Както каза Фърст, става си джунгла
Дори се чудя дали да не взема малък usb вентилатор за обдухване, че няма място и като се издължат още, този направо ще отнесе първите растения пред него

Можеш постепенно с 1 час да намаляваш на ден, правил съм го и това дава прекрасни резултати, нооо ще забавиш цъфтежа с още няколко дни и си мисля, че е възможно после да нямаш достатъчно място в бокса, ако го направиш така. За това на твое място бих ги пуснал направо на 12/12 или дори и да смъквам времето то да бъде с по-големи темпове от 1 час на ден. (примерно да смъквам с по 2 часа на ден)

Горе-долу на 27дни са от семка. Вече намалих лампата с 2 часа - довечера ще добавя още 1час нощ. Утре пак така и реално от вчерта ще са на 12/12...firstcitizen написа: ↑18 Ное 2019, 05:30 Много са свежи! Haze няма познаване в сравнение с преди)) На колко дни са от семка? Време е за цъфтеж
Можеш постепенно с 1 час да намаляваш на ден, правил съм го и това дава прекрасни резултати, нооо ще забавиш цъфтежа с още няколко дни и си мисля, че е възможно после да нямаш достатъчно място в бокса, ако го направиш така. За това на твое място бих ги пуснал направо на 12/12 или дори и да смъквам времето то да бъде с по-големи темпове от 1 час на ден. (примерно да смъквам с по 2 часа на ден)

Сега, с новия режим ще имам повече възможност да ги пръскам точно след изключването на лампата, за да не ги изгарям.

Да, за Bio Floret е рано. Първо изчакай малко, че бая си ги назобал да изядът това. Сега бих им приложил глад и леко засушаване заради смяната на режима. Защото като пригладнеят малко и като ги напомпиш откачат. Растенията са, като струната на арфа, ако са прекалено стегнати, няма да свири, ако е прекалено хлабава, виси, а напрежението, което издава красивия звук, лежи в хармонията по средата. В края на седмица ти пръсни с Нано въпреки, че е рано заради смяната на режима. След глада от Флорета им дай малко, колкото да ги запознаеш с нея като храна примерно 0.5 мл/ 1 литър. Bio Initiate максимум го дай още 1 и не повече от 1 мл/1 литър престояла вода. Продължаваш Био Вег по 3 мл/ 1 литър престояла вода до 2-3 седмица цъфтеж и тогава го спираш и почваш да даваш директно Bio Floret по 3 мл/ 1 литър престояла вода.sproutie написа: ↑19 Ное 2019, 09:38 Вчера полях с 3мл/л Bio Veg и 1мл/л Bio Initiate + няколко капки Амино. Дано не съм ги предОбрил...
Вдигнах леко лампата и вентилатора, че дори на снимката се вижда как се подмяташе от струята едното листенце на Haze-a.
Реално от днес ще са 12/12 - кога да почвам Bio Floret - рано ли е още?