голям добив с малка инвестиция обаче с тоя хпс за нови градинари по скоро ще платите много ток за голям добив трябва голяма инвестиция и много четене ......
Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар
Has thanked: 1620 times
Been thanked: 836 times

Inna написа: 20 Апр 2020, 16:56 покажи снимки кави експерименти си правил,американците казват pics or it didn't happen:D Добре,ще го гледам този филм.Сега сме 2020 междудругото....:)
"имам чуството че вярвате на всяка реклама и са ви промили главите яко,ти като градинар човек с опит над 10 години немога да повярвам"Оооо....айде без такива някви излишни думи!:DГоворим си кой защо какво предпочита,да се разгледат всички опции като се пазарува.Аз поне за себе си бих си взела от белите и топлите,но не съм правила сравнение на живо(акуратно проведено с един такъв и един такъв панел еднакви ватове),затова няма да споря повече. Не заради реклами,а просто по чувство е при мен,може да греша:)
Последно промяна от ganjalove на 18 Окт 2020, 12:14, променено общо 1 път.
Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар

4yk4y написа: 20 Апр 2020, 19:20 моята е на марс струва 140 евро има 150вата реална консумация и рекорда ми е 172грама който сегашния ми гроу мисля да подобря за мен е повече от доволно... разбирам ви че искате голям добив с малка инвестиция обаче с тоя хпс за нови градинари по скоро ще платите много ток за голям добив трябва голяма инвестиция и много четене ......
Здравеи, с кой модел си на марсхидро?
4yk4y
Градинар
Градинар

ganjalove написа: 20 Апр 2020, 21:10
4yk4y написа: 20 Апр 2020, 19:20 моята е на марс струва 140 евро има 150вата реална консумация и рекорда ми е 172грама който сегашния ми гроу мисля да подобря за мен е повече от доволно... разбирам ви че искате голям добив с малка инвестиция обаче с тоя хпс за нови градинари по скоро ще платите много ток за голям добив трябва голяма инвестиция и много четене ......
https://www.mars-hydro.com/led-grow-lig ... o-for-sale
Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар

4yk4y написа: 20 Апр 2020, 21:22
ganjalove написа: 20 Апр 2020, 21:10
https://www.mars-hydro.com/led-grow-lig ... o-for-sale
много добра!браво човек ще береш смолисти глави :) и аз такъв модел като твоя ще си взема,може би малко по мощен само.
Последно промяна от ganjalove на 18 Окт 2020, 12:13, променено общо 2 пъти.
4yk4y
Градинар
Градинар

Ganjalove иначе за едно си мно прав че всички мно лъжат за мен на лед като моя примерно единствения тънък момент е да ги огрееш равномерно и възможно наи от близко най подходящите методи са scrog или sea of green иначе ето какви глави бера с моя.....

А аз не съм факир също се уча
Прикачени файлове
Screenshot_20200420-203633_Grower Helper.jpg
Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар

4yk4y написа: 20 Апр 2020, 21:45 Ganjalove иначе за едно си мно прав че всички мно лъжат за мен на лед като моя примерно единствения тънък момент е да ги огрееш равномерно и възможно наи от близко най подходящите методи са scrog или sea of green иначе ето какви глави бера с моя.....

А аз не съм факир също се уча
Браво Човек!виждаш какви резултати постигат тея лампи и това е само началото,слде още 1-2 гроуа съм сигурен че,ще го пълниш тоя бокс с глава до глава и всичките еднакви по височина,видял си и осъзнал си доста неща и ставаш все по силен и силен,Радвам се че показа тези страхотни глави!и аз забелязах и осъзнах някой неща,който ще ме направят по силен следващия гроу,и сега нямам търпение да приложа всичко :passg: :weed:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

ganjalove написа: 20 Апр 2020, 21:04
Inna написа: 20 Апр 2020, 16:56 покажи снимки кави експерименти си правил,американците казват pics or it didn't happen:D Добре,ще го гледам този филм.Сега сме 2020 междудругото....:)
"имам чуството че вярвате на всяка реклама и са ви промили главите яко,ти като градинар човек с опит над 10 години немога да повярвам"Оооо....айде без такива някви излишни думи!:DГоворим си кой защо какво предпочита,да се разгледат всички опции като се пазарува.Аз поне за себе си бих си взела от белите и топлите,но не съм правила сравнение на живо(акуратно проведено с един такъв и един такъв панел еднакви ватове),затова няма да споря повече. Не заради реклами,а просто по чувство е при мен,може да греша:)
Ето случи се от това от което имах най голям страх! Да се разсърдиш като малко дете вместо да си говориме,да ми кажеш някакви плюсове за тея жълти и бели диоди,да подхвърлиш някой линк към един хубав индор отгледан на такива диоди,нещо малко,нещо просто а ти се засегна и почна "Оооо....айде без такива някви излишни думи!..е няма Извинявай аз исках просто да си говори за разни теории практики за такива неща,целта ми не е да се заяждам с теб,аз те уважавам много и те обичам като колега много,от теб съм научил неща,който друг никой не ми е казвал и си права!но както и аз така и ти и всички тука имаме да учим а не само да гледаме реклами на торове,лампи,потове н и така нататъка,барабар с тея неща,човек трябва да учи и за фотосинтезата и за това кой цвят как въздейства на нашите цветя.Искам да кажа също,че китайците много лъжат!и са царе в рекламата на даден продукт,искам да кажа също,че всичко идва от китай и там се произвежда разни големи брандове примерно самсунг филипс,епистар,браилукс,всичко се произвежда в китай,сглобява се там и се праща по света,всяка фирма залага на различно качество,някой са много алчни от малко искат много да спечелят и ще ти наговорят всичко каквото искаш да чуеш само и само да ти вземат парите!Тези диодни лампи които са на мода сега с бели и жълти диоди и били те най-доброто,това аз немога да го разбера найстина,може би акъл не ми достига,но покрай това хоби съм гледал на много производители какви диоди правят какви цени имат и ткн. Белите и жълтите диоди това са най евтините диоди на пазара!от тях по евтини няма! Червените диоди са скъпи,цената им не като жълтите белите и сините.Питаше ме какъв опит имам аз,ами нямам особено голям опит,досега съм правил опити само с маломощни диоди от 1,3 и5 вата а сега се хвърлих на големите чипове по 50 вата и мога да ти кажа набързо как са цените.Истински червен диод 50 вата струва-най евтините са по 8 долара като и при тях има качество,хубавите са по 10-12 долара нагоре,а жълтите и белите диоди по 50 вата са по 2 долара,сега осъзнаваш колко скъпо им струва на фирмите производители на лампи за нашето хоби да слагат такива диоди,струва им скъпо и не слагат по много!какво по добре за китаеца да ти кажи тея лампи са най добрите и са по хубави от лилавите,разбира се така на китаеца му излиза в пъти по евтино и печалбата е голяма!ако ти направи лампа с червени диоди цените са съвсем други!.искам да кажа също с тея розови лампи с един гроу нищо не става да разбереш материята,да схванеш нещата,трабва няколко грола да направи човек за да стане добър,тука в нашия форум няма никой с лед осветление който е добър!има един човек само и това е София канабис!аз друг не съм видял да показва хубави резултати от уфо лампа или с тея лампи който са на мода сега с жълти и бели светлини.Човек може да има 5-6-10 грола на ХПС и с всеки гроу да е ставал все по добър и да е стигнал максимума които го дават за ХПС грам на ват,смениш ли лампата с розова почваш на ново от детската градина,защото всичко е различно,поливане,торене и така нататъка,и аз сега се уча,учих се на малки диоди сега се уча на големи,няма формула за успех тука всичко трябва да го изживееш с няколко гроуа да ти мине през ръцете и тогава що годе човек почва да вади повече и повече.Ина ще си изтрия коментарите да не те дразня,не това ми е целта,а да се уча и да ставам все по добър в това наше хоби,още веднъж извинявай много ако съм те обидил,моля те прости ми!
Не мисля че ще ме затрудни промяна в лампата,защото цветята все пак са ми доста познати и вече съм правила доста промени с лампи,макар и не точно такива.Винаги ще знам как да ги полея и кога им трябва и какво(в почва,защото в друго не съм гледала аз),все пак и на прожектор гледам успешно,представям си специализирана ЛЕД лампа няма да е никакъв проблем.но ми е писнало от подръчни и глупости,искам нещо готово и най-свястно за възможно по-ниска цена.Лилавкото както виждаме на снимката добре с е представя,но забелязваш ли коментара,че трябва да се нагласи да ги освети.Тук говорим за мъничка палатчица и аз мисля,че з а по-големи пространства ако трябва да избирам по-мощни ледове белите ще осветяват по-добре.А иначе знам,че производителите лъжат и ги изкарват по-хубави(разбира се да не съм паднала от небето хахахахаха) и си преценявам въпреки това кое какво представлява и дали бих го взела,колко вата е реално гледам,не на какво отговаряло.....Това,което бих взела си позволявам да го препоръчвам и на други да го разгледат,които се чудят,но никой не трябва да пазарува по препоръки от някви форуми,а да прегледа и проучи сам всички възможности.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Тия специалисти и тяхната собствена лампа е бяла(под бяла разбирам топла бяла или студена бяла),явно и те са с примити мозъци:)Виждала съм го този канал.
https://www.youtube.com/watch?v=dbJHFkDX4AA А тук казва,че куантум бордовете са "newest best technology available at the moment":)
Публикувай отговор