Вижте каква е интересна моматаInna написа: ↑16 Юли 2020, 13:23 Интересно,аз все още имам много тор от зайци на вилата,макар че е останал само един,може да разбъркам някой път,пробвала съм преди време.......Имам доста кравешка.А аз много харесвах конската от оборските.По принцип гуанота каквито и да е избягвам,пиле от много време не ползвам.
Избери нещо био за тия ужасни скакалци,аз си ги правя сама-люто ,чесън,може някои етерични масла или нещо,канела,розмарин и тн,те мразят такива неща,мента и тн.Сега щше разгледам наистина каво помага срещу скакалци.Или купи нещо готово,но там не пръскай на това красиво място с някакви отрови гадни.в топлите места и в пустините има по цели облаци,понякога и в България е имало нашествие и е отврат,но тези изглеждат бая тлъсти!!!!!Бля това като ти скочи на косата ауууу!:D
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)
- Stacyyy
- Баш Градинар

- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 75 times
Made by Mexico,Tamaulipas
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Хаха,яко!доста е странна!:D
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Триплоид?
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Пичове и пички. Някой може ли да сподели как си суши аутдора? Изключвам сушенето навън защото ме е страх да не стане на шума и да изгубя всичките аромати и вкусове.
Та, като се замисля от индорите ми като гледах особенно 2рия път почти изпълних палатката с бройките които бях гледал 16 мисля, че бяха.
Но вмомента вероятно само едно от растенията ми е вероятно към 2квадрата площ за върхове говорим.
Та тая палатка няма да стигне до никаде..
Та се чудя дали да не измисля да оборудвам цяла стая за сушене, но мисля, че ще е много трудно тъй като стаята е голяма и как ще създам условията?
Верно, че ще запълня стаята (дай боже) хаха и така ще се вдигне влагата вътре, но нз.
Някой идеи?
Та, като се замисля от индорите ми като гледах особенно 2рия път почти изпълних палатката с бройките които бях гледал 16 мисля, че бяха.
Но вмомента вероятно само едно от растенията ми е вероятно към 2квадрата площ за върхове говорим.
Та се чудя дали да не измисля да оборудвам цяла стая за сушене, но мисля, че ще е много трудно тъй като стаята е голяма и как ще създам условията?
Верно, че ще запълня стаята (дай боже) хаха и така ще се вдигне влагата вътре, но нз.
Някой идеи?
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Почвай да мислиш още от сега. По-точно това е трябвало да го измислиш още преди да засееш растенията..., защото сушенето е голям проблем. Като оберещ ще смърди много... имал съм случай да смърти около мен в радиос от 500 метра, но тогава се сушеше без филтър, без вентилация, без нищо... Щом не искаш да ги сушиш на вън, ще ти трябва помещение в което да сушиш и да инсталираш филтър и изкарващ вентилатор. Съобрази, че миризмата ще е много и не е сигурно дали филтъра за бокса ти ще смогне на миризмата.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑16 Юли 2020, 20:07 Пичове и пички. Някой може ли да сподели как си суши аутдора? Изключвам сушенето навън защото ме е страх да не стане на шума и да изгубя всичките аромати и вкусове.
Някой идеи?
Как да кажа... това със сушенето на вън, не се прави от кеф, а заради безопасност. Ако мястото ти е сигурно, можеш да сковеш хамбар/навес с покрив направо на мястото където да сушиш направо на мястото. Навеса лесно можеш да го направиш с дървен материал и ондулин или плоскости, като го сложи на сянка по възможност за да не се нагрява от Слънцето, или го покрий с мрежа или растителност, просто да не е на директно Слънце. Ако навеса е на мястото и то е безопасно, няма да имаш нужда от вентилатор и филтър.
Можеш да береш на части. Примерно обираш само 1 растение и другите да доозряват. Или можеш да обереш само върховете и после долните части на 2-ри път.
Отглеждането е половината работа (по-лесната), а другата половина (по-трудната) е сушенето и съхранението.
Помисли и в какво ще го съхраняваш.
Внасянето в населено място на голяма количество и сушенето му там е приключение и риск. Просто споделям.
Успех с проекта.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3745 times
Тези неща се мислят предварително, сушенето е половината работа от целия процес! Аз миналата година ги бях закачил в борова гора в гората съхнат много бавно. След това по 2-3 си ги пренасях в бокса от indoora и с филтъра.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑16 Юли 2020, 20:07 Пичове и пички. Някой може ли да сподели как си суши аутдора? Изключвам сушенето навън защото ме е страх да не стане на шума и да изгубя всичките аромати и вкусове.
Някой идеи?
-
Jendarinapred
- Нов Градинар

- Been thanked: 2 times
Остави ги за 3 4 дена на мястото и след това ги тримваш и ще се хванат в бокса предполагам и така изсъхват доста бързоАУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑16 Юли 2020, 20:07 Пичове и пички. Някой може ли да сподели как си суши аутдора? Изключвам сушенето навън защото ме е страх да не стане на шума и да изгубя всичките аромати и вкусове.
Някой идеи?
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Само учители тука...
Няма нужда от 20 мнения които си приличат почти на 90%,моля ви.
Казвте че тва се мислило предварително. Е колко по предварително? Още не са цъфнали така ми говорите все едно съм неква шматка и много ме дразните.
Фърста се изказа първи, останалите мнения приличат на неговото.
Плюс тва въпроса ми далеч не отговаря на отговорите.
Интересуваше ме дали ползвате овлажнители или по това време на годината е достатъчно влажно и евентуално влагоабсорбатор(верно, че навсякаде климата е различен), но все пак тия неща ме интересуват. Нямаше нужда въобще да казвате, че тия неща се мислили предварително защото има още поне 2 месеца + тва никой хал хабер си няма за какво става въпрос при мен, условията ми, пречките които имам и прочее.
С всеки изминал коментар който правите ме отказвате да пиша въобще в тоя форум вече. Като не ме харесвате по една или друга причина, просто не ми отговаряте и толко.
Другото което е, че аз си знам какво да правя. Питах вие как си сушите аутдорите.
Въпроса ми трябваше да се разбере нещо като. "аз използвам влагоабсорбатор еди какъв си за цяла стая + изкарващ вент за миризма и вент забит в някой ъгъл за циркулация" или нещо подобно.
Тва дете пък ДжендъриНапред пише глупости да съхнело било бързо. Не знам вече
Мир.
Няма нужда от 20 мнения които си приличат почти на 90%,моля ви.
Казвте че тва се мислило предварително. Е колко по предварително? Още не са цъфнали така ми говорите все едно съм неква шматка и много ме дразните.
Фърста се изказа първи, останалите мнения приличат на неговото.
Плюс тва въпроса ми далеч не отговаря на отговорите.
Интересуваше ме дали ползвате овлажнители или по това време на годината е достатъчно влажно и евентуално влагоабсорбатор(верно, че навсякаде климата е различен), но все пак тия неща ме интересуват. Нямаше нужда въобще да казвате, че тия неща се мислили предварително защото има още поне 2 месеца + тва никой хал хабер си няма за какво става въпрос при мен, условията ми, пречките които имам и прочее.
С всеки изминал коментар който правите ме отказвате да пиша въобще в тоя форум вече. Като не ме харесвате по една или друга причина, просто не ми отговаряте и толко.
Другото което е, че аз си знам какво да правя. Питах вие как си сушите аутдорите.
Въпроса ми трябваше да се разбере нещо като. "аз използвам влагоабсорбатор еди какъв си за цяла стая + изкарващ вент за миризма и вент забит в някой ъгъл за циркулация" или нещо подобно.
Тва дете пък ДжендъриНапред пише глупости да съхнело било бързо. Не знам вече
Мир.
.png)