Имам само тези...и затова слагам тези с по малко азот хд...благодаря ти все пак
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Amnesia autoflower Indoor Sunshine Rege
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
canna pk 13/14 - Ако решиш да го използваш трябва да внимаваш защото ще ги изгори ако прекалиш.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
май хич не им се е отразило зле ЛСТто?Мен като че повече ме кефи то как е станало.......
- Asda91
- Баш Градинар

- Has thanked: 96 times
- Been thanked: 228 times
И мен много повече ми харесват така...има някой който почнаха да остават в сянка защото съм ги накланял 2 пъти...и ги сложих върху кофи...и ся са малко по нагоре от другите..но предполагам че така е по добре защото са с 5..6 главни върха хд
- Asda91
- Баш Градинар

Добър ден
Ден 49..50
Днес махнах бая листа и отворих място за светлината...но пак се яви проблем...едната ми лампа пак започна да гасне...мислех че е от нулата...наместих по добре кабела...и си бачкаше...до днес когато започна пак да гасне...и разбира се не се сетих че трафа има кондензатор вътре...и задържа някакъв ток в него след като изключиш лампата хд...и намествайки щепсела да не е на земята си допрях 2 Двата края на щепсела в мен....и станах кат джони браво хд...някаква идея какво може да му е на трафа или лампата...къде е проблема...нови са и 2 те
Благодаря
П.с...поливка с по 1л водичка с l.w8
Хубав ден
Ден 49..50
Днес махнах бая листа и отворих място за светлината...но пак се яви проблем...едната ми лампа пак започна да гасне...мислех че е от нулата...наместих по добре кабела...и си бачкаше...до днес когато започна пак да гасне...и разбира се не се сетих че трафа има кондензатор вътре...и задържа някакъв ток в него след като изключиш лампата хд...и намествайки щепсела да не е на земята си допрях 2 Двата края на щепсела в мен....и станах кат джони браво хд...някаква идея какво може да му е на трафа или лампата...къде е проблема...нови са и 2 те
Благодаря
Хубав ден
- Прикачени файлове
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1522 times
- Been thanked: 1272 times
С кондензаторите майтап не бива!Asda91 написа: ↑19 Мар 2020, 16:52 Добър ден
Ден 49..50
Благодаря
Хубав ден
Може да е заминало пзу-то, а може да е лампата. Чуват ли се някакви звуци като подадеш напрежение? Ако се чува цъкане в дросела, значи запалката работи, но няма връзка с лампата, /калпава връзка или самата лампа е дала фира.
Мир
completely mad
- Asda91
- Баш Градинар

Не тя лампата пали..запалката са чува как пали всичко работи за 2 мин...и са чува цък...и изключва...не свети червената контролна лампа...лашкам кабели..хуй..и като си реши пак след 2..3 мин...цък и са включва...преди прайше тъй...свалих я...стегнах по хубаво 0 лата...и са опрай за 4 дена...и ся стана пак...не доумявам защоCrazy Train написа: ↑19 Мар 2020, 17:25С кондензаторите майтап не бива!Asda91 написа: ↑19 Мар 2020, 16:52 Добър ден
Ден 49..50
Благодаря
Хубав ден![]()
Може да е заминало пзу-то, а може да е лампата. Чуват ли се някакви звуци като подадеш напрежение? Ако се чува цъкане в дросела, значи запалката работи, но няма връзка с лампата, /калпава връзка или самата лампа е дала фира.
Мир
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1522 times
- Been thanked: 1272 times
Може да е омекнала пружината на фасунгата / дето опира пъпката в средата на лампата/ или самата пъпка да е много малка и като светне и се нагрее цокъла, от разширението може да се откача захранването. В твоя случай ми се струва, че тази лампа е експлоатирана толкова много, че вече не са и останали свободни йони, та освен да запали и да продължи горенето. Ако пали циклично /примерно през 3 мин. и гасне значи, че лампата е била за смяна отдавна..
completely mad
.png)