Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)
- senakmz
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 26 times
Аз съм на мнение вече,че и хората поставени в гроу шоповете не разбират кой знае колко.Знаят някви неща на изуст,но знамията им стигат до едно ниво,което не бих казал че е високо.Мнението ми не важи за всеки,но повечето
Нали и те са жив организъм като нас "с характер или шантаво само за себеси"
. Да ви попитам какъв е симптома на потъмняване на стъблото и дръжките на листата? Няма цъфтеж още, фосфор ли е в дефицит? От четенето откривам че полилавяването е дефицит на фосфор но започва от листата първо. Между другото всяка година си имам някое с потъмняло стъбло, а всичко е било еднакво за всички почва съд водата при поливане сорт и т.н
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Стеблото може да промени цветът си като в по-голямата част от случаите това си е генетично и не е признак за проблем. В редки случаи стеблото към листата може да стане лилаво и това, може да бъде признак на магнезиев дефицит.shtipc написа: ↑13 Юли 2021, 00:19 Нали и те са жив организъм като нас "с характер или шантаво само за себеси". Да ви попитам какъв е симптома на потъмняване на стъблото и дръжките на листата? Няма цъфтеж още, фосфор ли е в дефицит? От четенето откривам че полилавяването е дефицит на фосфор но започва от листата първо. Между другото всяка година си имам някое с потъмняло стъбло, а всичко е било еднакво за всички почва съд водата при поливане сорт и т.н
И понеже темата е "отглеждане на открито" не трябва да те притеснява магнезия.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Главната градина някой цъфнаха вече. Други се бавят, очаквам ги тези дни.
В другата са по нормално време.
Нищо ново.
Нищо ново.
- Прикачени файлове
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Да. Едно е,в сравнение с миналата година това е "нюню" хаха.
Така прецених, че ще е по-лесно за мен да са по-малки.
Разбира се сега като ги удари стреча ще гръмнат да се надяваме.
Тази година доста по-малко грижи полагам.. Няма, не мога да се пръсна на 100 места. Колкото толко.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3744 times
Тази година как ги поливаш, с колко и през колко време ? Забелязвам при мен тази година са много по жадни от миналата, дали е само от жегите или от това, че сложих и найлон отстрани на дупките не знам или, че са ми малко по големи от миналата ? На мен ей този цвят най - ми допада, както са сега при теб, при мен или са гладни или прехранени.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑13 Юли 2021, 12:00 Главната градина някой цъфнаха вече. Други се бавят, очаквам ги тези дни.
Нищо ново.
За фунги ползваш ли нещо?
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Гд карам на същия принцип като миналата година.Vetrushka написа: ↑14 Юли 2021, 17:17Тази година как ги поливаш, с колко и през колко време ? Забелязвам при мен тази година са много по жадни от миналата, дали е само от жегите или от това, че сложих и найлон отстрани на дупките не знам или, че са ми малко по големи от миналата ? На мен ей този цвят най - ми допада, както са сега при теб, при мен или са гладни или прехранени.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑13 Юли 2021, 12:00 Главната градина някой цъфнаха вече. Други се бавят, очаквам ги тези дни.
Нищо ново.
Реално има разлика от миналата, не мога да отрека. Тази година има много болести, миналата освен Bud Rod накрая нямах друго.
Надявам се Рода да липсва тази поне хах, пръскам с Нисоран. Колкото и да ме хейтнете.. Съжалявам.
Поливките не мога да кажа с точност, но около 70-80литра на дупка към този момент. В цъфтеж стават кажи речи двойно. 2 пъти седмично съм намерил за добре и за мен и за тях.
Аз в вег не торя, само поливам
Ъп от днес.
Посвърших пак малко работа.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3744 times
Ако искаш пробвай препарата Микробтим протект, не знам дали си чел в нашия дневник тази година. Аз съм много доволен от този препарат. Съдържа само полезни гъби и бактерии, които се справят с повечето гъбни проблеми. Препарата го ползвам и в зеленчукова градина, както и в парник, на домати, пипер и краставици никъде нямам проблем, а в парника винаги имаше картофена мана по доматите.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑14 Юли 2021, 19:34Гд карам на същия принцип като миналата година.Vetrushka написа: ↑14 Юли 2021, 17:17Тази година как ги поливаш, с колко и през колко време ? Забелязвам при мен тази година са много по жадни от миналата, дали е само от жегите или от това, че сложих и найлон отстрани на дупките не знам или, че са ми малко по големи от миналата ? На мен ей този цвят най - ми допада, както са сега при теб, при мен или са гладни или прехранени.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑13 Юли 2021, 12:00 Главната градина някой цъфнаха вече. Други се бавят, очаквам ги тези дни.
Нищо ново.
Реално има разлика от миналата, не мога да отрека. Тази година има много болести, миналата освен Bud Rod накрая нямах друго.
Надявам се Рода да липсва тази поне хах, пръскам с Нисоран. Колкото и да ме хейтнете.. Съжалявам.
Поливките не мога да кажа с точност, но около 70-80литра на дупка към този момент. В цъфтеж стават кажи речи двойно. 2 пъти седмично съм намерил за добре и за мен и за тях.
Аз в вег не торя, само поливами миналата година и тая така.
Ъп от днес.
Посвърших пак малко работа.
Там където ни е външната градина, всяка година имахме проблем с гъби, тази година всичко е наред, поне на този етап.
.png)