Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)

Заключено
Семена марихуана
Аватар
senakmz
Градинар
Градинар
Has thanked: 37 times
Been thanked: 26 times

Аз съм на мнение вече,че и хората поставени в гроу шоповете не разбират кой знае колко.Знаят някви неща на изуст,но знамията им стигат до едно ниво,което не бих казал че е високо.Мнението ми не важи за всеки,но повечето
🍀
shtipc
Нов Градинар
Нов Градинар
Been thanked: 2 times

Нали и те са жив организъм като нас "с характер или шантаво само за себеси" :D. Да ви попитам какъв е симптома на потъмняване на стъблото и дръжките на листата? Няма цъфтеж още, фосфор ли е в дефицит? От четенето откривам че полилавяването е дефицит на фосфор но започва от листата първо. Между другото всяка година си имам някое с потъмняло стъбло, а всичко е било еднакво за всички почва съд водата при поливане сорт и т.н
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

shtipc написа: 13 Юли 2021, 00:19 Нали и те са жив организъм като нас "с характер или шантаво само за себеси" :D. Да ви попитам какъв е симптома на потъмняване на стъблото и дръжките на листата? Няма цъфтеж още, фосфор ли е в дефицит? От четенето откривам че полилавяването е дефицит на фосфор но започва от листата първо. Между другото всяка година си имам някое с потъмняло стъбло, а всичко е било еднакво за всички почва съд водата при поливане сорт и т.н
Стеблото може да промени цветът си като в по-голямата част от случаите това си е генетично и не е признак за проблем. В редки случаи стеблото към листата може да стане лилаво и това, може да бъде признак на магнезиев дефицит.
И понеже темата е "отглеждане на открито" не трябва да те притеснява магнезия.
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Главната градина някой цъфнаха вече. Други се бавят, очаквам ги тези дни.
В другата са по нормално време.
Нищо ново.
Прикачени файлове
IMG_20210711_125829_edit_100213921670123.jpg
Второстепенна градина. В тази нямя да се отделят толко ресурс.
Второстепенна градина. В тази нямя да се отделят толко ресурс.
Главна градина. Тези ще се гледат най много.
Главна градина. Тези ще се гледат най много.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Точно както ги харесвам :)

Bushy
Прикачени файлове
IMG_20210713_202111_edit_131968577466840.jpg
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
senakmz
Градинар
Градинар
Has thanked: 37 times
Been thanked: 26 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 14 Юли 2021, 01:10 Точно както ги харесвам :)

Bushy

Тва 1 бройка ли е? 😮
🍀
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

senakmz написа: 14 Юли 2021, 02:52
АУЕ БЛАТНОЙ написа: 14 Юли 2021, 01:10 Точно както ги харесвам :)

Bushy

Тва 1 бройка ли е? 😮
Да. Едно е,в сравнение с миналата година това е "нюню" хаха.
Така прецених, че ще е по-лесно за мен да са по-малки.
Разбира се сега като ги удари стреча ще гръмнат да се надяваме.

Тази година доста по-малко грижи полагам.. Няма, не мога да се пръсна на 100 места. Колкото толко. :)
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3744 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 13 Юли 2021, 12:00 Главната градина някой цъфнаха вече. Други се бавят, очаквам ги тези дни.
Нищо ново.
Тази година как ги поливаш, с колко и през колко време ? Забелязвам при мен тази година са много по жадни от миналата, дали е само от жегите или от това, че сложих и найлон отстрани на дупките не знам или, че са ми малко по големи от миналата ? На мен ей този цвят най - ми допада, както са сега при теб, при мен или са гладни или прехранени.
За фунги ползваш ли нещо?
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Vetrushka написа: 14 Юли 2021, 17:17
АУЕ БЛАТНОЙ написа: 13 Юли 2021, 12:00 Главната градина някой цъфнаха вече. Други се бавят, очаквам ги тези дни.
Нищо ново.
Тази година как ги поливаш, с колко и през колко време ? Забелязвам при мен тази година са много по жадни от миналата, дали е само от жегите или от това, че сложих и найлон отстрани на дупките не знам или, че са ми малко по големи от миналата ? На мен ей този цвят най - ми допада, както са сега при теб, при мен или са гладни или прехранени.
Гд карам на същия принцип като миналата година.
Реално има разлика от миналата, не мога да отрека. Тази година има много болести, миналата освен Bud Rod накрая нямах друго.
Надявам се Рода да липсва тази поне хах, пръскам с Нисоран. Колкото и да ме хейтнете.. Съжалявам.

Поливките не мога да кажа с точност, но около 70-80литра на дупка към този момент. В цъфтеж стават кажи речи двойно. 2 пъти седмично съм намерил за добре и за мен и за тях.
Аз в вег не торя, само поливам :) и миналата година и тая така.

Ъп от днес.
Посвърших пак малко работа.
Прикачени файлове
IMG_20210714_191019_edit_171026919189005.jpg
IMG_20210714_192035_edit_170938615586415.jpg
IMG_20210714_175830_edit_171007959095258.jpg
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3744 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 14 Юли 2021, 19:34
Vetrushka написа: 14 Юли 2021, 17:17
Нищо ново.
Гд карам на същия принцип като миналата година.
Реално има разлика от миналата, не мога да отрека. Тази година има много болести, миналата освен Bud Rod накрая нямах друго.
Надявам се Рода да липсва тази поне хах, пръскам с Нисоран. Колкото и да ме хейтнете.. Съжалявам.

Поливките не мога да кажа с точност, но около 70-80литра на дупка към този момент. В цъфтеж стават кажи речи двойно. 2 пъти седмично съм намерил за добре и за мен и за тях.
Аз в вег не торя, само поливам :) и миналата година и тая така.

Ъп от днес.
Посвърших пак малко работа.
Ако искаш пробвай препарата Микробтим протект, не знам дали си чел в нашия дневник тази година. Аз съм много доволен от този препарат. Съдържа само полезни гъби и бактерии, които се справят с повечето гъбни проблеми. Препарата го ползвам и в зеленчукова градина, както и в парник, на домати, пипер и краставици никъде нямам проблем, а в парника винаги имаше картофена мана по доматите.
Там където ни е външната градина, всяка година имахме проблем с гъби, тази година всичко е наред, поне на този етап.
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”