Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Втори indoor 2024
-
New
- Градинар

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 6 times
Здравейте на всички. Искам да питам за осветлението за момента,в който се минава на 12/12 ,ако са на 18/6 примерно от 5часа сутринта до 23часа вечерта, когато искам да обърна 12/12 как трябва да го направя. Да го оставя от 5часа сутринта до 17часа следобяд или да го направя примерно от 8часа сутринта до 20часа вечерта
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Няма значение, това ти го определяш кога искаш да ти свети. Аз бих оставила в най-топлите часове през деня да е тъмно за лятото, но ти си преценяваш кога ще ти е най-удобно.
-
New
- Градинар

Ясно благодаря за бързия отговор. Искам да питам и нещо последно, за phня водата. Изворна вода от магазина е с около 8ph, престояла вода от чешмата е с около 8,5ph трябва ли да го коригирам и така да поливам или не. Питам защото четох малко противоречиви мнение. Един пише, ще трябва да е 5,8-6,2 ph на водата, друг пише,че не е проблем да се полива и с по високо ph, ако на излязлата вода под саксията е между 5,5 и 6,5 ph и за това съм малко объркан
-
Inna
- Marijuana Mom

Аз нищо не коригирам с био торенето, стига да съм видяла, че цветята са доволни на вид....New написа: ↑31 Май 2024, 11:53Ясно благодаря за бързия отговор. Искам да питам и нещо последно, за phня водата. Изворна вода от магазина е с около 8ph, престояла вода от чешмата е с около 8,5ph трябва ли да го коригирам и така да поливам или не. Питам защото четох малко противоречиви мнение. Един пише, ще трябва да е 5,8-6,2 ph на водата, друг пише,че не е проблем да се полива и с по високо ph, ако на излязлата вода под саксията е между 5,5 и 6,5 ph и за това съм малко объркан
-
New
- Градинар

Аз не съм качвал никакви снимки, ощене съм сял. Сега се подготвям за есенно сеене, но искам да съм добре подготвен, за да не оплескам нещатаInna написа: ↑31 Май 2024, 12:11Аз нищо не коригирам с био торенето, стига да съм видяла, че цветята са доволни на вид....New написа: ↑31 Май 2024, 11:53Ясно благодаря за бързия отговор. Искам да питам и нещо последно, за phня водата. Изворна вода от магазина е с около 8ph, престояла вода от чешмата е с около 8,5ph трябва ли да го коригирам и така да поливам или не. Питам защото четох малко противоречиви мнение. Един пише, ще трябва да е 5,8-6,2 ph на водата, друг пише,че не е проблем да се полива и с по високо ph, ако на излязлата вода под саксията е между 5,5 и 6,5 ph и за това съм малко обърканПолзвам си една чешмяна вода престояла, понякога друга, която знам че става, вода специално не съм купувала.... То и от много корекции, когато не са наложителни пак се объркват нещата. С минерални торове повече коригират, но аз не съм много по тези неща и други колеги знаят по-добре. Аз съм така, ако са свежи и зелени, нищо не коригирам.
При теб нещо на снимката не вървят съвсем свежо, пак поливката ми се струва нещо недостатъчна ли? Пробвай само с престояла вода /и торове ако до сега си коригирал, може и там нещо да се оплеска. А то дори със специализираните неща пх- и тн водата се оправя за малко, но това, което прави пх-то високо фактически си остава в нея. Тоест за истинска корекция трайна или избираш такава вода, или я филтрираш/осмоза нещо, иначе корекцията е малко така временна.
-
Inna
- Marijuana Mom

О, извинявай, аз те обърках с друг колега!New написа: ↑31 Май 2024, 13:26Аз не съм качвал никакви снимки, ощене съм сял. Сега се подготвям за есенно сеене, но искам да съм добре подготвен, за да не оплескам нещатаInna написа: ↑31 Май 2024, 12:11Аз нищо не коригирам с био торенето, стига да съм видяла, че цветята са доволни на вид....New написа: ↑31 Май 2024, 11:53
Ясно благодаря за бързия отговор. Искам да питам и нещо последно, за phня водата. Изворна вода от магазина е с около 8ph, престояла вода от чешмата е с около 8,5ph трябва ли да го коригирам и така да поливам или не. Питам защото четох малко противоречиви мнение. Един пише, ще трябва да е 5,8-6,2 ph на водата, друг пише,че не е проблем да се полива и с по високо ph, ако на излязлата вода под саксията е между 5,5 и 6,5 ph и за това съм малко обърканПолзвам си една чешмяна вода престояла, понякога друга, която знам че става, вода специално не съм купувала.... То и от много корекции, когато не са наложителни пак се объркват нещата. С минерални торове повече коригират, но аз не съм много по тези неща и други колеги знаят по-добре. Аз съм така, ако са свежи и зелени, нищо не коригирам.
При теб нещо на снимката не вървят съвсем свежо, пак поливката ми се струва нещо недостатъчна ли? Пробвай само с престояла вода /и торове ако до сега си коригирал, може и там нещо да се оплеска. А то дори със специализираните неща пх- и тн водата се оправя за малко, но това, което прави пх-то високо фактически си остава в нея. Тоест за истинска корекция трайна или избираш такава вода, или я филтрираш/осмоза нещо, иначе корекцията е малко така временна.
.png)