Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Grysterirane 2021
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
кислородната вода е фунгицид и ще избие всичко живо в почвата. Какво общо има H2O2 с ареацията на почвата? Нещо си се объркал.
-
Gryster2
- Градинар

- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 48 times
Гледах някакъв маняк поливаше градината на богато с 1/20, при кореново гниене даже и с по-силен разтвор. Знам че трепе гъби, защото съм борил мухъли с него и със сода за хляб и труднобих се навил да го сипя, поне в органичен проект.
За девойките: Едното Горила кууки направо се къса да расте на клони. другото е на 35 сантиметрова подложка за да са горе долу на едно ниво. Стречващото е с 2/3 пъти по-слаби цветове към момента. Пейота не мога да спра да я гледам има брутално много трихоми и уж беше и тя с по-слабички цветлета но за 2 дни настигна и може би задмина кукито водач по "мазни глави".
За девойките: Едното Горила кууки направо се къса да расте на клони. другото е на 35 сантиметрова подложка за да са горе долу на едно ниво. Стречващото е с 2/3 пъти по-слаби цветове към момента. Пейота не мога да спра да я гледам има брутално много трихоми и уж беше и тя с по-слабички цветлета но за 2 дни настигна и може би задмина кукито водач по "мазни глави".
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
За кореново гниене, да.
И аз съм го използвал, но при хидропоника където всичко беше с минерални торове. Ако имаш кореново гниене по-добре им тегли ножа да не се мъчат.
И аз съм го използвал, но при хидропоника където всичко беше с минерални торове. Ако имаш кореново гниене по-добре им тегли ножа да не се мъчат.
-
Gryster2
- Градинар

Да си отбележа грешка. Сипал съм пилешко домашно преди няколко дни, а видях Skorpio си писал, че забавя в цъфтежа. Успокоявам се с това, че беше 1/15 пък и като го правя не слагам дори 1/3 от обема на бутилката матрял. Дано се размине.
Клонингите, са в стаята в която и цъфтящите и не съм сигурен, дали тая отразена светлина им е достатъчно, та ще слагам и една цфл 20 вата ако има време днес. Във фризер са, а овлажнителя пуска студена влага и не се вдига из стаята, пък и не се отрази на влагомера при китките(отчита си не идеални 50+- но съм фалирал от 3 седмици и финансиреане за гроуа няма следователно и влагоуловител или каквото и да е.
Постарах се с малка сесия вчера, та качвам снимки. Снимам през очилата, та да не са оранжеви снимките и малко бяга фокуса.
Клонингите, са в стаята в която и цъфтящите и не съм сигурен, дали тая отразена светлина им е достатъчно, та ще слагам и една цфл 20 вата ако има време днес. Във фризер са, а овлажнителя пуска студена влага и не се вдига из стаята, пък и не се отрази на влагомера при китките(отчита си не идеални 50+- но съм фалирал от 3 седмици и финансиреане за гроуа няма следователно и влагоуловител или каквото и да е.
Постарах се с малка сесия вчера, та качвам снимки. Снимам през очилата, та да не са оранжеви снимките и малко бяга фокуса.
-
Gryster2
- Градинар

21. Юли. Смених начина на поливане, защото колкото и бавно да поливах, над 4/5 литра не можех да задържа в саксиите(бавно сипване не капково).
Разделиха си 11 литра вода с 15 мл К+амино(малко християнско започна да ми идва това име) и 2 сл. меласа.
10 часа по-късно си разделиха 10 литра вода със 100гр. гуано дифюжън цъфтеж, 1.5 сл. меласа и 2/3 мл к+амино шепа зеолит и шепа чернозем миксирано и престояло 10 часа. Защо не си сложих ник "Шепата" Та общо, успях да полея със 7 литра на китка та съм доволен от себе си.
Разделиха си 11 литра вода с 15 мл К+амино(малко християнско започна да ми идва това име) и 2 сл. меласа.
10 часа по-късно си разделиха 10 литра вода със 100гр. гуано дифюжън цъфтеж, 1.5 сл. меласа и 2/3 мл к+амино шепа зеолит и шепа чернозем миксирано и престояло 10 часа. Защо не си сложих ник "Шепата" Та общо, успях да полея със 7 литра на китка та съм доволен от себе си.
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 774 times
- Been thanked: 448 times
7 литра ми звучи адски много на китка !?!

- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
Има ли някаква конкретна причина (не можеш да ходиш при растенията, нямаш време .. ) заради която се опитваш да ги поливаш с толкова много вода?Gryster2 написа: ↑21 Юли 2021, 08:09 21. Юли. Смених начина на поливане, защото колкото и бавно да поливах, над 4/5 литра не можех да задържа в саксиите(бавно сипване не капково).
По-често поливане с по-малко количество вода е целта на поливането за да се поддържа постоянна влага в корените 50-65% всичко извън тези рамки слага допълнителен стрес (минимален, но е стрес) на растението.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
Gryster2
- Градинар

Към момента нямам такава причина, може би от другата седмица ще е така, но ннищо не се знае. Исках да вкарам, поне 5 литра вода, защото при последните 3/4 пъти , още 30/40 часа след поливането и листата започват да тръгват да сочат на долу. аз си го тълкувах като да изкат повече вода, а и аз бях останал с убеждението че трябва да поливам през 5 дни. (може да съм се самозаблудил че трябва така да се полива, за да ми е по-лесно и удобно). съжалявам но Нямам влагомер за почвата, за да видя какво е положението. Много благодаря за напътствието.Sofia Cannabis написа: ↑22 Юли 2021, 00:15Има ли някаква конкретна причина (не можеш да ходиш при растенията, нямаш време .. ) заради която се опитваш да ги поливаш с толкова много вода?Gryster2 написа: ↑21 Юли 2021, 08:09 21. Юли. Смених начина на поливане, защото колкото и бавно да поливах, над 4/5 литра не можех да задържа в саксиите(бавно сипване не капково).
По-често поливане с по-малко количество вода е целта на поливането за да се поддържа постоянна влага в корените 50-65% всичко извън тези рамки слага допълнителен стрес (минимален, но е стрес) на растението.
-
Gryster2
- Градинар

Пиша си бележка! НИКОГА ДА НЕ ГЛЕДАМ САМО 1 КИТКА! Ако имах само 1, и тя беше кукито, което не расте хич на глави (ще го мернете на снимките по-долу) до сега да съм си разбил главата от блъскане в стената и опити да оправям нещо,което сигурно е до ГЕН . Щях да съм побъркал и него от добавки навярно.
Малко снимки от 20. Успях да отида, тъкмо на гаснене на лампата.
Малко снимки от 20. Успях да отида, тъкмо на гаснене на лампата.
.png)