Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Lemon Orange | Velvet Moon
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Много хубаво примерче за мрежа!
Почистване, оформяне, хранене, всичко изглежда много хубаво, браво! 
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
-
DeutschBuds
- Градинар

- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 512 times
-
DeutschBuds
- Градинар

Нещо малко странично от темата ми
Днес видях, че имат големи промоции в грийнхауса и си избрах тези от снимката. Към тях ми дават 5 броя Хаваян Сноу, които са на стойност около 50 евро. Избрал съм Chemdog, защото него ще го сложа с Franco's Cheese и двете пише, че са перфектни за скрог. Другите обмислям да ги пусна на СОГ, но си нямам идея FullGas дали няма да стане много дълго и да се чудя какво да го правя. НЯКОЙ може ли да ми даде повече инфо и ако трябва ще ги сменя.
Днес видях, че имат големи промоции в грийнхауса и си избрах тези от снимката. Към тях ми дават 5 броя Хаваян Сноу, които са на стойност около 50 евро. Избрал съм Chemdog, защото него ще го сложа с Franco's Cheese и двете пише, че са перфектни за скрог. Другите обмислям да ги пусна на СОГ, но си нямам идея FullGas дали няма да стане много дълго и да се чудя какво да го правя. НЯКОЙ може ли да ми даде повече инфо и ако трябва ще ги сменя.
-
Mezzazine
- Градинар

- Has thanked: 451 times
- Been thanked: 576 times
то инфото са го дали хората от гриинхаус.....мирише малко по брутално ако пък преториш или го счупиш нещо смърдииии ужас .....точно на старото ОГ ми мирише.В момента гледам чемдог и преди съм го гледал ....беше чук който до сега не бях срещал а смятай имам 25г стаж с пушене и гледане.FULLGAS поема доста храна но трябва да се внимава.........вместо гроу ....коприва.....вместо блуумбастик банани.....и така!!!!УСПЕХ.
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
Дойчччччч, има ли ароматтттт
-
DeutschBuds
- Градинар

Ами чета ги, но на Fullgas не пише дали с издължава, дали е добре за сог, скрог и т.н.Чудя се дали го сменя с White Rhino или Super Bud. Chemdoga остава да го комбинирам с Франкос Чийз пак на скрог. Иначе за описанието гледам на Велвет Мууна го дават да мирише еърти, леко плодов аромат, а при мен яко мирише на гориво като на дизел, все едно ей сега съм пипал нафта с ръцете.Mezzazine написа: ↑27 Фев 2023, 06:50 то инфото са го дали хората от гриинхаус.....мирише малко по брутално ако пък преториш или го счупиш нещо смърдииии ужас .....точно на старото ОГ ми мирише.В момента гледам чемдог и преди съм го гледал ....беше чук който до сега не бях срещал а смятай имам 25г стаж с пушене и гледане.FULLGAS поема доста храна но трябва да се внимава.........вместо гроу ....коприва.....вместо блуумбастик банани.....и така!!!!УСПЕХ.
-
DeutschBuds
- Градинар

И на мен ми се иска да го оставя, защото ме грабна още като поръчвах Лемона и Велвета. Дай някаква идея какво да направя да пусна 9 броя като напълня изцяло бокса и поръчам тези от снимката или да пусна само 6 броя 3хFullGas и 3 пъти Kings Juice и да оставя леко разстояние между потовете?
-
DeutschBuds
- Градинар

Един лек ъпдейт в ден 36
Всичко върви нормално засега. Днес направих последно поливане с БигБъд и от другия път го сменям с Овърдрайв. При смяната му ще намаля още основите, че предния път забравих и ец стана над 4
. Велвета като го гледам става точно като на снимката от грийнхауса.Започнаха вече доста силно да миришат и мога да съм благодарен на филтъра каква магия върши.Единствено при поливане като отворя палатката после така силно мирише апартамента, че чак страх ме хваща..
EC 3 PH 6.1
Всичко върви нормално засега. Днес направих последно поливане с БигБъд и от другия път го сменям с Овърдрайв. При смяната му ще намаля още основите, че предния път забравих и ец стана над 4
EC 3 PH 6.1
.png)