Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Джунглата на Икар

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар
Has thanked: 661 times
Been thanked: 925 times

Не знам от какво е. За мен е нормално да няма интензивна миризма докато не започне активното производство на трихоми. Имам предвид специфичната миризма от терпените, а не "тревната" миризма през вегетацията, която аз лично от скромния си опит свързвам по-скоро с преполято или стресирано растение. Хубавото е, че интензитета на миризмата, няма пряка връзка с потентността на главите :) Иначе ще видим, подготвил съм се, че ще миришат повечко от миналия път, тъй като са 6 растения, 4 различни сорта. Благодаря за оценката!
DeutschBuds
Градинар
Градинар
Has thanked: 298 times
Been thanked: 512 times

да и аз забелязах, че при вегетация започват да миришат когато нещо не е наред с тях. Докато хвана точните дни за поливане ги оставих по - дълго без да полея и започваха яко да миришат.Иначе чак след 20 ден цъфтеж вече започват да си миришат, но с филтър няма никакви проблеми. Само като отворя да полея и целия апартамент започва да ухае, но след 15 мин изчезва. Също много голямо значение е и сорта, Хейза не мирише изобщо, но за негова сметка горилата яко, особено ако махнеш някое листо става страшно :)
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

Миризмата основно зависи от вида - Vanilla Frosting clones миришеха повече от някой растения в късне цъфтеж.

Pure Power Plant - ми вмириса килима само докато стоя за няколко часа в една стая, беше в големи кутий и не беше обработван в същата стая.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар

Ден 31.
Малко ги поразместих, за да оптимизирам количеството светлина, която получават долните глави.
Блуберито избухва най-осезаемо (то май е и с най-кратък цъфтеж). Голямата Бяла Вдовица пък е най-гладна и светла, но тя е и с най-много оставени разклонения надолу.На нея й давам сега малко повече храна, освен това съм й добавил чаша ЧКЧ. Добавил съм и на Др. Сийдсман1, а също половин чашка и на КриймЧийза. Ризотоника го спрях. Малката Вдовица е но-ниско от другите защото тя поради недостатъчното си развитие започна цъфтежа по-бавно и тепърва има да стречва още. Всичките имат леко парнати връхчета, но иначе изглеждат здрави. Лампата е на 35см от върховете на 100% сила, ако не стречнат повече ще я сваля постепенно за няколко дни до 30см. Кал-Мага мисля да си го давам в максимални дози до последно.
11.jpg
2.jpg
3.jpg
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

iKAR написа: 09 Мар 2022, 18:08 Ден 31.
Малко ги поразместих, за да оптимизирам количеството светлина, която получават долните глави.
Блуберито избухва най-осезаемо (то май е и с най-кратък цъфтеж). Голямата Бяла Вдовица пък е най-гладна и светла, но тя е и с най-много оставени разклонения надолу.На нея й давам сега малко повече храна, освен това съм й добавил чаша ЧКЧ. Добавил съм и на Др. Сийдсман1, а също половин чашка и на КриймЧийза. Ризотоника го спрях. Малката Вдовица е но-ниско от другите защото тя поради недостатъчното си развитие започна цъфтежа по-бавно и тепърва има да стречва още. Всичките имат леко парнати връхчета, но иначе изглеждат здрави. Лампата е на 35см от върховете на 100% сила, ако не стречнат повече ще я сваля постепенно за няколко дни до 30см. Кал-Мага мисля да си го давам в максимални дози до последно.
Всичко което си написал звучи много добре - следвай си плана и прави промени само ако имаш сериозен проблем. Малко изгаряне по листата не е причина за паника или драстична промяна на храненето.
#БГКоноп
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар

]А искам да питам и още нещо. След около седмица като станат 42 ден (или преди това) дали да почистя още малко големи листа да се открият главите отдолу. Страх ме е да не ги оголя прекалено, но искам и да ползвам лампата оптимално с възможно най-малко "пуканки".
4.jpg
2.jpg
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

iKAR написа: 10 Мар 2022, 22:59 ]А искам да питам и още нещо. След около седмица като станат 42 ден (или преди това) дали да почистя още малко големи листа да се открият главите отдолу. Страх ме е да не ги оголя прекалено, но искам и да ползвам лампата оптимално с възможно най-малко "пуканки".
4.jpg
2.jpg
Махай всичките листа. Не им трябват
#БГКоноп
DeutschBuds
Градинар
Градинар
Has thanked: 298 times
Been thanked: 512 times

При мен така ги изчиствах, че да може да се вижда саксията като погледнеш през тях. Иначе няма хубава циркулация на въздуха и след поливане се образуваше едно бяло като замухлясване по почвата.
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар

Благодаря ви за бързите отгорвори, поизчистих ги, след няколко дни ако има нужда ще махам още, за да не си стресирам прекалено наведнъж, защото сега махнах и някои разклонения, които нямаха много шанс да видят светлина. Като глави повече няма да пипам нищо. Продължавам си с храната, и даже ще вдигна и нея и бууста съвсем скоро на абсолютния максимум, защото мисля че влизат в най-гладната фаза, а лампата ги пече на 100% - 33см. Блуберито изглежда много добре и се радвам че го клонирах! Другият клонинг е от голямата Бяла Вдовица, и той върви добре, топирал съм ги вече два пъти, ще пусна снимки скоро.
5.jpg
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

iKAR написа: 11 Мар 2022, 13:47 Благодаря ви за бързите отгорвори, поизчистих ги, след няколко дни ако има нужда ще махам още, за да не си стресирам прекалено наведнъж, защото сега махнах и някои разклонения, които нямаха много шанс да видят светлина. Като глави повече няма да пипам нищо. Продължавам си с храната, и даже ще вдигна и нея и бууста съвсем скоро на абсолютния максимум, защото мисля че влизат в най-гладната фаза, а лампата ги пече на 100% - 33см. Блуберито изглежда много добре и се радвам че го клонирах! Другият клонинг е от голямата Бяла Вдовица, и той върви добре, топирал съм ги вече два пъти, ще пусна снимки скоро.
5.jpg
Ако тази снимка е след махнатите листа имаш още доста да махаш.
#БГКоноп
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”