Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Ganja Photos Големите глави

Перфектното място за публикуване на вашият дневник. Отглеждане на Марихуана, коноп, трева
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък
Has thanked: 788 times
Been thanked: 841 times

Схемата е грешна. Изгубил си 50% от възможното. От тия 3те 100гр? Красиви са. А дано натежат до колкото искаш. И аз обичам да гадая - +- 40гр виждам аз ако се налеят хубаво.
За как ги е направил толкова ниски - топирал е точно върховете когато хормона на растежа е бил във върха отново. Отнел му е 90% от растежния вътък с едно клъцване. Много трябва да се внимава кога се топира!! Ама за такъв бокс супер.
Immnumerouno
Градинар
Градинар
Has thanked: 98 times
Been thanked: 158 times

NinjaDuck написа: 23 Мар 2019, 06:18 Схемата е грешна. Изгубил си 50% от възможното. От тия 3те 100гр? Красиви са. А дано натежат до колкото искаш. И аз обичам да гадая - +- 40гр виждам аз ако се налеят хубаво.
За как ги е направил толкова ниски - топирал е точно върховете когато хормона на растежа е бил във върха отново. Отнел му е 90% от растежния вътък с едно клъцване. Много трябва да се внимава кога се топира!! Ама за такъв бокс супер.
Такива искам да бъдат и такива ги правя. Не го правя за първи път и излизат между 30-40 на корен. В конкретния случай смятам че се забавиха във вегетация заради ниската температура и останаха по-ниски от предни гроуове. Но в крайна сметка не гоним количество, а качество. Това би ми стигнало за 4-5-6 месеца :)

П.П.
От три автомата в този бокс са ми излизали близо 200 г.
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

NinjaDuck написа: 23 Мар 2019, 06:18 За как ги е направил толкова ниски - топирал е точно върховете когато хормона на растежа е бил във върха отново. Отнел му е 90% от растежния вътък с едно клъцване. .
Със сигурност не е станало заради топирането. Аз също топирам както и той, даже топирам на третотот разклонение и махам най-долното, та остават само 4 върха и пускам да цъфтят като него след 3-4 дни. Както може да се види в темата ми имам растения и по метър, а едно стана метър и 60.

Immnumerouno написа: Но в крайна сметка не гоним количество, а качество.
Това е доста често изказване, сякаш количество и качество са несъвместими величини. :)
Immnumerouno
Градинар
Градинар

kot написа: 23 Мар 2019, 15:16
NinjaDuck написа: 23 Мар 2019, 06:18 За как ги е направил толкова ниски - топирал е точно върховете когато хормона на растежа е бил във върха отново. Отнел му е 90% от растежния вътък с едно клъцване. .
Със сигурност не е станало заради топирането. Аз също топирам както и той, даже топирам на третотот разклонение и махам най-долното, та остават само 4 върха и пускам да цъфтят като него след 3-4 дни. Както може да се види в темата ми имам растения и по метър, а едно стана метър и 60.

Вегетираха на 15-19 градуса, аз поне на това го отдавам, предни гроуове топирани по същия начин станаха доста по-високи. Но разбира се едва ли само това е фактора.

Това е доста често изказване, сякаш количество и качество са несъвместими величини. :)
Напълно съвместими са :) Не ме разбирай погрешно, просто имах предвид, че не пуша толкова и не търся количество, но пък предпочитам да е добре отгледано и качествено.
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

Хормона не зависи след кой нод топираш а кога топираш дали е във върховете или в корена. Според зависи в кой момент е растението. Малко след като отвори стоматите (примерно 1 час след светло) вече е по върховете. Има момент когато е в корените - тогава се и топира. Мои си тука така наблюдения. . Да няма стреч след като влязат в предцъфтеж/цъфтеж? Много са малко причините да не се разпъне с по още един нод във всички посоки. Основната е въпросния хормон и липсата му.Ако не са се забавили с цъфтежа и не са се стречнали е Х-на. Китките ми го казаха.. Извинявам се => Супер са - аз си мечтах за малко по- големи от тези и не се справих.
ПП. Хубаво си вадил такива количества аз не му разбирам още - просто казах че ми е кеф да гадая и виждам оптимистично 40 гр там. На 3те заедно. И то след като се наколят още доста.
Immnumerouno
Градинар
Градинар

Колкото толкова :) Ще видим след 2-3 седмици.

Ето ти стречнало.
Прикачени файлове
DSC_2151_2.jpg
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

Я да видим с тая опция как изглежда. Едно малко пуфи от най-отдолу на Green Poison . 2рото по ред което провесих и една идея по ми хареса ефектът от по-силните и по-дълго седялите и сестри.0.1 гр ми покри целия ден до сега.
Прикачени файлове
2.jpg
1.jpg
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

Миксирането често води до нови и неочаквани явления
Прикачени файлове
2.jpg
1.jpg
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1335 times
Been thanked: 2320 times

IMG_20190105_185804-min.jpg
759876_fast-buds-tangie-039-maticfastbudstangiematic-min.jpg
Keep on growing :stone:
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

IMG_E1411.JPG

IMG_E1419.JPG

IMG_E1420.JPG
Последно промяна от kot на 22 Юни 2019, 15:56, променено общо 2 пъти.
Публикувай отговор

Обратно към “Дневници - Отглеждане на Марихуана”