Минаха 9 дни от последните снимки, които взех от бокса. Ето малко нови от ден 18ти на режим 12/12.
Консумация на електричество - 72,5 Вата/час с двата вентилатора.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Закрито 2020-21 / Indoor Season 2020-21 (Обща тема)
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Намали малко торенето много на ръба ги караш.
Колко градуса е в помещението и колко е близо лампата?
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
-
Harvester
- Градинар

- Has thanked: 388 times
- Been thanked: 303 times
Благодаря ти за мнението!Sofia Cannabis написа: ↑13 Окт 2020, 23:12Намали малко торенето много на ръба ги караш.
Колко градуса е в помещението и колко е близо лампата?
Поливам всеки ден по 700мл. на 6,5 л. саксия, като редувам един ден торене, на следващия само с вода. Саксията олеква достатъчно, водата се изпарява. Температури в бокса (тези дни) около 22-23 градуса през "деня" и до 19 през "нощта". Не съм увеличавал много дозите, от 2 поливки насам съм с доза за 3та седмица цъфтеж. Конструктивно имам леки проблеми с височината или по-скоро с разстоянието от лампата до върховете. Това заостряне на листенцата смятам, че се получи от доближаване до лампата и в момента правя промени за да спечеля още 10 см. Върховете вече спират да се издължават, започва развитие на обем. По въпроса с лекото преторяване, смятам да полея обилно с вода, за да поизтече малко от натрупаните соли и да изчакам 2-3 дни да изсъхне добре. Мисля, че добре ще им се отрази. Поздрави!
Последно промяна от Harvester на 14 Окт 2020, 11:20, променено общо 1 път.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Sofia Cannabis
- Градинар

-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
Прави ли ти впечатление как от малки още се зомбирват от червените светлини и стават с наситен тъмно зелен цвят(:Sofia Cannabis написа: ↑16 Окт 2020, 02:13 Няколко клонинга които са готови и вкоренени и един който все още не е вкоренен и затова има торбичка която поддържа висока влага.
Така и при мене се получава винаги,виж при теб ощр от клонинги стават така(:
- Sofia Cannabis
- Градинар

LED при мен винаги ги прави много тъмно зелени, но не мисля че е специално от червеният свят, защото съм използвал само сини и сини с бели, винаги стават така зелени.ganjalove написа: ↑28 Окт 2020, 18:35Прави ли ти впечатление как от малки още се зомбирват от червените светлини и стават с наситен тъмно зелен цвят(:Sofia Cannabis написа: ↑16 Окт 2020, 02:13 Няколко клонинга които са готови и вкоренени и един който все още не е вкоренен и затова има торбичка която поддържа висока влага.
Така и при мене се получава винаги,виж при теб ощр от клонинги стават така(:
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
.png)